mosisms ارسال شده در اسفند 20، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 20، 2012 سلام دوستان خسته نباشین یه کمک یا بهتره بگم نظر ازتون میخواستم بنظر شما برای یک زعفرون فروشی چه قالبی مناسبه؟ یکی از دوستان دارچینا رو پیشنهاد داد البته قالب زیبایییه اما بنظرم اگه قالب زعفرون فروشی بنفش باشه بهتره نظر شما چیه؟راستی لوگو قالب دارچینا رو میشه عوض کرد؟نسخه بدون کپی رایتش با نسخه رایگان فرقی هم داره یا همون کپی رایت فقط؟ اگه قالبی سراغ دارین لطف کنین معرفی کنین البته اگه رایگان باشه خیلی خیلی خوبه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اسفند 20، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 20، 2012 سلامبه نظر من بده برات طراحی کننچون قالب باید متناسب با شغل و محصولات باشهمیتونی از بازارچه درخواست بدی یا به کی از مدیران انجمن مثل بهمن جان یا شروین جان و ... بدی برات طراحی کنن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اسفند 20، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 20، 2012 قالب دارچینا رو بنده طراحی کرده ام ، اگه خوشتون اومده میتونم واستون شخصی سازی کنم و هر رنگی بخواین دربیارم . اگر هم قالب دیگری بخواین میتونم طراحی کنم ، کافیه از بازارچه سفارش خودتون رو ثبت کنید .در خدمتتون هستیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasserheidary ارسال شده در اسفند 20، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 20، 2012 من هم بعنوان یک فروشگاه دار قالب دارچینا را پیشنهاد می کنم . به نظر من خوبه طراحی قالب به شکلی باشه که جذاب و چشم نواز باشه و به خریدار آرامش و تمرکز ذهن بده . البته تمام قالبهایی که بصورت رایگان و پولی برای پرستاشاپ طراحی شده اند واقعاً زیبا هستند حتی قالب پیش فرض پرستاشاپ هم خیلی زیباست اما در بین این قالبها دارچینا زیباتر و مشتری پسند تر است .امکان تعویض لوگو هم به احتمال زیاد وجود دارد . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در اسفند 20، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 20، 2012 بنده نيز در خدمتتون هستم و مي تونيد به امضام مراجعه كنيد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mosisms ارسال شده در اسفند 20، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 20، 2012 قیمتا چجوریه؟طراح قالب سبز و خاکستری آقا بهمنه؟بنظر شما از لحاظ سئو سبز و خاکستری بهتره یا دارچینا؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .