amin233 ارسال شده در اسفند 9، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 9، 2012 با سلامفروشگاهم رو به سرور جديد منتقل كردم(قبلي سي پنل بود و الان دايركت ادمين)ورژن فروشگاه 1.3.1.1در بعضي جاها مانند تغيير نام شاخه محصولات در قسمت ادمين يا تغيير مشخصات كاربران چه از داخل ادمين و چه لاگين شدن در فروشگاه و تغيير آدرس كاربرخطاي : كوشش براي هك ميدهد البته خيلي قبل هم با اين مشكل روبرو بودم اما نميدنم چطوري درستش كردم و يا درست شدتو اين تالار هم سرچ كردم چيزي پيدا نكردملطفا راهنمايي بفرماييدبا تشكر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در اسفند 9، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 9، 2012 دايركت ادمين شديدا از طرف بنده حداقل نفي مي شه و اصلا مديريت خوبي به شما نميده يا بد اپديت كرديد يا هاستتون ناسازگاره اين اظهار نظر نزديك ترين چيزيه كه ميشه گفت ولي شايد به نوع دسترسي پوشه هاتون و يا خيلي چيزاي ديگه هم مربوط باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 9، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 9، 2012 درود دوست خوبم نسخه ی 1.3 دیگه پشتیبانی نداره و پیشنهاد میکنم فروشگاهتون رو ارتقا بدید. دایرکت ادمین هم هیچ گونه مشکلی با پرستا شاپ نداره و مشکل از هاستتون هم فکر نمیکنم باشه. بنده قدیما که خودم از 1.3 استفاده میکردم (روی هاست سی پنل) یادمه خیلی وقت ها با چنین پیغامی روبرو میشدم! حتی وقتی عنوان تاپیک رو دیدم متوجه شدم فروشگاهتون نسخه 1.3 هستدر هر صورت بهترین کار ارتقا به نسخه ی 1.4.9 هست موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در اسفند 9، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 9، 2012 دوست خوبم نسخه ی 1.3 دیگه پشتیبانی نداره و پیشنهاد میکنم فروشگاهتون رو ارتقا بدید. دایرکت ادمین هم هیچ گونه مشکلی با پرستا شاپ نداره مهرشاد جان به جمله توجه كن عزيز دايركت ادمين شديدا از طرف بنده حداقل نفي مي شه و اصلا مديريت خوبي به شما نميده ربطي به كار با پرستا و يا سازگاريش نداره جملم!و چون پشتيباني 1.3 نداريم يا طبق حرف مهرشاد جان ارتقا بديد در صورت صلاحديد و يا گرفتن پشتيبانسربرگ هم منتقل و به زودي حذف ميشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 10، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 10، 2012 کلی گفتم شروین جان. نیازی به انتقال و حذف نیست. بهتره این تاپیک باز باشه تا بقیه دوستانی هم که 1.3 استفاده میکنن و به مشکل مشابه بر میخورن تاپیک رو ببینن موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در اسفند 10، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 10، 2012 پس سربرگ ويرايش شد و به جاي كلمه گوشش كه اشتباه نوشتيد به كوشش تغيير يافت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .