jabera ارسال شده در بهمن 4، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 4، 2012 سلام و خسته نباشید خدمت همه چند روزه سایت من مدام این ارور را میده:Unable to process insert: Duplicate entry '1352018272' for key 'PRIMARY' کامپایل را روشن و کش را خاموش کردم-مجددا به حالت اول برگردوندم.ولی بازم این ارور برطرف نشد!به هر صفحه ای که میرم این ارور را میده-ولی تا صفحه را رفرش میکنم لود میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در بهمن 4، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 4، 2012 ماژول هاي درگاه پستي داريد روي سايت؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jabera ارسال شده در بهمن 4، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 4، 2012 ماژول هاي درگاه پستي داريد روي سايت؟ببخشید منظور از درگاه خرید پستی چیه!؟!؟!؟همون پرداخت آنلاین ها منظوره!؟!؟یا....؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در بهمن 4، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 4، 2012 خيردرگاه هاي خريد پستي فروتل و يا هموار و ... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jabera ارسال شده در بهمن 4، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 4، 2012 خيردرگاه هاي خريد پستي فروتل و يا هموار و ...نه اصلا اینا را نصب نکردمفقط 2تا حامل خودم تعریف کردم-که اگه مشکل داشت همون چند ماه پیش ارور میداد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در بهمن 4، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 4، 2012 فقط تو قسمت ثبت نام ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در بهمن 4، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 4، 2012 فقط تو قسمت ثبت نام ؟نه منظورشون كلا سايت رو باز مي كنند بعضي وقت ها با اين خطا روبرو ميشن و سايتشون اصلا بالا نمياد و مثلا در همون لحظه دوباره رفرش مي كنند سايت بالا مي اد چون منم يادمه روي يكي از مشتريان اين مشكل رو رويت كردم كه مشخصا بعضي وقت ها انگار هاست با پايگاه داده خوب ارتباط برقرار نميكرد و يك كليد خصوصي در پايگاه داده كه بايد منحصر به فرد باشه رو به صورت دو تايي مي شناسه و اين خطا رو مي بينيد نسخه فروشگاه سازت چنده؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jabera ارسال شده در بهمن 4، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 4، 2012 فقط تو قسمت ثبت نام ؟نه منظورشون كلا سايت رو باز مي كنند بعضي وقت ها با اين خطا روبرو ميشن و سايتشون اصلا بالا نمياد و مثلا در همون لحظه دوباره رفرش مي كنند سايت بالا مي اد چون منم يادمه روي يكي از مشتريان اين مشكل رو رويت كردم كه مشخصا بعضي وقت ها انگار هاست با پايگاه داده خوب ارتباط برقرار نميكرد و يك كليد خصوصي در پايگاه داده كه بايد منحصر به فرد باشه رو به صورت دو تايي مي شناسه و اين خطا رو مي بينيد نسخه فروشگاه سازت چنده؟1.4.4.1 هه از همگی ممنون بابت کمک-ببخشید که زحمتتون دادم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در بهمن 4، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 4، 2012 توي 1.4.6 هم ديده بودم ولي توي 1.4.9 تا حالا خيرمن چيزي كه فكر مي كنم به همون دليل باشه و توي 1.4.9 كل هسته تغيير پيدا كرده به منابع كمتري از هاست نياز داره اين مشكل رويت نشده تا جايي كه من نتيجه گرفتم به قدرت هاست بستگي داره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jabera ارسال شده در بهمن 4، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 4، 2012 توي 1.4.6 هم ديده بودم ولي توي 1.4.9 تا حالا خيرمن چيزي كه فكر مي كنم به همون دليل باشه و توي 1.4.9 كل هسته تغيير پيدا كرده به منابع كمتري از هاست نياز داره اين مشكل رويت نشده تا جايي كه من نتيجه گرفتم به قدرت هاست بستگي دارههاست قبلیم گفت این کد را توی فایل htaccess. بذارم:Options +FollowSymLinksRewriteEngine On ولی هنوز گذاشتم باشه-به نظرتون باشه بهتره!؟!؟!؟ بجز این 2خط کد برای قفل بدون www گذاشتم. دیگه دستکاری توی این کد انجام ندادم!میتونه مشکل از این باشه!؟!؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در بهمن 4، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 4، 2012 من یه جستجویی تو سایت اصلی پرستا کردم:باید مشکلتون از نصب یک ماژول باشهآخرین ماژولهایی رو که نصب کردی ، یکی یکی حذف کن و ببین از کدومشونه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 4، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 4، 2012 من هم فکر نمیکنم از هسته پرستا باشه.چنین کلیدی در دیتابیس پرستا نیست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در بهمن 4، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 4، 2012 منم اول حدسم ماژول بود براي همين سوال كردم كه ماژول درگاه پستي و ... داريولي من روي سايت ديگري هم كه اين مشكل رو مشاهده مي كردم تماما ماژول هاي پيش فرض خود پرستا بودمن كه نظرمو گفتم حالا اگه بازم به نتيجه اي رسيدي همينجا اعلام كن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jabera ارسال شده در بهمن 5، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 5، 2012 نظر خودمم اینه از هسته نیستولی از ماژول هم نیست چون من این چند وقته ماژولی فعال نکردم بجز وبمستر و آمارگیر گوگل-که اونا دیفالته یادمه توی همین انجمن 2نفر دیگه را هم دیده بودم این مشکل را داشتند(البته حالا یادم نیست:دی) حتی برای خودم 3ماه پیش همین ارور پیش اومده بود،که برطرف شد!-نمیدونم چطوری یا الان این مشکلم هم خود به خود فعلا درست شده:http://presta-shop.ir/forum/Thread-2141-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D8%A8%D8%A7-%D8%B3%D8%A8%D8%AF-%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF?pid=14005#pid14005 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jabera ارسال شده در بهمن 5، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 5، 2012 این مشکل از هرچی که میخواد باشه الان افتاده به جون تیبل های دیتابیس راه فهمیدن و اصلاحش چیه!؟!؟ و یه سوال دیگه:من الان 1هفته ای میشه این کش ها را خاموش کردم: Memcached CacheFS سرعت کاهش پیدا نمیکنه؟!؟! راهی برای درست کردنشون نیست!؟!؟ آخه امروز پشتیبان هاستم یه چیز خیلی باحال بهم گفتگفت کش سیستم مدیریت محتوایت مشکل دارهدر عرض 3هفته در حافظه کش سیستم حدود 2میلیون شاخه ایجاد کرده!که حجمش حدود 6گیگ شده بوده پس اینم باید اصلاحش کنم!-چطوری!؟ ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در بهمن 5، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 5، 2012 دوست عزیز همانطور که قبلا هم گفتم بهتره بیخیال سیستم کش دیسک بشین . تفاوت چندانی نداره و سرعت هم کاهش پیدا نمیکنه . در کل 99 درصد افرادی که از پرستاشاپ استفاده میکنند اینو خاموش میذارند ( و خود من ) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jabera ارسال شده در بهمن 13، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 13، 2012 اصلا یادم رفت بگم چطوری مشکل را حل کردم.توی سایتهای خارجی خوندم و فهمیدم این مشکل میتونه از ماژولهای اصلی باشه من با حذف ماژولهای "فروشگاه" و "محصولات مورد علاقه" مشکلم حل شد.البته بماند یه ارور دیدگه میده-ولی دیگه پایین قالب بعضی اوقات میزنه و مشکل ساز نیست. از این ارورها زیاد برای همه اتفاقا افتاده با کدهای متفاوت: http://www.prestashop.com/forums/topic/187709-unable-to-process-insert-duplicate-entry/http://forge.prestashop.com/browse/PSCFI-1458http://forge.prestashop.com/browse/PSCFI-6172http://www.prestashop.com/forums/topic/146577-error-invalid-address-layoutduplicate-entry-0-for-key-primary/ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sharno ارسال شده در مرداد 4، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 4، 2013 من اين مشكل برام پيش اومد - ماژول كاربران انلاين اخين ماژول نصبيم بود اون رو حالا حذف كردم ببينم حل ميشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jabera ارسال شده در مرداد 20، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 20، 2013 این مشکل انگار نمیخواد من را رها کنه:دی وقتی بازدیدم بالا میره اینطوری میشهیعنی آنلاین هام که از 12-14 نفر عبور میکنه این ارور را میده! انواع و اقسام کدها را هم میزنه:دیUnable to process insert: Duplicate entry '1369057375' for key 'PRIMARY' گفتم با انتقال از 1.4.4.1 به 1.4.9.0 دیگه نباید تکرار بشهولی بدتر شد-یه چندماهی ارور خاصی نداده بود! ماژولهام هم همگی همونایی هست که روی 1.4.4.1 نصب کرده بودم!!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مرداد 21، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 21، 2013 دیباگ رو به طور کامل خاموش کنید تا این خطاهای بی اهمیت رو نبینیدتوجه کنید که دیباگ فقط برای اشکال یابی باید روشن شود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jabera ارسال شده در مرداد 21، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 21، 2013 دیباگ رو به طور کامل خاموش کنید تا این خطاهای بی اهمیت رو نبینیدتوجه کنید که دیباگ فقط برای اشکال یابی باید روشن شودممنون دانوش جانبه این مسیر رفتم:config/config.inc.php این توضیحات بود-که فکر کنم خاموش بوده از اول:/* Debug only */@ini_set('display_errors'' date=' 'off');define('_PS_DEBUG_SQL_', false); $start_time = microtime(true); /* Compatibility warning */define('_PS_DISPLAY_COMPATIBILITY_WARNING_', false); پس اینطوری فکر کنم ایراد از جای دیگه ای باشه[hr']دیباگ رو به طور کامل خاموش کنید تا این خطاهای بی اهمیت رو نبینیدتوجه کنید که دیباگ فقط برای اشکال یابی باید روشن شودراستی این را بگم:توی این چندماه وقتی بازدید بالا میرفت،گاهی اوقات پایین قالب این خط ارور را میزد: Unable to process insert: Duplicate entry '1369057375' for key 'PRIMARY'با کدهای مختلفولی خب ساییت کامل لود می شد. ولی الان وقتی بازدید بالا میره اصلا سایت لود نمیشه!و فقط این خط نوشته میاد: Unable to process insert: Duplicate entry '1369057375' for key 'PRIMARY'اینم با کدهای مختلف:دی نکنه یکی از جدولهای دیتابیسم خرابه که اینطوری میشه!؟!؟!؟اگه این باشه به 1.5.4هم آپدیت کنم همین آشه و همین کاسه! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مرداد 21، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 21، 2013 شما توی دیتابیس دنبال همین مقدار بگردید: 1369057375ببینید به چه جدولی میرسید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jabera ارسال شده در مرداد 22، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 22، 2013 شما توی دیتابیس دنبال همین مقدار بگردید: 1369057375ببینید به چه جدولی میرسیدمن که چیزی پیدا نکردماین کد تنها نیست هاهربار یه اروری میده1بار 13690573751بار دیگه 13690565851369217111و....-الی ماشاا... این پست هم یه بررسی بکنید:http://presta-shop.ir/forum/Thread-664-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D9%82%D8%A7%DB%8C-%D9%BE%D8%B1%D8%B3%D8%AA%D8%A7-%D8%B4%D8%A7%D9%BE-%D8%A8%D9%87-%D9%86%D8%B3%D8%AE%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA%D8%B1?pid=21965#pid21965 شاید به این هم مربوط باشه و 1نکته دیگه:کدهایی که من در قالبم گذاشتم:کد سایت statcounterو کد بازدید گوگل! اینا که مشکل ایجاد نمیکنه!؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jabera ارسال شده در مرداد 24، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 24، 2013 پس دوستان یه کمکی بکنید!طی تجزیه و تحلیل های ناقص خودم به یه نتایجی رسیدم جدول های دیتابیس-قسمت ps_today_onlineحدود 12کیلوبایت Overhead داده بود! که تا رفتم داخلش عینا همین ارورهایی هست که میدهجالبیش اینه در 90% به آی پی خودم ارور داده:4: حالا چیکار کنم!؟؟!-همش را پاک کنم؟!کد جدول را از دیتابیس پاک کنم اشکالی داره!؟ ولی خب من یه مشکل دیگه هم دارمstatcounter بازدید سایتم را روی 2000تا میزد-از وقتی ورژن را 1.4.9 کردم رفته روی 10هزارتا:دیالبته در جزئیاتش نصف بازدید را میزنه not found-در صورتی که من با این مشکل تاحالا برخورد نکردم! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مرداد 24، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 24، 2013 این مربوط میشه به ماژول آمار افراد آنلاین سایتتونتوصیه میکنم خاموشش کنید چون ظاهرن روی سرورتون دچار مشکل شده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .