safinoor ارسال شده در دی 21، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 21، 2012 درود بر شما . بنده چندی پیش تب های پنل ادمین رو پاک کردم از جمله تب برگه ها و ماژول حالا به هر جفتش نیاز دارم و میخوام تمامی تب ها رو مجدد برگردونم به حالت اول . آیا چنین چیزی امکانش هست یا خیر ؟ یه ماژول دیدم برای اینکار منتها چون برگه ماژول رو حذف کردم امکان نصبش نیست (اگر امکان نصب و راه اندازی ماژول خاصی هستش بگید) این لینک دانلود ماژول : http://baxcomputer.ir/up/uploads/13508192961.zip با تشکر , بدرود . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در دی 21، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 21، 2012 چندی پیش منظورتون دیروز بود دیگه ؟! اصلا نیاز نبود اونا رو پاک کنید ، چون هم لازم میشه بعدا الان هم برای برگردوندن من دو راه رو بلدم : اگه بکاپ دارین برگردونین درست میشهاگه ندارین متن زیر رو به آخر آدرس مدیریت سایتتون اضافه کنید : index.php?tab=AdminModules و قسمت ماژول ها ظاهر میشه واستون و از ماژولی که گفتین برگردونید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
safinoor ارسال شده در دی 21، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 21، 2012 index.php?tab=AdminModules = این روش جواب نمیده چون بنده سربرگ ماژول رو حذف کردم . بکاپ هم خدا میدونه مال کیه چون تازه سایت اومده بالا سایت برای یکی از مشتریا هستش شدیدا پنل ادمین و محتویات سایت سفارشی شده :دی هرکی ببینه پرستا شاپ رو با اینی که درست شده اشتباه میگیره :دی به نظرتون از دیتابیس میشه کاری کرد ؟ بنده جداول ps_tab و ps_tab_lang رو ایمپورت کردم ولی نشد میرم سراغ بکاپ ببینم چی میشه بازم اگر شما دوستان راهی به نظرتون رسید بهم بگید چون واقعا حیفه پنل ادمین رو بکل تغیر دادم اگر بخوام درستش کنم باید کل تغیرات رو مجدد انجام بدم . nsshop.ir یه سری بزنید نظر بدید . بازم از دوستان ممنون . فعلا بدرود . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در دی 21، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 21، 2012 خوب شما باید همیشه قبل از اینکارای ریسکی ، یه بکاپ از تنظیمات در دقیقه 90 بگیرین که بعدا مشکلات این چنینی پیش نیاد . لااقل یکی دوتا از تب ها رو میذاشتین بمونه اونایی که مهم بود .به هر حال راه حلی به فکرم رسید همینجا مینویسم واستون . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در دی 22، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 22، 2012 براي همين گفتم به جاي حذف بهتره از كنترل دسترسي مديريت براي حذف برگه ها استفاده مي كردي كه راهنمايي رو توجه نكردي در ضمن قالبتون هم پر از مشكل و بسيار بسيار سنگينهقسمت توضيحات محصول كه اصلا كلا خرابهخواستم در جريان باشيد و بهبودش بديد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
safinoor ارسال شده در دی 22، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 22، 2012 همه چی اوکی شد :دی درستش کردم از دیتابیس ممنون از همه دوستان . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 23، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 23، 2012 سایت برای یکی از مشتریا هستش شدیدا پنل ادمین و محتویات سایت سفارشی شدهاین جمله معمولا معنی خوبی نداره! به هر حال شما به راحتی آب خوردن میتونید این کار رو انجام بدیدآدرس زیر رو بزنیدindex.php?tab=AdminTab وارد بخش مدیریت سربرگ ها میشید و میتونید تب ها رو با وارد کردن نام فایلشون برگردنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .