edomanoo ارسال شده در اسفند 19، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 19، 2012 سلام من در حال حاضر در حال ارتقا پرستا از 1.3 به 1.4.9 هستم در مرحله سوم که تیک های سبز میده و باید مرحله بعد بزنیم . الان حدود 30 دقیقه هست زدم یه آیکون بزرگ فقط داره میچرخه حدودا جقدر طول میکشه ؟ به حجم پوشه ها که از نسخه قبلی انتقال دادم بستگی داره ؟؟؟ به طور مثال حجم پوشه عکس هام 450 مگ استیکی نیست راهنمایی کنه ؟ هنوز هم در حال چرخشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeidghodrati ارسال شده در اسفند 19، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 19، 2012 مشکلت حل شد؟من هنگام ارتقا ارور سرور ارور میبینم و کار ناتمام میمونه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در اسفند 19، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 19، 2012 ربطي به حجم پوشه هاتون در هاست نداره عزيز يا نميتونه شناسايي كنه اطلاعات هاستتون رو يا هاستتون توابعي رو بسته و يا عدم درست مجوز دسترسي به پوشه هاي داخل هاست هست و .... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
edomanoo ارسال شده در اسفند 20، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 20، 2012 من هر چی صبر کردم اتفاقی نیفتاد فقط داشت میچرخید. اومدم مجدد از ابتدا نصب کنم دیدم نسخه 1.4.9 تشخیص داد به جای 1.3 . زدم دیدم با این نسخه بالا اومد و الانم دارم ازش استفاده می کنم و مشکلی نداره . مثل اینکه تایید نهایی برام نشون نداده بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .