amina ارسال شده در دی 30، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 30، 2012 من در سایت ENAMAD سایتمو ثبت کردم و بهم یه کد HTML داده بذارم روی سایتممکنه کمکم کنید که چه جوری باید این کد در صفحه اول سایتم قرار بدمممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در دی 30، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 30، 2012 بارها گفتيم عزيزچرا قبل از زدن پست جستجو نميكنيد؟!!! از بلوك هايي كه درج كد html دارند مي تونيد استفاده كنيد نظير ماژول تبليغات در همه جاي سايت كه در بازاچه موجوده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amina ارسال شده در دی 30، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 30، 2012 ببخشید من نگشتمممنوناین کاژولی که فرمودید باید نصب بشه یا روی خود پرستا هست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در دی 30، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 30، 2012 بايد بگيريد و نصب كنيد و پيش فرض نيست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amina ارسال شده در دی 31، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 31، 2012 من این ماژولو نصب کردم چه طوری میشه فقط تو صفحه اصلی نمایش داده بشه و تو بقیه صفحات نباشه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amina ارسال شده در بهمن 6، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 6، 2012 دوستان خواهشا یکی در مورد نحوه قرار دادن یک ماژول در یک بخش خاص توضیح بده من کل انجمنو زیرو رو کردم ندیدم چیزی من می خوام یه ماژول html فقط تو صفحه اول سایتم قرار بدم از کجا باید تنظیمش کنم ؟ یا اینکه می خوام ماژول جستجوی لایه ای تو صفحه اولم باشه ولی فقط تو بخش شاخه ها نمایش داده میشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در بهمن 6، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 6، 2012 وست عزیز ماژول جستجوی شاخه ای فقط در داخل شاخه ها کار میکنه نه جاهای دیگه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amina ارسال شده در بهمن 6، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 6، 2012 نه ابن طور نیست من تو سایت های دیگه دیدم که تو صفحه اصلیم گذاشتن امکان این هست که بشه ماژول html فقط در صفحه اول قرار داد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در بهمن 6، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 6، 2012 دوست من ، اینو که واستون گذاشتم !! ( ماژول html در صفحه اصلی ) تو سایت های دیگه دیدین که تو صفحه اصلی گذاشتن لینک بدین . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amina ارسال شده در بهمن 6، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 6، 2012 من منظورم جستجوی لایه ای بود که گفتم تو صفحه اصلی هم میشه قرارش دادپرستا اصلا امکان مدیریت روی جایگاه ماژولارو داره؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در بهمن 6، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 6، 2012 سلاماین ماژول تا زمانی که شاخه ای انتخاب نشده باشه ، کار نمیکنهباید فایلهای ماژول رو دستکاری کنین نه اینکه بندازین گردن پرستاشاپ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amina ارسال شده در بهمن 6، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 6، 2012 من منظورم کل ماژول هاست نه این ماژولمی خوام بدونم میشه یه ماژول خاص مثلا یه html block یا هر ماژوله دیگه ای رو میشه مدیریت کرد یا نه برای نمایش توی صفحات مختلف ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در بهمن 6، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 6، 2012 آرهدر قسمت موقعیتها یه امکاناتی هست واسه این کارولی به این نکته دقت کنین که ماژول هم باید این قابلیت رو داشته باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hossainmohammady ارسال شده در بهمن 6، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 6، 2012 شما با انتخاب ماژولت و نوشتن اسم فایل های پی اچ پی یی که نمیخوای توش نمایش پیدا کنه میتونی این کار رو بکنی ولی حساب کن باید پندتا فایلو اضافه کنی یکم سخته نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amina ارسال شده در بهمن 11، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 11، 2012 میشه یه کم دقیق تر بگید که چه جوری باید اینکارو بکنم؟من باید یه ماژول داشته باشم که یه کد html فقط توی صفحه اول سایتم قرار بدم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در بهمن 11، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 11، 2012 کافیه فایل تی پی ال ماژول رو باز کنید و به اول و آخر فایل چیزی که پایین نوشتم اضافه کنید . {if $page_name=="index"} محتویات فایل تی پی ال {/if} نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amina ارسال شده در بهمن 11، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 11، 2012 خیلی ممنون واقعا تشکر درست شد بالاخره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .