jabera ارسال شده در بهمن 4، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 4، 2012 امروز یه مشکل جالب برایم پیش اومدهروی جنس میزنم خرید-و محصول میره به قسمت سبد خرید!ولی وقتی روی "پرداخت" کلیک میکنم موجودی را صفر میزنه هرکاری میکنم همینطور میشه مگر اینکه از ماژول سبد خرید وارد نشم-و برم از قسمت بالای سایت وارد سبد خرید بشم برای پرداخت! ماژول را بازنشانی هم کردم ولی فایده نداشت. راه حل!؟!؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در بهمن 4، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 4، 2012 سايتتون؟!!!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jabera ارسال شده در بهمن 4، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 4، 2012 gooshimobile.comفعلا چون بازنشانی کردم سبد خریدم پایینگفتم اول درست بشه بعد جایش را درست کنم:دی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در بهمن 4، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 4، 2012 احتمالا تو بخش تنظیمات به چیزی دست نزدین ؟! مثلا فعال کردت اسمارتی 2 یاداخل پیکربندی سبد خرید رو نگاه کنید ببینید حالت ایجکس فعاله یا نه .همچنین بعی از ماژول ها هم حالت ایجکس رو از کار میندازن اگه ماژول جدیدی نصب کردین این اواخر اونو غیرفعال کنید ببینید درست میشه یا نه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در بهمن 4، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 4، 2012 دیباگ رو روشن کن و یه عکس از اررور اینجا بزار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jabera ارسال شده در بهمن 4، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 4، 2012 احتمالا تو بخش تنظیمات به چیزی دست نزدین ؟! مثلا فعال کردت اسمارتی 2 یاداخل پیکربندی سبد خرید رو نگاه کنید ببینید حالت ایجکس فعاله یا نه .همچنین بعی از ماژول ها هم حالت ایجکس رو از کار میندازن اگه ماژول جدیدی نصب کردین این اواخر اونو غیرفعال کنید ببینید درست میشه یا نهکار خاصی نکردمولی دیروز پشتیبانی ی لاین اکانتم را گرفت تا مشکل خطای پرداخت را درست کنهخطای پرداخت درست شده-ولی این مشکل به وجود اومده:دی اینم عکس:این2تا ارور هم مربوط به کش قسمت پایین هست.که خاموش گذاشتمراستی از بقیه تنظیمات هم عکس گذاشتم.اگه ایراد داره بگید.ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در بهمن 4، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 4، 2012 نه این تنظیمات موردی نداره . فقط توصیه اینکه کوچک کردن html رو خاموش کنید تا در مرورگرهای قدیمی سایتتون درست تر نشون داده بشه . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در بهمن 4، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 4، 2012 خطايي كه ايشون مي گن روي تصوير فكر كنم منظورشون كادر زرد رنگ بالاستكه عزيز چون هاستت memcach و ... رو نداره و پشتيباني نمي كنه اون هشدار ظاهر شده و تنها هشدار به شماست و خطا نيست و موردي نداره توضيه هاي بهمن جان در پست شماره 4 رو بررسي كنيد و نتيجه رو بگيد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jabera ارسال شده در بهمن 4، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 4، 2012 احتمالا تو بخش تنظیمات به چیزی دست نزدین ؟! مثلا فعال کردت اسمارتی 2 یاداخل پیکربندی سبد خرید رو نگاه کنید ببینید حالت ایجکس فعاله یا نه .همچنین بعی از ماژول ها هم حالت ایجکس رو از کار میندازن اگه ماژول جدیدی نصب کردین این اواخر اونو غیرفعال کنید ببینید درست میشه یا نهایجکس هم فعاله! میگم:خودم احتمال میدم از دستکاری پشتیبان پی لاین باشه:دیشایدم نه! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jabera ارسال شده در بهمن 5، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 5، 2012 جل الخالقفعلا خود به خود درت شده:دی نمیدونم چرا!!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در بهمن 5، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 5، 2012 شاید مشکل از هاستت بوده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در بهمن 5، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 5، 2012 جل الخالق فعلا خود به خود درت شده هيچ چيز در پرستا خود به خود درست نميشهاين ميزبانتونه كه شايد مشكل داره كه همون هاستتون شايد باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .