rima124 ارسال شده در اسفند 9، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 9، 2012 سلامآیا امکانش هست از کدهای محصولات سیستمهای همکاری در فروش ، در معرفی محصولات در پرستا شاپ استفاده کرد. لطفا راهنمایی میفرمایین. ممنونم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اسفند 9، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 9، 2012 دوستان لطفا اشتباه راهنمایی نکنید به صورت ماژول نیست و برای افزودن محصولات این سیستم ها باید حالت فروش را در سایت خاموش کرده و لینک خرید پستی را در سایت به صورت دستی قرار بدیدموفق باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rima124 ارسال شده در اسفند 10، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 10، 2012 دوستان لطفا اشتباه راهنمایی نکنید به صورت ماژول نیست و برای افزودن محصولات این سیستم ها باید حالت فروش را در سایت خاموش کرده و لینک خرید پستی را در سایت به صورت دستی قرار بدیدموفق باشید. ممنون از راهنماییتون. میشه بیشتر راهنمایی کنید. ببینید من چندتا محصول خودم موجود دارم و میخوام چندتا محصول همکاری در فروش هم داشته باشم. آیا داشتن این دو کنار هم امکان پذیر هست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در اسفند 10، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 10، 2012 بله در مورد ايجاد لينكي و غير فعال كردن روند خريد خود پرستا چيزي شبيه اين ميشه كه مي تونيد لينك هم حاوي همون همكاري در فروش باشهhttp://hircangames.com/ و در كنار هم نيز مي تونيد استفاده كنيد كه مثلا موجودي اون محصول رو صفر كنيد و سفارش بيش از موجودي هم غير فعال و يا اصلا تيك فعال بودن براي خريد رو برداريد از اون محصولي كه مي خواهيد به لينك همكاري در فروش پاس داده بشه و يه عكس حاوي لينك بزاريد ولي در كل بايد يكم ويرايش انجام بديد مثل سايت نمونه بالا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اسفند 10، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 10، 2012 ممکن هستشما کار رو شروع کنید و کمی که با سیستم \رستا آشنا بشید متوجه روش کار خواهید شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rozha ارسال شده در مهر 25، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 25، 2014 سلام خسته نباشیدببخشید من می خام توی فروشگاهم به عنوان همکار فروش محصولات سایت های دیگه رو بفروشم در واقع توی سیستم همکاری فروش سایت های دیگه عضو شدم و اونها بهم لینکهایی می دن که توی فروشگاه قرار بدم اما نمی دونم میشه همچین کاری کرد ؟ اگه میشه کجا باید قرار بدم و چطوری؟ ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
fmmajd ارسال شده در مهر 25، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 25، 2014 سلام خسته نباشیدببخشید من می خام توی فروشگاهم به عنوان همکار فروش محصولات سایت های دیگه رو بفروشم در واقع توی سیستم همکاری فروش سایت های دیگه عضو شدم و اونها بهم لینکهایی می دن که توی فروشگاه قرار بدم اما نمی دونم میشه همچین کاری کرد ؟ اگه میشه کجا باید قرار بدم و چطوری؟ ممنونتو تنظیمات حالت نمایشگاهی رو روشن کنیدبعد تو توضیحات محصول لینکو بذارید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rozha ارسال شده در مهر 26، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 26، 2014 مرسی از توجه شما و پاسختون من تصویر بخش تنظیمات رو گذاشتم اینجا کجای اون باید برم برای حالت نمایشگاهی؟و اینکه همونطور که گفتم سیستم های همکاری فروش وقتی روی محصولی کلیک می کنید یه لینک تبلیغات میدن بهتون که ظاهرا اگه توی سایت ( حالا کجاش نمی دونم ) قرار بگیره اون محصول به شکل تبلیغ دیده می شه نمی دونم چطور باید توی پرستا این لینک رو قرار بدم اصلا می شه ؟ بازم ممنون untitled.bmp نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
fmmajd ارسال شده در مهر 26، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 26، 2014 من از 1.6 استفاده میکنم.تو تنظیمات->محصولاته.سوال دومتونو نمیدونم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .