ramtin2025 ارسال شده در بهمن 1، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 1، 2012 سلاممیخواستم بدونم لیست کامل متغیرهای عمومی پرستاشاپ رو چجوری میتونم بدست بیارممثلا متغیرهایی که واحد پول، مبلغ سبد خرید و... رو نگهداری میکنند یه سوال دیگه هم دارم :تو پرستاشاپ من برای واحد پول ریال => id=4میخوام بدونم آیا این تو همه جا ثابته یا ممکنه تغییر کنه ؟اگه متغیره ، من چجوری میتونم واحد پول رو کنترل کنم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 1، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 1، 2012 متغیرهای عمومی تعدادشون کمهشما باید با کلاس ها کار کنیدکلاس ها داخل پوشه classes هستندمتغیرهای عمومی هم یک تعداد محدود مثل $smarty , $cookie هستند که استفاده میشه برای قالب میتونید از متغیرهای عمومی smarty استفاده کنید که یه تعدادش تو لینک زیر هستندhttp://melriks.com/prestashop-global-variables/ برای واحد پول هم باید با استفاده از کلاس ها واحد پیش فرض رو خارج کنید و باقی واحد با استفاده از کد iso قابل تشخیص هستند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در بهمن 1، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 1، 2012 ممنون دانوش جانواسه واحد پول، مشکلم حل شدمن دارم سعی میکنم که php یاد بگیرم. یه ماژول ساده دارم مینویسم برای فروش اعتباری . تو بخش مدیریت به صورت دستی کارت اعتباری ایجاد میشه و کاربرا واسه خرید میتونن از اون استفاده کننسوالم اینه که اگه از هوک payment_return استفاده نکنم ، چه مشکلی پیش میاد ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در بهمن 2، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 2، 2012 سلامسوال قبلی همچنان بی جواب موندهیه سوال دیگه پیش اومده برامphp تابعی برای نمایش پنجره اخطار نداره ؟ (مثل msgbox تو vb.net) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در بهمن 2، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 2، 2012 از جاوا استفاده میکنن در این موارد که خیلی سادست . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 3، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 3، 2012 من دارم سعی میکنم که php یاد بگیرم. یه ماژول ساده دارم مینویسم برای فروش اعتباری . تو بخش مدیریت به صورت دستی کارت اعتباری ایجاد میشه و کاربرا واسه خرید میتونن از اون استفاده کننسوالم اینه که اگه از هوک payment_return استفاده نکنم ، چه مشکلی پیش میاد ؟ مشکلی نیست اما باید اطلاعات در دیتابیس به درستی ذخیره بشه و مشتری به جای مناسبی هدایت بشه. همین کافیه به نظرم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در بهمن 3، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 3، 2012 ممنون دانوش عزیزماژولی که میخواستم رو تقریبا تموم کردمفقط یه عمده باقی مونده براممن واسه نوشتن این ماژول از ماژول چک کمک گرفتم و خیلی جاها رو از الگوهای اون استفاده کردمالان وقتی مشتری از طریق ماژول من خریدش رو انجام میده، همه چیز درسته، مبلغ سبد خرید صفر میشه، از اعتبار کارت کم میشه، فقط در بخش رسیدها مینویسه "در انتظار پرداخت چک" و در واقع سفارش رو کامل نمیکنه.از 4 صبح تا الان دارم باهاش ور میرم و به جایی نرسیدم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 3، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 3، 2012 فکر میکنم بهتره برای کدنویسی تایید پرداخت از ماژول های بانکی کمک بگیرید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در بهمن 3، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 3، 2012 ممنون مهرشاد جانبا توجه به اینکه من دو هفته نمیشه که php رو شروع کردم ، خیلی از دستورات و توابع و ... رو بلد نیستممنبع کاملی به جز php.net وجود داره که اینا رو توضیح بیشتری داده باشه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 3، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 3، 2012 w3schools.comعالیه. اینجا مرحله به مرحله توضیح داده. خوبی PHP اینه که خیلی قابل فهمه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در بهمن 3، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 3، 2012 مهرشاد عزیز کارم راه افتاد و بالاخره ماژول تموم شدتو فایل config.inc.php کلا چند مرحله واسه پرداخت تعریف شده که یکیش PS_OS_PAYMENT که سفارش رو کامل میکنه خواستم به صورت کتبی تشکر کنماین سایتی که گفتی رو دیدم، خیلی جالبه . ممنون از راهنمائیت. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در بهمن 3، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 3، 2012 رامتين جان هدفتو دقيق بيان مي كردي كه قصد نوشتن ماژول داري بهتر ميشه كمكت كرد و الان اين ماژولي كه نوشتي ه هدفي رو دنبال مي كنه؟ php تابعی برای نمایش پنجره اخطار نداره ؟ (مثل msgbox تو vb.net)از اين ماژول كه پيش فرض هست مي توي الهام بگيريhttp://eprozhe.com/modules/twenga/logo.gif Twenga API v1.8مثلا دكمه حذفشو بزن w3schools.com هم كه هميشه اولين بوده در آموزش و هست و مي تونيد نسخه هاي افلاين اين سايت هم بگيريد كه به صورت ايميج يه سيدي هست و هر موقع دوست داشتيد بهش دسترسي پيدا كنيد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در بهمن 3، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 3، 2012 ممنون شروین عزیزماژول فروش اعتباری رو نوشتمبه مشتری ها کارت اعتباری مختص سایت رو میتونم بدم که برای خرید ازش استفاده کنندنمیدونم به کار کسی میاد یا نهمن برای کار خودم (فروش قطعه) نوشتمش . مشتریای من یه ضمانتی برای خریداشون پیش من دارن. من میتونم به مبلغ همون ضمانت بهشون کارت اعتباری بدم.البته این بیشتر جنبه تمرین داشت واسه من. چون اصلا طراحی بلد نیستم و ظاهرش خیلی داغونه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 3، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 3، 2012 یه دمو بدید ببینم اگر ماژول خوبی باشه میذاریمش تو بازارچه واسه فروشبه نظر جالب میاد موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در بهمن 3، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 3، 2012 مهرشاد جانگفتم که من تازه کارم یه وقت ممکنه مشکلی پیش بیاد شرمنده کسی بشمدر ضمن ظاهرش رو اصلا بلد نیستم درست کنمترجمه اش تموم بشه برای شما پ.خ میکنم حتمایه سوالی هم دارمبعضی از قسمتها رو توی ترجمه که معادل نویسی میکنم، نشونش نمیده: http://upload.tehran98.com/images/jjc0cis1dfbunw1nhgob.jpg http://upload.tehran98.com/images/io65o1trfcpus3lfrc1.jpg http://upload.tehran98.com/images/alowoww4exm4h6yy9lk.jpg http://upload.tehran98.com/images/sysoxjekl0s1ql3gczvb.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در بهمن 3، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 3، 2012 دوست عزیز این ماژول رو خودتون نوشتین یا یه ماژول خارجیه که شما ویرایشش کردین ؟!! یا یک ماژول خارجیه که شما بهینش کردین؟! کسی که در این حد ماژول بنویسه باید حداقل یکی دو سالی php کار کرده باشه ، شما که میگین تازه کار هستین و تازه میخواین یاد بگیرین . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در بهمن 3، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 3، 2012 بهمن جان من با استفاده از مستندات پرستاشاپ و کمک گرفتن از ماژول چک اینو نوشتمالبته من برنامه نویسی vb.net هم قبلا کار کردم. خیلی صفر کیلومتر نیستمرامتين جان هدفتو دقيق بيان مي كردي كه قصد نوشتن ماژول داري بهتر ميشه كمكت كرد و الان اين ماژولي كه نوشتي ه هدفي رو دنبال مي كنه؟ php تابعی برای نمایش پنجره اخطار نداره ؟ (مثل msgbox تو vb.net)از اين ماژول كه پيش فرض هست مي توي الهام بگيريhttp://eprozhe.com/modules/twenga/logo.gif Twenga API v1.8مثلا دكمه حذفشو بزن w3schools.com هم كه هميشه اولين بوده در آموزش و هست و مي تونيد نسخه هاي افلاين اين سايت هم بگيريد كه به صورت ايميج يه سيدي هست و هر موقع دوست داشتيد بهش دسترسي پيدا كنيدشروین جان این ماژول رو بررسی کردمفکر میکنم این کار هنوز زوده برام. به نظر از جاوا استفاده کرده و من اصلا از جاوا چیزی نمیدونمبه هر حال ممنون که راهنمایی کردی. حتما تا چند وقت دیگه میرم سراغش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در بهمن 3، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 3، 2012 يكم بيشتر توضيح مي دي در مورد ماژول چون من هنوز دقيق نگرفتم اين ماژول چي كار مي كنهايا يعني مثلا طرف يه مبلغ خودش وارد مي كنه و بعد از پرداخت مي كنه؟اگه نه پس دقيق چيه يكم بيشتر توضيح مي دي چون چيزي كه الان ميبينم چه فرقي با ساخت بن تخفيف داره؟خوب به طرف بر حسب اعتبارش بن تخفيف مي سازي نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در بهمن 3، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 3، 2012 میشه گفت فرق چندانی با بن تخفیف نداره از بخش مدیریت با دو تا کد و یه مبلغ ، کارت اعتباری ایجاد میشه ومشتری با استفاده از این کدها میتونه خرید کنهبیشتر جنبه تمرین داشته برام نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در بهمن 4، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 4، 2012 سلامشرمنده که تو این چند روز خیلی مزاحم دوستان شدممیخوام ورودی هایی که توسط کاربر انجام میشه را کنترل کنمو همچنین ماکزیمم و مینیمم تعداد کاراکترها را تعیین کنممثلا اگه کاربر به جای عدد، حرف وارد کرد و اگه به جای یک عدد 4 رقمی ، یک عدد 3رقمی و یا 5 رقمی وارد کرد ، بتونم کنترلش کنمممنون میشم اگه توابعی که باید استفاده کنم رو معرفی کنین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در بهمن 4، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 4، 2012 در اين مورد بايد جستجو كني ولي يه مثال ساده براي كنترل كنند كد پستي در پرستا برات ميزارم كه مي توني الگو بگيري if (($postcode = Tools::getValue('postcode')) AND $zip_code_format) { $zip_regexp = '/^'.$zip_code_format.'$/ui'; $zip_regexp = str_replace(' ', '( |)', $zip_regexp); $zip_regexp = str_replace('-', '(-|)', $zip_regexp); $zip_regexp = str_replace('N', '[0-9]', $zip_regexp); $zip_regexp = str_replace('L', '[a-zA-Z]', $zip_regexp); $zip_regexp = str_replace('C', $country->iso_code, $zip_regexp); if (!preg_match($zip_regexp, $postcode)) $this->errors[] = ''.Tools::displayError('Zip/ Postal code').' '.Tools::displayError('is invalid.').' '.Tools::displayError('Must be typed as follows:').' '.str_replace('C', $country->iso_code, str_replace('N', '0', str_replace('L', 'A', $zip_code_format))); } نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 4، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 4، 2012 راجع به این تابع تحقیق کنید:preg_match در ضمن ماژول شما یه چیزایی کم داره:کد تولید شده باید مخصوص همان مشتری باشدکد باید غیرتکراری باشدو موارد دیگه در مورد ظاهر باید از استایل های پیش فرض استفاده کنی تا در هر قالبی به شکل قالب در بیاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در بهمن 4، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 4، 2012 ممنون شروین جان وممنون دانوش جانمن نمیخوام کد مخصوص مشتری باشه. میخوام دقیقا مثل کارت اعتباری باشه و هر کسی بتونه باهاش خرید کنهغیرتکراری بودنش هم در هنگام تولید کد کنترل میشهاستایل های پیشفرض میشه بیشتر توضیح بدی ؟ از کدوم فایل باید استفاده کنم؟من خودم و کشتم شد این : http://upload.tehran98.com/images/wbfpfmapw5cakc33k917.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در بهمن 4، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 4، 2012 سلام مجدد 1- دنبال یک کد تو php هستم که صفحه رو رفرش کنه. 2- وهمچنین یه راهنمایی میخوام واسه نحوه ایجاد کدهایی که تو صفحات پرداخت میذارن و میگن کد تصویر روبرو را وارد نمائیدامیدوارم منظورم و رسونده باشم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 5، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 5، 2012 اگر با خود php بخواین این کار رو انجام بدین فکر میکنم کد زیر جواب بده: اما معمولا این کار رو با استفاده از جاوا انجام میدن که برای استفاده از جاوا میتونید یکی از دو روش زیر رو استفاده کنید: 1. اون رو به صورت یک کلید تعریف کنید: 2. به صورت یه اسکریپت خودگار با زمان بندی خاص تعریفش کنید: <!--function timedRefresh(timeoutPeriod) { setTimeout("location.reload(true);",timeoutPeriod);}// --> موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .