ebrahim ارسال شده در اسفند 25، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 25، 2012 با سلام خدمت دوستانچه ماژولهایی برای captcha وجود دارد (برای فرم های ثبت نام و تماس)؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در اسفند 26، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 26، 2012 برای تماس با ما وجود داره ولی فرم ثبت نام من ندیدم چون اینقدر فیلد داره که فکر نکنم نیازی باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
معظمی ارسال شده در اسفند 26، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 26، 2012 سلام.ماژول کپچای تماس با ما رو از کجا می تونم پیدا کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در اسفند 26، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 26، 2012 یه جستجوی ساده کافی بود! انواع captchaبرای فرم تماس - فرم ارسال برای یک دوست و ....... - رایگان http://www.maofree-developer.com/coder-webmaster-programmer/en/software-en-maofree-developer/prestashop-en-maofree-developer/contact-modules-maofree-developer.html برای فرم ثبت نام - غیر رایگان :http://www.modulebazaar.com/en/prestashop-front-office-modules/111-captcha-module.html نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
معظمی ارسال شده در اسفند 26، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 26، 2012 ممنونولی من نتونستم لینک دانلود این ماژولها رو پیدا کنم. نه توی سایت و نه توی تاپیک هایی که لینک دادن.سرعت نتم بخاطر اجرا شدن اینترانت ملی توی استان ما، به حدی کمه که برای باز شدن هر صفحه باید 20بار رفرش کنم. وگرنه خودم اهل سرچ هستم. میخواستم اگر کسی داره اینجا پیوست کنه.بازم ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sharif854 ارسال شده در اسفند 27، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 27، 2012 ماژولی که حاوی یک کپتچا راحت و زیباست ساخته شده اماده آپلود هست در صورت اپلود لینک را قرار خواهد گرفت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alirezaramezan ارسال شده در بهمن 15، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 15، 2015 ماژولی که حاوی یک کپتچا راحت و زیباست ساخته شده اماده آپلود هست در صورت اپلود لینک را قرار خواهد گرفت با سلامماژوا کپچاتون حاضر شد !؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .