member99 ارسال شده در بهمن 23، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 23، 2012 با درود خدمت دوستان گرانقدر / بنا به دلایلی مجبور به راه اندازی و آپلود مجدد فایل های فروشگاهم روی دامنه جدید شدم / مشکلی که دارم اینه که در بخش یوآر ال آشنا پیام می آد که یک فایل .htaccess خالی روی سرور بذار.. من وقتی یه همچین فایلی با این نام روی سرور آپلود می کنم در همون مسیری که پرستا نصب شده.... بعد کلا هم مدیریت هم صفحه اصلی فروشگاهم ارور زیر را می ده: Forbidden You don't have permission to access /on this server.میدونم مشکل از هاست و سرور هست .. منتهی ناسازگار نیست... کدوم تنظیمات را باید اوکی کنم؟گشتم مطلب مرتبط پیدا نکردم . تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در بهمن 23، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 23، 2012 شما چيزي دستي نبايد بزاري توي استت با ابزار خود پرستا اين رو توليد كنيد ابزارها / مولد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
member99 ارسال شده در بهمن 23، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 23، 2012 شما چيزي دستي نبايد بزاري توي استت با ابزار خود پرستا اين رو توليد كنيد ابزارها / مولدضمن سپاس از شما مدیر گرانقدر، در پنل مدیریت لینک فعالی برای تولید فایل htaccess وجود ندارد . تصویر زیر را ملاحظه کنیدhttp://upcity.ir/images/53352487338536714831.gif نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در بهمن 23، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 23، 2012 شما درست میگین و باید یک فایل خالی بذارین تو روت اصلی ، بعد از مدیریت دکمه ایجاد ظاهر میشه . البته این فایل ها اتوماتیک ایجاد میشن موقع نصب پرستاشاپ ، ولی در هاست هایی که جز سی پنل یا دایرکت ادمین هستند این مکشلات هم وجود داره متاسفانه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
member99 ارسال شده در بهمن 23، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 23، 2012 شما درست میگین و باید یک فایل خالی بذارین تو روت اصلی ، بعد از مدیریت دکمه ایجاد ظاهر میشه . البته این فایل ها اتوماتیک ایجاد میشن موقع نصب پرستاشاپ ، ولی در هاست هایی که جز سی پنل یا دایرکت ادمین هستند این مکشلات هم وجود داره متاسفانهحالا نمی دونم کدوم بخش از تنظیمات سرور را درست کنم که با ایجاد فایل htaccess ارور فوربیدن نده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در بهمن 23، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 23، 2012 مشكلتون پس خطاي نوشته شده هم نيست بلكه خود فايل رو نداريد اصلا پيش فرض خود هاست بايد ايجاد مي كرد و اگه نكرده پس يا مديريتتون سي پنل نيست و يا ديگه خيلي هاستتون ..... فايل زير رو ميگيريد و در هاستتون در ريشه پرستا استخراج كنيد و سپس بهش دسترسي 666 بديد و سپس به بخشي كه در بالا گفتم مراجعه كنيد.htaccess.zip واکنش ها : katooniland و farapardaz 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 23، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 23، 2012 هشدار به اون بزرگی خط آخر نوشتهدسترسی 666 به فایل بدید . اگر نشد 777 بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
member99 ارسال شده در بهمن 23، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 23، 2012 انصافا پشتیبانی پرستای فارسی حرف نداره / با آپلود کردن فایل که آقا شروین دادند درست شد/ دم شما گرم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
behrooz_rh ارسال شده در دی 6، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 6، 2014 سلام خدمت استادانمن هنگام نصب یک ماژول در پرستا1.6 به مشکل خوردم وا سایت ارور 500 داد که با پاک کردن ارور در htaccess مشکل حل شد اما دوباره یک ماژول دیگه نصب کردم و به همین مشکل خوردم دوباره htaccess را دست کاری کردم اما ایندفعه فکر کنم اشتباه کردم و دیگه درست نشد چه راه حلی پیشنهاد میکنید ? فایل htaccess که الان روی هاست هست را براتون گذاشتمhtaccess ghabl.txt نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در دی 6، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 6، 2014 سلامفایل رو حذف کنید، خودش دوباره ایجاد میشه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
behrooz_rh ارسال شده در دی 7، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 7، 2014 سلامفایل رو حذف کنید، خودش دوباره ایجاد میشه موفق باشید سلام قبل از اینکه سوال بپرسم مطالب قبلی را مطالعه کرده بودم و کارای قبلی را انجام دادم اول پاک کردم نشد بعد از یک روز یک فایل خالی htaccess گذاشتم بازم نشد . کار دیگه می تونم انجام بدم؟ www.sunteen.ir اینم سایت که مشکل داره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در دی 7، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 7، 2014 سلامبه صفحه سئو برید و روی ذخیره کلیک کنیداگر ایجاد نشه نیاز به بررسی فنی دارید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
behrooz_rh ارسال شده در دی 7، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 7، 2014 سلامبه صفحه سئو برید و روی ذخیره کلیک کنیداگر ایجاد نشه نیاز به بررسی فنی دارید موفق باشید ممنون حرکت آخر کار ساز بود سپاس از وقتی که به من دادید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rezpersik ارسال شده در اردیبهشت 5، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 5، 2015 بچه ها پرستاشاپ 1.6 تب ابزارها داره ؟؟؟ چرا پیدا نمیکنم همچین چیزی ؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 5، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 5، 2015 اگر قصد ساخت مجدد htaccess رو دارید کافیه به تنظیمات -> سئو و URLها مراجعه کنید و روی ذخیره کلیک کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jafar1374 ارسال شده در دی 13، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 13، 2015 اگر قصد ساخت مجدد htaccess رو دارید کافیه به تنظیمات -> سئو و URLها مراجعه کنید و روی ذخیره کلیک کنیدسلاممن وی پی اس دارم و رو روت این فایلو ندارمکاری ک شما گفتید رو هم انجام دادم ولی تولید نشدآیا باید خودم دستی درست کنم و از طریق تنظمات ذخیره رو بزنم ؟ واکنش ها : hadishad 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hadishad ارسال شده در بهمن 28، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 28، 2015 سلاممن وی پی اس دارم و رو روت این فایلو ندارمکاری ک شما گفتید رو هم انجام دادم ولی تولید نشدآیا باید خودم دستی درست کنم و از طریق تنظمات ذخیره رو بزنم ؟سلامدوست عزیز یه راهنماییچون این فایل اولش با "." هستش، جزو فایلهای "هیدن" محسوب میشهبا "شو" کردن این فایل ها میتونی پیداش کنیاینم مسیرش برای شو کردن:File Manager/Setting/Show Hidden File واکنش ها : jafar1374 و smostafa.mirghaffari 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 28، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 28، 2015 اگر با ftp هم مراجعه کنید میتونید فایل رو مشاهده کنید واکنش ها : jafar1374 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
katooniland ارسال شده در مرداد 16، 2018 گزارش Share ارسال شده در مرداد 16، 2018 مشكلتون پس خطاي نوشته شده هم نيست بلكه خود فايل رو نداريد اصلا پيش فرض خود هاست بايد ايجاد مي كرد و اگه نكرده پس يا مديريتتون سي پنل نيست و يا ديگه خيلي هاستتون ..... فايل زير رو ميگيريد و در هاستتون در ريشه پرستا استخراج كنيد و سپس بهش دسترسي 666 بديد و سپس به بخشي كه در بالا گفتم مراجعه كنيد سپاس از کمک و راهنماییتون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .