mosisms ارسال شده در اسفند 18، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 18، 2012 سلاممن تازه پرستا رو نصب کردمهنوز تازه وارد مدیریتش شدم که اخطار مبنی بر:هشدار: اخطارهای به روز رسانی در دسترس نیست لطفآ مقدار "allow_url_fopen" را در فایل php.ini بر روی on قرار دهید.(با مدیریت سرور تماس بگیرید) دریافت کردمهرچی هم تو هاستم میگردم فایلی با اسمphp.iniنیستمشکل چیه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اسفند 18، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 18، 2012 سلامبا مدیریت هاستت تماس بگیر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mosisms ارسال شده در اسفند 18، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 18، 2012 من با مدیر هاست صحبت کردممیگه این تابع امنیت رو بخطر میندازهچکار کنم؟اگه فعال نشه مشکلی ایجاد میشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در اسفند 18، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 18، 2012 در انجمن جستجو كنيد اين مورد هيچ ربطي به امنيت نداره و در تمامي هاست هاي خارجي و همچنين بيشتر هاست هاي ايراني فعاله و اين بهانه اي بيش نيست و اين دليلي براي عدم توانايي مدير هاستتون در تامين امنيت سرور و مجبور به بستن موراد اصلي و كاملا پيش فرض آزاد هاست مي كنه حتما بايد بگيد فعال كنند و اگه نكنند بايد نقل مكان كنيد و ميتونيد هاست سازگار و بهينه شده پرستايي بگيريد و اطلاعات در امضام هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اسفند 18، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 18، 2012 این یکی از توابع اصلی برای اتصال به درگاه های بانکی و پستی است. چطور ممکن است که امنیت را به خطر بیندازد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .