safinoor ارسال شده در دی 20، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 20، 2012 درود بر همه عزیزان میخواستم بدونم آیا امکانش هست که منوهای پنل ادمین رو حذف کنیم ؟ بخشی در پنل ادمین هستش به عنوان برگه ها در این بخش میشه منوها رو حذف کرد اما من میخوام زیر منوهای یک منو رو حذف کنم به فرض مثال از منوی فهرست محصولات پیوست ها رو حذف کنم . فقط مثال زدم ! میخوام روشی رو معرفی کنید که امکان حذف زیر منوی هر منو رو داشته باشم . پیشاپیش تشکر فراوان , بدرود . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در دی 20، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 20، 2012 خوب از همون جایی که مو ها حذف میشه زیر منوها هم حذف میشه !! خیلی ساده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 20، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 20، 2012 حذف میشه از همون قسمت که خودتون گفتید ولی از طریق آدرس مستقیم همچنان در دسترس هست. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در دی 20، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 20، 2012 هدفتون چيه؟ يكي از كارهايي كه مي تونيد بكنيد اينه كه در بخش كارمندان يه كارمند بسازيد و در بخش نمايه كنترل دسترسي براش ايجاد كنيد و طرفي كه وارد ميشه بخش هايي كه تيك زديد رو نميتونه وارد شه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
safinoor ارسال شده در دی 20، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 20، 2012 تشکر فراوان , تو صفحه های بعدش بود من ندیده بودم . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .