yashi ارسال شده در اسفند 18، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 18، 2012 سلاممن بعد از 4سال استفاده از وردپرس برای اولین بار اومدم سمت پرستا شاپ :دی هیچیم ازش حالیم نیست و چند روزه هی دارم توی ادمین میچرخم فقط )امروز دیدم بعضی از صفحات ادمین توی مرورگر فایرفاکس فقط صفحه سفید میاد !!!! با این مشکل با اکسپلورر نیست !!چی کنم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اسفند 18، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 18، 2012 آدرس ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yashi ارسال شده در اسفند 18، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 18، 2012 chapic.irاما تو خوده سایت مشکلی نیست . فقط بعضی از صفحات ادمین اینطوریه !میگما اون منو بالا هست چطوری لینکاشو کم و زیاد کنم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اسفند 18، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 18، 2012 منو ماژول هست ، میتونی از ماژول منو که زیرگروه ماژول های بخش کاربری هست اینکارو بکنی . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yashi ارسال شده در اسفند 19، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 19، 2012 آقا مشکل صفحه سفید توی Ie هم نمایان شد !!!!!!!الان بعضی از صفحات توی اکسپلورر هم سفید میاد فقط :| نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در اسفند 19، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 19، 2012 گفته شد دوست عزيز لينكي كه صفحه سفيد رويت مي كنيد رو بگذاريد؟!!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اسفند 19، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 19، 2012 سلامدیباگ رو روشن کن ببین چه خطایی میده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yashi ارسال شده در اسفند 19، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 19، 2012 گفته شد دوست عزيز لينكي كه صفحه سفيد رويت مي كنيد رو بگذاريد؟!!!فکر کردم لینک خوده سایت رو میخواد خو !این مثلا یکی از صفحاتی که صفحه سفید میاد : http://chapic.ir/admin22/index.php?tab=AdminCatalog&token=02c74e28966b437c7d8a167b682a7053سلامدیباگ رو روشن کن ببین چه خطایی میدهاینو از کجا روشن کنم آیا ؟ توی فایل کانفیگ on کردم اما هیچ اروری توی صفحه سفیده نیومد !! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در اسفند 19، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 19، 2012 خوب اين مديريتته كه ما دسترسي بهش نداريم كه بخوايم ببينيم بايد ديباگ رو روشن كني در مورد ديباگ هم اين كلمه رو كافيه زحمت بكشيد در انجمن جستجو كنيد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yashi ارسال شده در اسفند 19، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 19، 2012 خوب اين مديريتته كه ما دسترسي بهش نداريم كه بخوايم ببينيم بايد ديباگ رو روشن كنيگیر نده بابا جان :دیدیباگ هم چیزی نشون نداد ! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .