ramtin2025 ارسال شده در دی 22، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 22، 2012 سلامیادمه که یکی از دوستان دنبال همچین ماژولی میگشتیک بلوک ایجاد میکنه که قابلیت html نویسی هم داره . عکس و فیلم و متن و ... میتونید توش بذارید.امیدوارم تکراری نباشهشب خوشatsuperblock.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در دی 25، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 25، 2012 رامتین عزیز خیلی عالی هست چطوری میتونیم 2 یا 3 تا دیگه از این بلوک رو داشته باشم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در دی 25، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 25، 2012 نيازي به ايجاد كپي برداري نيست كلي ماژول مخصوص همين كارها داريم دنباله freeblockhtmlblockو... بگرديد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در دی 25، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 25، 2012 تو خود انجمن جستجوی یافت نشد در رابطه با این موضوعدوستان عزیز اگر کسی داره ماژول رو ضمیمه کنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در دی 25، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 25، 2012 دنبال wcontent بگرد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در دی 25، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 25، 2012 اینو خودم از روی همین ماژول کپی کردمروی لوکال خودم جواب دادتست کن و خبرشو بدهattsuperblock.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در دی 25، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 25، 2012 مطمينيد جستجو كرديد اصلا؟ ماژول تبليغات در همه جاي سايت يه نمونشه كه هم توي انجمن هم توي بازارچه موجوده و مي تونيد با همين هدف و درج كد ازش استفاده كنيد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در دی 25، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 25، 2012 تشکر جواب داد مرسی داداش چی ها رو تغییر دادی ؟ ممنون میشم بگید من یه 2 تا دیگه از این داشته باشم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در دی 26، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 26، 2012 شما غیر از اینکه اسم ماژول رو در همه فایل ها عوض میکنید باید حتما نام جدول دیتابیسش رو هم تغییر بدین تا اون رو هم در همه فایل ها عوض کنید. تو این فایل فکر کنم پسوند super_block داشت که من به super_tblock تغییرش دادم. اگر این کار رو انجام ندین مشکلی که بوجود اینه که هر دو بلوکی که درست میشه کاملا یکی میشه چون هر دو تا از یک جدول دیتابیس استفاده میکنند. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در دی 27، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 27، 2012 سلام مجدد داداش من تمامی اسم ها رو همه فایل ها رو تعویض کردم با نام جدید بازم نشد... ممنون میشم 2 تا دیگه از رو این بزنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در دی 27، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 27، 2012 خدمت شماatssuperblock.zipatusuperblock.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در اسفند 19، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 19، 2012 رامتین عزیز دقیقا چی ها رو تو این فایل ها تغییر میدی من به 2 تا دیگه از این ماژول نیاز دارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اسفند 19، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 19، 2012 اسم فایل اصلیاسم کلاس ماژولدیتابیس میتونی برای یکیش از ماژول بلوک HTML استفاده کنیاگه نتونستی بگو تا یکی دیگه کپی کنم (فردا) چون الان خونه خودم نیستم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در اسفند 19، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 19، 2012 داداش تمامی اسم های تو فایل رو تغییر دادم نصب کردم خراب شد سایت دیگه بالا نیومد همه ماژول هام ریخت به هم مجبور شدم بک اپ ریستور کنم داداش زحمت 1 عدد دیگه از این ماژول ها رو برای من بکش دستت درد نکنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در اسفند 24، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 24، 2012 آپ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اسفند 30، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 30، 2012 سلامشرمنده که بدقولی کردمخدمت شما پیوست حذف شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در اسفند 31، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 31، 2012 رامتین خان دستت درد نکنه فقط وقتی نصب کردم دیگه سایت بالا نمیاد و صفحه سفید میاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اسفند 31، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 31، 2012 مطمئنی ؟من روی لوکال نصبش کرده بودمعصری برم خونه دوباره چک میکنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در فروردین 3، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 3، 2013 اصلاح شدتست هم کردمaxsuperblock.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
vogonee ارسال شده در خرداد 26، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 26، 2013 درود ، وقتی یه کد اسکریپت توش میزارم که از سایت خودم هم فراخوانی میشه ، این ارور رو میده : این فیلد با توجه به روش تایید نامعتبر استisCleanHtml:(SuperBlock->content = // برای زبان 6) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در تیر 3، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 3، 2013 آقا رامتین من هر 4 ماژول رو استفاده کردم مرسی دمت گرم میشه یه زحمتی بکشی 3 تا دیگه قرار بدی ایم ماژول خیلی به کار میاد دمت گرم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در تیر 3، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 3، 2013 سلام متاسفم که فرصت این کارا رو ندارم فعلااگه بخش وی آی پی راه بافته، این کار رو برای ماژولهای کاربردی انجام میدم و در اختیار اعضای وی آی پی قرار میدمپیروز باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jafar1374 ارسال شده در دی 13، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 13، 2014 سلاممن این ماژول رو از طریق مدیریت پرستا آپلود می کنم ولی تو ماژول ها نمایش داده نمیشه ک بخوام فعال یا غیر فعال کنم؟قالبم نایش شاپه و نسخه 1.6.0.6مشکل از کجاست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .