hidden ارسال شده در دی 27، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 27، 2012 سلام فرم تماس با ما سایت یه گزینه داره به نام شماره سفارشفروشگاه بنده چون سبد خرید نداره من شماره سفارش رو به شماره تلفن تبدیل کردم از ترجمه ها...حالا شماره تلفن رو که وارد میکنم ارور میده میگه حتما باید شماره سفارش رو بنویسید ارور زیر رو دریافت میکنمFatal error (CustomerThread -> id_order = 9199619673)باید چی کار کنم که ارور رو نده و فرم ارسال بشه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در دی 31، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 31، 2012 شرمنده آپ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در بهمن 19، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 19، 2012 دوستان کسی کمک نمیکنه !؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در بهمن 19، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 19، 2012 سلامشما فایل contact-form.tpl رو بزار اینجا تا بشه بررسی کرد اگر نه میتونم فقط بهت بگم که اطلاعات ارسالی در فایل contactcontroller.php در پوشه controllers ، کنترل میشناین اررور رو باید از اونجا از بین ببریالبته اگه اشتباه نکرده باشم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در بهمن 20، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 20، 2012 طبيعيه عزيز شما جايگاه شماره سفارش كه وصل ميشه به پايگاده داده سفارش ها و پيام رو مربوط به اون سفارش مي كنه رو عزل كرديددر واقع كسي مثلا شماره 2 رو بزنه پيام مربوط به شماره سفارش دوم برات مي اد حتي درايميل ارسالي هم پيام مربوط به اون ميشه حتي در سفارش اون پيام ميره و وقتي شما شماره تلفن بديد همچين شماره سفارشي وجود نداره كه بخواد پيام رو بهش بفرسته و عملا شما بايد در هسته دست ببريد كه يكي از كارها همينيه كه رامتين جان گفتن كه بازم مي گم اصلا توصيه نميشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 20، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 20، 2012 شما باید شماره تماس رو موقع ثبت نام بگیرید و نیازی نیست اینجا ثبت بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در بهمن 20، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 20، 2012 سایت من ثبت نام نداره و به صورت کاتالوگ هست نمیشه یه فیلد دیگر براش درست کرد مثل فیلد پیام یا همون ایمیل !؟ که وقتی پیام ارسال میشه ارور نده فقط اسمش رو بزاریم شماره تلفن !؟یا حداقل همون فیلد شماره تماس رو حذف کنیم... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در بهمن 20، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 20، 2012 مورد شما بايد به صورت سفارشي و با تغيير هسته صورت بگيره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .