lawgostar ارسال شده در اسفند 8، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 8، 2012 سلاممن میخام یه فروشگاه دانلود بزنم و برای همین یه هاست معمولی گرفتم که فروشگاه را نصب کنم و یه هاست دانلود که لینک ها را اپلود کنم اونجا تا کاربر بتونه پس از پرداخت دانلود کنه اما من توی واردکردن محصول که میرم و اپلود میکنم از همون هاست معمولیه لینک میده نه از هاست دانلود .ایا میشه کاری کرد که از هاست دانلود لینک بده ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در اسفند 9، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 9، 2012 شما قبل از گرفتن دو هاست مجزا كه يكي دانلودي و يكي معمولي كاشكي مشورت مي كرديد شما به راحتي مي تونستيد در هاست معمولي با فضاي زياد مثلا 25 الي 30 گيگ هاست معمولي بگيري و با بهترين كيفيت و بهترين امنيت در عدم انتشار لينك دانلود محصولاتتون و همچنين عدم درد سر تعويض لينك ها بعد از هر خريد در هاست دانلود و ... هدفتون رو پياده كنيد دوستان نميدونم چرا اول كار خودشون رو مي كنن بعد به مشكل مي خورن و بعدش مشورت مي كنند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اسفند 9، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 9، 2012 شروین جانتو فروم سایت اصلی من چند نفر رو دیده بودم که از هاست دانلود جداگانه استفاده کرده بودند با استفاده از سرور رسانه (media server)ولی نمیدونم چجوری باید تنظیمش کرد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در اسفند 9، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 9، 2012 بله ولي ايشون دو تا هاست مجزا گرفتن و نيازي به اين كار نبود و در هاست معمولي مي تونن خدمات دانلود خودشون رو ايجاد كنند و نيازي به خرج اضافي و مجزا گرفتن نبود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
lawgostar ارسال شده در اسفند 9، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 9، 2012 سلام بنده مشورت کردم ولی تایپینک بسته شد اگر ممکنه یکی راهنمائی کنه چون هاست دانلود بی کار مونده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اسفند 9، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 9، 2012 میشه با استفاده از ماژول و انتقال لینک این کار رو انجام دادبرای انجامش میتونید سفارش ماژول بدید تا بررسی بشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .