ramtin2025 ارسال شده در بهمن 12، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 12، 2012 سلامیادم نیست کدوم یکی از دوستان قبلا این درخواست رو ازم کرده بود که به دلیل مشغله امروز تونستم انجامش بدممن 3تا ماژول از روی ماژول محصولات پرطرفدار در صفحه خانگی کپی کردم به طوری که شاخه های مختلف رو نشون بدهبرای انتخاب شاخه دلخواه، باید فایل php اصلی رو ویرایش کنید. خط 99:$category = new Category(3, (int)Configuration::get('PS_LANG_DEFAULT')); به جای عدد 3 باید عدد دلخواه مربوط به هر شاخه رو بنویسیدعدد 1 مربوط به خانه است و اگر انتخاب شود ، محصولاتی که تیک خانه آنها را زده اید نمایش داده میشونداز 2 به بعد، به ترتیب شاخه های اصلی بعدی هستند. من در مثال خودم 2و 3و 4 رو انتخاب کردم تا هر 3تا شاخه موجود رو پوشش بدمشما ممکنه تعداد شاخه هاتون بیشتر باشه. باید 3تا رو انتخاب کنید و یا کپی های جدید ایجاد کنید.http://upload.tehran98.com/images/y38yhlyacielm5g96act.jpg برای ویرایش نام هر قسمت باید یا از بخش ترجمه اقدام کنید و یا فایل fa.php رو در هر کدوم ویرایش کنیدhomefeatured.ziphomefeatured2.ziphomefeatured3.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در بهمن 12، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 12، 2012 به جای اینکار تو پیکربندی ماژول یه فیلد میذاشتین که با تایپ آی دی شاخه اون شاخه رو نمایش میداد.یا سه تا فیلد میذاشتین که با تایپ آی دی شاخه های مورد نظر ، تو صفحه اصلی نشون میداد هر شاخه رو جداگانه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در بهمن 12، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 12، 2012 بهمن جان من خیلی مسلط نیستم هنوزکاری که شما میگی منطقیه البته ، سعی میکنم انجامش بدم ولی مطمئن نیستم که بتونمممنونمنظورت اینه که در بخش مدیریت ماژول بشه شاخه رو انتخاب کرد ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در بهمن 12، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 12، 2012 در پيكربندي ماژول ويژگي اضافه ميشه كه به غير از ويژگي پيش فرض كه تعداد نمايش داده شده رو تنظيم مي كنيد زير شاخه نمايش داده شده رو هم برميگزينيد ميتوني از ماژول هاي مشابه اسلايدر و يا همين پر طرفدار هاي مشاب ك اين قابليت رو دارن الگو بگيري ولي همينم براي دوستان كار راه اندازه و سپاس گذاريم از تلاشت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در بهمن 12، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 12، 2012 آره شروین جان. متوجه منظورت شدم ولی یک کم دردسر دارهآخه باید اون عدد رو یه جا ذخیره کنه و واسه ذخیره اش نمیدونم باید چه کار کنم ، چون دیتابیس رو که نمیشه دستکاری کنم. باید تو فایل ذخیره بشه که هنوز بلد نیستمایشالا در فرصتهای بعدی که تسلطم بیشتر شده باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 16، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 16، 2012 رامتین جان پرستا یک جدول در دیتابیس مخصوص ذخیره داده ها داره که اگر به نحوه دریافت متغیرها در ماژول های مختلف نگاه کنی متوجه میشی چطوری استفاده میشه. میتونی حتی با یک آرایه این 3 تا ماژول رو در یک ماژول به صورت نمایش بی نهایت شاخه در بیاری. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در بهمن 16، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 16، 2012 ممنون از راهنمائیت دانوش جانحتما روش کار میکنم ببینم به نتیجه میرسم یا نه. در جواب esi_n2002 :میشه برای کار شما چند خط به برنامه اضافه کرد و با تابع رندوم یک شاخه انتخاب کرد ، ولی اینکه از همه شاخه ها بخواد محصول انتخاب کنه باید بیشتر فکر کنم در موردش. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 16، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 16، 2012 کافی یک متغیر جدید تعریف کنی و به صورت 0 و 1 که با چک باکس انتخاب بشه. اگر فعال باشه با تابع رندوم ساز یک عدد به شاخه بده ولی باید چک کنی که شاخه موجود باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در بهمن 16، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 16، 2012 آره دانوش جانباید شاخه ها رو از روی دیتابیس چک کنمبرای حالت رندوم از روی کل محصولات هم از روی دیتابیس میشه انجام دادامشب اگه فرصت کنم آماده اش میکنم دانوش جان، اون جدولی که میگی ، اسمش رو یادت نیست ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 16، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 16، 2012 اسم جدول که مهم نيست بايد از کلاس Configuration استفاده کنيداخل ماژول هاي مختلف رو ببيني متوجه ميشي نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
esi_n2002 ارسال شده در بهمن 16، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 16، 2012 ممنون میشم دوستان . منتظرم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در بهمن 22، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 22، 2012 سلامورژن جدیدی با یه نام دیگه و ایشالا سازگار با 1.4 و 1.5 آماده کردم . روی لوکال تست شده ولی روی هاست نهبرای هر شاخه اصلی یک لیست ایجاد میکنه : ماژول محصولات شاخه ها نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .