B.A.H.M.A.N ارسال شده در اسفند 30، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 30، 2012 سلام دوستان گل و سنبل پرستاشاپی . بازم من اومدم این بار با یه ماژول میخوام در خدمتتون باشم که امیدوارم مورد پسند شما قرار بگیره ( مخصوصا به کاربران عزیزی که بهشون قول داده بودم خیلی وقت پیش این ماژولو آپلود کنم و به دلایلی نشد که بشه ) اگه یادتون باشه خیلی وقت پیش یه ماژول قرار داده بودم تو انجمن به اسم " نوار اخبار" این ماژولی که میخوام معرفی کنم و البته در دو نسخه عرضه میشه ( رایگان و پولی ) همون کارو انجام میده ، البته خیلی پیشرفته تر هستش و کامل تر . با استفاده از این ماژول میتونید آخرین اخبار ، اطلاعیه ها ( مثل خبرهای فروش ویژه و تخفیف و راهنما و .. ) رو واسه مشتری هاتون به صورت پویا و انیمیشن دار ، نمایش بدین . امکانات این ماژول در نسخه رایگان : - قابلیت جایگیری در 5 منطقه مختلف از فروشگاه شما ( هدر - فوتر - ستون چپ - ستون راست - ستون وسط در صفحه اصلی ) قابل تنظیم فقط با یک کلیک از مدیریت - دارای تنظیمات پیشرفته از مدیریت به صورت کاربرپسند ، - قابلیت نمایش حداکثر 5 خبر یا اطلاعیه در یکی از مکان های تعیین شده - امکان تنظیم رنگ نوشته ها از مدیریت - امکان تنظیم سرعت حرکت نوشته ها از مدیریت - امکان تنظیم و تعویض ظاهر و قالب ماژول از مدیریت - داشتن 4 قالب مختلف با رنگبندی متنوع برای سازگاری با انواع قالب ها و فروشگاه ها ( رنگبندی دیفالت - پرتقالی - آبی و صورتی و بنفش ) - امکان تعیین لینک برای نوشته ها ( اختیاری ) - حذف نشدن اطلاعات و تنظیمات ماژول بعد از حذف نصب آن ( شاید برای شما هم پیش اومده که اشتباهی به جای غیرفعال کردن روی حذف کلیک کرده اید و همه تنظیمات ماژول مورد نظر رو از دست داده باشید ) - هماهنگی هوشمند با تمامی قالب های دو ستونه و سه ستونه و تک ستونه . در صورت استفاده از قالب دیفالت میتوانید تم دیفالت ( خاکستری ) را از تنظیمات ماژول فعال کنید تا همرنگ قالب دیفالت گردد . اسکرین شات از ماژول در جایگاه های مختلف ( عکس ها تکه تکه هستند و یک فروشگاه کامل رو نشون نمیدن ) : [-info-]دوستان توجه کنید این نسخه کاملا رایگانه ، در صورتی که استفاده کردین و واستون مفید بود ، در صورت تمایل میتونید از طریق این صفحه مبلغی رو در حد توان خودتون به عنوان حمایت پرداخت نمایید.در صورتی که تمایل داشتین ، لطفا تمامی دوستان اسم یا نام کاربریشون توانجمن رو هم تو سفارش ذکر کنند تا به عنوان حامیان در این تاپیک معرفی بشن. متشکر[/-info-]همچنین نسخه بهتر و پیشرفته تری از این نسخه ( با دو برابر امکانات و زیبایی ) در دست طراحیه که اگه دوستان استقبال کنن ، به قیمت بسیار پایین قرار داده خواهد شد . برای دانلود از بازارچه اینجا کلیک کنید . واکنش ها : hamedkit 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kazemnezhad ارسال شده در تیر 19، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 19، 2013 سلام اگر بخوام خبر به صورت نامحدود داشته باشم یا حداقل 30 خبر چطور باید ماژول رو از شما بخرم؟ قیمت چقدره؟ مرسی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در تیر 19، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 19، 2013 اگه به صورت بی نهایت میخواین خبر بذارین ، این ماژول جوابگوی شما نخواهد بود ، اگه نیاز دارین براتون یه ماژول جدید بنویسم که به صورت بی نهایت بتونید راحت خبر اضافه کنید . خواستین فقط از طریق پیام خصوصی اعلام کنید تا ماژول طراحی و در بازارچه قرار بگیره و شما یا هر کس دیگری که نیاز داشت خریداری کنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moh-23 ارسال شده در تیر 19، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 19، 2013 با نسخه 1.5 هم خونی داره ؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad75 ارسال شده در مرداد 15، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 15، 2013 سلام روی 1.5 هم جواب میده؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مرداد 15، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 15، 2013 میتونید نصب کنید ببینید جواب میده یا نه بله جواب میده رو نسخه 1.5.2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
e.radpour ارسال شده در آذر 6، 2013 گزارش Share ارسال شده در آذر 6، 2013 من روی ورژن 1.5.4 نصب کردم جواب میده قشنگه قالب فروشگاهم هم بوته استامکانش هست این ماژول 2 بار نصب بشه که دو جای مختلف اخبار مختلف رو نمایش بده؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در آذر 6، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 6، 2013 امکانش نیست دوبار نصب بشه متاسفانه ، نیاز به ادیت داره تا دو تا ماژول جداگانه دربیاد ازش . یعنی یه کپی گرفته بشه بعد ادیت بشه تا بشه یه ماژول دیگه که اونم کار یه برنامه نویسه . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
niloofar ارسال شده در اسفند 5، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 5، 2013 سلامروی پرستا 1.5.4.1 به خوبی نصب شد و کار میکنه. ممنون. میشه توی تنظیماتش اپشنی بزارید که بشه رنگ نوار رو دستی خودمون تعیین کنیم؟بعدیه مشکل من براش دیدم و اینکه وقتی توی قسمت فوتر فعالش میکنیم توی صفحه اصلی که بالا و پایین میریم نوار توی قسمتهایی که اسلایدر هست یا نوار نقاله ای برای محصولات نصب شده باشه میوفته پشت این قسمتها. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اسفند 5، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 5، 2013 سلامروی پرستا 1.5.4.1 به خوبی نصب شد و کار میکنه. ممنون. میشه توی تنظیماتش اپشنی بزارید که بشه رنگ نوار رو دستی خودمون تعیین کنیم؟بعدیه مشکل من براش دیدم و اینکه وقتی توی قسمت فوتر فعالش میکنیم توی صفحه اصلی که بالا و پایین میریم نوار توی قسمتهایی که اسلایدر هست یا نوار نقاله ای برای محصولات نصب شده باشه میوفته پشت این قسمتها.این ماژول مال خیلی وقت پیشه برای نسخه 1.4 هم نوشته بودم ، حالا رو نسخه 1.5 هم کار میکنه اما فکر نمیکنم فعلا ارزش استفاده دیگه داشته باشه یه نسخه دیگه سعی میکنم آماده میکنم که محدودیت نداشته باشه و راحت تر باشه . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
سلطانی ارسال شده در اسفند 11، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 11، 2013 سلام به همگیبهمن جان ازتون می خوام که این ماژول رو آپدیتش کنین.ماژول به درد بخوریه . فقط اگه آپدیتش کردین یه چندتایی بک گراند خوبم بهش اضافه کنین.با تشکر. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
babygood ارسال شده در اسفند 24، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 24، 2013 با سلام خدمت آقا بهمن دست شما درد نکنهیک مشکل خیلی کوچیک تو این ماژول دیدم برای بهتر شدن خدمتون عرض میکنموقتی متنی به عنوان تیتر اولین خبر نوشته میشه در قسمت باکس ارسال پیام عیناً درج میشه یک عکس گذاشتم ببینیدبا تشکرhttp://8pic.ir/images/41649363376981896679.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اسفند 25، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 25، 2013 جالبته ) این اونجا چیکار میکنه ! این ماژول در کل آپدیت نمیشه دیگه و نسخه 3 ارائه خواهد شد که کلا متفاوته . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zahed919 ارسال شده در اسفند 31، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 31، 2014 من میخوام نوشته هاش فیکس باشه نه بالا پایین بره توی تنظیماتش سرعت از 1تا10 را دارهمیخواستم سرعت نداشته باشه و نوشته هاش در جاهاشون فیکس بماندراهی یا ملژول دیگری هست؟ http://www.arasdigital.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
سات کالا Satkala.com ارسال شده در مهر 11، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 11، 2016 برای نسخه پرستا شاپ 1.6 میشه استفاده کرد ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
سات کالا Satkala.com ارسال شده در مهر 13، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 13، 2016 با سلام .منتظر راهنمایی ارزشمندتون هستم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در مهر 13، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 13، 2016 سلام بر شما.دوست عزیز فک نمیکنم برای این ماژول آپدیتی ارائه شده باشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
سات کالا Satkala.com ارسال شده در مهر 13، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 13، 2016 سلام بر شما.دوست عزیز فک نمیکنم برای این ماژول آپدیتی ارائه شده باشه.سلامولی ای کاش همچنین ماژول های رایگانی آپدیت بشن توسط اساتید انجمن . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
سات کالا Satkala.com ارسال شده در مهر 21، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 21، 2016 چرا انجمن غیر فعاله ؟ مشکلی هست ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در مهر 24، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 24، 2016 چرا انجمن غیر فعاله ؟ مشکلی هست ؟ نه همه چیز رو به راهه :D نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .