sajjad.sk68 ارسال شده در آذر 20، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 20، 2011 با سلاممن میخوام پرستا رو روی ایران وب هاست نصب کنم و در زمان کنترل پیکر بندی جلوی موارد زیر ضربدر قرمز میخورهچی کار کنم؟ایجاد فایلها و پوشهها مجاز استباز کردن لینکهای خارجی مجاز استگزینهی magic quotes در PHP خاموش است (توصیه شده)http://shop.nsl-rayaneh.com/install نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آذر 20، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 20، 2011 سلام سجاد اصلی دسترسی فایل ها و پوشه ها رو چند گذاشتی !؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 20، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 20، 2011 اولین گزینه مربوط به سطوح دسترسی میشه. باید فولدرها رو درست تعیین دسترسی کنید. گزینه دوم رو من اطلاع ندارم که چطور باید فعال کنی اما شاید اگه از سرویس دهنده بپرسی external url چیه شاید کمکت کنه. مورد سوم هم بدون شک به سرویس دهنده مربوط میشه و یا باید در فایل های config دستکاری کنید. از سرویس دهندهی هاستتون سؤال کنید تا اطلاعات دقیق تری بگیرید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sajjad.sk68 ارسال شده در آذر 22، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 22، 2011 دسترسی های دیفالت روی 755 هست و من همه ÷وشه های رو به 777 تغییر دادمبجز install نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 23، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 23، 2011 دوست عزیز دو مورد از موارد شما به سرویس دهنده مربوط میشه. مورد سوم هم ممکنه به سرویس دهنده مربوط باشه. شما با اون ها صحبت کنید پاسخ بهتری میگیرید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
lida_200 ارسال شده در آبان 10، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 10، 2012 گزینهی magic quotes در PHP خاموش است (توصیه شده)http://shop.nsl-rayaneh.com/install برای فعال کردنش فقط برای هاست خودتون یک فایل به اسم php.ini بسازید و خط های زیر رو توش کپی کنید و فایل رو توی public_html آپلود کنید که این قابلیت فقط برای شما فعال باشه. magic_quotes_gpc = Onmagic_quotes_runtime = Onmagic_quotes_sybase = On نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آبان 10، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 10، 2012 عزيز توي همه هاست ها اين كار جواب نميده و معمولا 80 درصدشون دسترسي هاي شخصي رو ميبندن و اين كار نتيجه اي دربرنخواهد داشتبهتره از هاستون بخوايد اين گزينه فعال شه البته بگم براي كارهاي حرفه اي اون نيازه و براي كارهاي عادي زياد مهم نيست بقيه هم كه مربوط ميشه به دسترسي نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tumrusx ارسال شده در آذر 28، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 28، 2012 Main >> Service Configuration >> PHP Configuration Editor magic_quotes_gpc = On magic_quotes_runtime = On magic_quotes_sybase = On از سرور تغيير دادم اما باز هم اين مشكل رو دارم نميدونم چطور زمان ميبره ست شه ؟ چند ساعت ديگه هم امتحان ميكنم ببينم درست شده يا نهبقيه خطا ها چي درست ميشه اين گزينه ها درست باشه يا نه تغيير دسترسي بايد داد اگه اينطوري به كدوم پوشه http://axgig.com/images/86395644990231694060.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آذر 28، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 28، 2012 عزيز دل ربطي به زمان نداره و مدير هاستت اينا رو بسته بارها گفتيم و حتي مشاوره هم داديم ولي بازم دوستان توجه نميكنند قبل از گزينش پرستا به فكر هاست خوب و سازگار باشيد و بنده نيز مي تونم در خدمتتون براي ميزباني باشم مشاوره رايگان و ارائه هاست سازگار با پرستا شاپ ويژهي اعضاي انجمن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .