salam ارسال شده در اسفند 27، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 27، 2012 سلام و خسته نباشید خدمت دوستان زمانی که می خواهیم یه محصول را اضافه کنیم به سبد ارور زیر را می دهدTECHNICAL ERROR: unable to add the product. Details:Error thrown: [object XMLHttpRequest]Text status: parsererror البته لازم به ذکر است که محصول اضافه می شود ولی این ارور را می دهد http://presta-shop.ir/forum/images/smilies/lightbulb.png نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اسفند 27، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 27، 2012 این اولین پست شما در انجمنه ، باید بگم خوش اومدین . سه تا خواهش دارم ازتون ، یکی اینکه سعی کنید قبل از ارسال پست در انجمن جستجو کنید و اگه جواب سوالتون رو پیدا نکردین اون موقع پست بدین .یکی هم اینکه از عنوان های درست و کاملی برای پست ها استفاده کنید . عنوان ارور اصلا مناسب نیست ، عنوان باید مشکل شما رو مشخص کنه . آخری هم اینکه همیشه آدرس سایتی که مشکل دارین ذکر کنید . این مشکلی که دارین دو تا دلیل میتونه داشته باشه : 1 - سرعت اینترنت شما پایین باشه ، و یا شما بعد از کلیک بر روی دکمه ، بلافاصله روی لینکی کلیک بکنید.2 - قالبی که استفاده میکنید خطا داشته باشه ، یا ماژولی روش نصب باشه که مشکل ساز میشه . در موارد بسیار بسیار نادر از هاست یا مرورگرتون هم میتونه باشه . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در اسفند 27، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 27، 2012 بنده نظرم دقیقا برعکسه بهمن جانه و این مشکل 80 درصد مربوط به هاستتون هست و safe moad موارد دیگه ای که عرض کردن بهمن جان رو من در دو دسته ده درصدی قرار می دم برای روشن شدن موضوع، سایتتون رو قرار بدید تا توسط دوستان چک شه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اسفند 27، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 27، 2012 من این مشکل رو زمانی که سرعت نت پائین بوده و همچنین زمانی که هنوز صفحه به طور کامل لود نشده و کلیک کردم، در سایتهای زیادی دیدمو فکر نمیکنم ایراد از مرورگر و یا هاست باشهالبته نمیشه به طور قطعی اینها رو رد کردبه هر حال با گذاشتن آدرس سایت مشخص میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در اسفند 27، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 27، 2012 سایتتون رو بدید تا رویت شه و مشکلتون شناسایی شه و تا دیده نشه و توسط دیگران تست نشه نمیشه هیچ مشکلی رو قطعی رد کرد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
salam ارسال شده در اسفند 29، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 29، 2012 سلام به دوستان تشکر از مشارکت هم جانبه در این بحث لازم به ذکر است که بنده نه سرعت اینترنتم پایینه نه هاستم ضعیف هست و از بهترین هاست دنیا یعنی hostgator هست --بعد از این هم دو مشکل دیگه هم دارم--اول از این که این مشکلات که الان می نویسم در فروم بود ولی انجام دادم درست نشد1.این که درگاه پارسیانم وصل نمیشه در صورتی که روش نصب ماژول و همون مشکلی که توی یکی از صفحات بود که روی سرور جدید می مونه و روی قدیم بر نمی گرده (قابل ذکر هست تازه رفتم توی سورسش و هر چی رو سرور جدیدش بود تغییرش دادم به سرور قدیم ولی باز هم با کد خطا روبه رو می شیم و هیچ شماره ای هم نداره 2.مشکل دوم یعنی سوم من قالب دارچینارو نصب کردم بدون مشکل ولی بعد از این که قالب سبز و خاکستری رو نصب کردم حتی زمانی که قالب دارچینا را انتخاب می کنم تاپ منوی قالب سبز و خاکستری میاد روی قالب دارچیناممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
معظمی ارسال شده در اسفند 29، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 29، 2012 در مورد مشکل سوم باید از سربرگ ماژول ها در پنل مدیریتی فروشگاهتون برید و ماژول تاپ منوی قالب قبلی رو حذف نصب کنید. الآن دوتا ماژول تاپ منو دارید که روی هم افتادن. در مورد تکنیکال ارور هم توی فروم پرستا این دلایل نوشته شده. 1- سایت هنوز بطور کامل لود نشده و شما روی یک دکمه کلیک میکنی2- مشکل از سروره که سرعت لود سایت رو میاره پایین و باعث میشه این ارور دیده بشه3- مشکل از سروره که باعث بد یا ناقص اجرا شده اسکریپت میشه4- مشکل از یکی از افزونه هایی هست که نصب کردی. علاوه بر اینکه یک افزونه ممکنه خودش مشکل داشته باشه، بعضی افزونه ها خودشون سرعت لود سایت رو میارن پایین و باعث اتفاق افتادن مورد1 میشن. مثل ماژول گوگل پلاس در ایران و ...5- مشکل از سروره که باعث بد یا ناقص اجرا شدن یکی از افزونه هایی میشه که نصب کردی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در اسفند 29، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 29، 2012 لازم به ذکر است که بنده نه سرعت اینترنتم پایینه نه هاستم ضعیف هست و از بهترین هاست بارها اعلام کردیم دوست عزیزهاست قوی به معنای سازگاری نیست برای همین من حتی برای دوستان فروش هاست سازگار می دم که کلی توابع و بهینه سازی ها مخصوص بهتر اجرا شدن پرستا درش به کار برده شده همانطور که معظمی جان هم به نقل از انجمن اصلی پرستا گفتن 80 درصد مشکلات ناشی از هاستتون هست ولی خطایی که بر میگردونه حاوی عدم شماره هست حس می کنم یا پرستا رو بد نصب کردید و یا بازی هایی که با نصب قالب ها کردید و یا تغییر همه جانبه ماژول ها و ... باعث این خرابی شده در مورد منو هم قالب ها از دو ماژول محتلف استفاده می کنند که دارچینا jbx-menu هست و خاکستری blocktopmenu که باید اون یکی رو حذف نصب کنید بسته به قالب انتخابیتون نظر من اینه پرستا رو مجدد نصب کنید از پایه و سپس اگه با قالب پیش فرض همین مشکل رویت شده اطمینان حاصل کنید صد در صد از هاستتونه که می تونید هاست سازگار بگیرید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
salam ارسال شده در اسفند 30، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 30، 2012 نقل قول - سایت هنوز بطور کامل لود نشده و شما روی یک دکمه کلیک میکنی (تست شد) 2- مشکل از سروره که سرعت لود سایت رو میاره پایین و باعث میشه این ارور دیده بشه(تست شد) 3- مشکل از سروره که باعث بد یا ناقص اجرا شده اسکریپت میشه(تست شد) 4- مشکل از یکی از افزونه هایی هست که نصبکردی. علاوه بر اینکه یک افزونه ممکنه خودش مشکل داشته باشه، بعضی افزونه ها خودشون سرعت لود سایت رو میارن پایین و باعث اتفاق افتادن مورد1 میشن. مثل ماژول گوگل پلاس در ایران و ... (تست شد) 5- مشکل از سروره که باعث بد یا ناقص اجرا شدن یکی از افزونه هایی میشه که نصب کردی (تست شد)مشکلات به وجود اومده که تاپ منو درست شد ولی ارور و مشکل درگاه پارسیان درست نشد و چیزهای گفته شده را امتحان کردم حتی بر روی یک سرور دیگه امتحان کردم ولی بازم همین هست توضیح بیشتر در مورد مشکل پارسیان اولا زمانی که بخوای خرید مهمان داشته باشی به مرحله آخر که میرسه و روی گزینه بانک پارسیان کلیک می کنی دوباره بر می گرده به صفحه تصدیق یعنی همون ورودحالا بعد از اینم که وارد میشی ارور 22 را می دهد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در اسفند 30، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 30، 2012 اول مشکل خطای اولیه رو که عنوان سربرگ هست رو نتیجه رو بازگو کنید و سپس به مراحل و مشکلات بعدی میریم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اسفند 31، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 31، 2012 مشکل پارسیان را در صفحه این ماژول و بعد از خواندن تاپیک مطرح کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sajjadtiger ارسال شده در تیر 5، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 5، 2013 من هم همین مشکل را داشتم و بالاخره راه حل این مشکل را یافتم کافیه برید این مسیر و tools/smarty/plugins/shared.mb_str_replace.phpreplace line 30 :$parts = mb_split(preg_quote($search), $subject);with :if (function_exists('mb_split')) {$parts = mb_split(preg_quote($search), $subject);} else {$parts = split(preg_quote($search), $subject);} نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasserheidary ارسال شده در تیر 6، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 6، 2013 خطای 22 ماژول بانک پاسیان هم مربوط میشه به آی پی اشتباه . حالا یا شما آی پی هاست سرور را اشتباه به بانک دادید یا کارمند بانک اشتباه ثبت کرده باید چک بکنید .در صورتیکه مشکلتان حل نشد ادامه بحث را در صفحه مربوط به ماژول بانک پارسیان ادامه دهید . واکنش ها : nasserheidary 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .