admin ارسال شده در فروردین 2، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 2، 2013 درود به تمام دوستان و همراهان همیشگی پرستا شاپ پارسی جشنواره انتخاب برترین فروشگاه ساز ایران (ESHOP AWARD) از طرف انجمن شاپ کیپر شروع شده و شما میتونید بر اساس یکسری معیارهای خاص به فروشگاه ساز مورد نظر خودتون رای بدیدامیدوارم امسال پرستا شاپ پارسی بتونه جایگاه نخست رو میان این فروشگاه سازها کسب کنه برای شرکت در جشنواره از لینک زیر میتونید اقدام کنید:http://www.eshopaward.ir/festival موفق و پیروز باشیدمهرشاد ذاکریاندانوش میرعلایی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
معظمی ارسال شده در فروردین 2، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 2، 2013 باتشکر از آقای ذاکریان بابت اطلاع رسانیدوستان من نسبت به این انجمن و مدیران زحمتکش و کاربران فهیمش و همینطور اسکریپتی که شدیداً خودم رو مدیون اون میدونم ادای دین کردم و توی جشنواره نظر مثبت خودم رو نسبت به پرستاشاپ ثبت کردم. محدودیتی وجود نداره و با یک ایمیل و یک شماره موبایل میتونید برای سایر اسکریپت ها هم رأی بدید.امیدوارم امسال شاهد رتبه اول فروشگاه سازها برای پرستاشاپ پارسی باشیم چون حقیقتاً هیچ فروشگاه ساز دیگه ای لیاقت این جایگاه رو نداره پس خواهشم از همه اینه که 5دقیقه وقت بذارن و در جشنواره شرکت کنن.http://www.eshopaward.ir/festival لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sirramin ارسال شده در فروردین 2، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 2، 2013 منم به پرستا رای دادم ولی نظرسنجی معتبری نیست حتی در سطح ایران و نتایجش هم چندان قابل استناد نیست! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در فروردین 2، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 2، 2013 با اینکه منم با حرف رامین موافقم ولی بازم دوستان رو ترغیب به رای دادن می کنم چون پارسال که سوم شد پرستا در ایران و این بار و امسال با تلاش همه اعضای این انجمن ورود کاربرانمون رو و استفاده کنندگان پرستا خیلی زیادتر شده و هر چند در اسم هم در این سایت رتبه ای پرستا کسب کنه برای عوام خوشایند خواهد بود و کشش بر حق دوستانی است که هیچ اشنایی ندارن و می خوان یکی از فروشگاه سازها رو انتخاب کنند لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sharif854 ارسال شده در فروردین 2، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 2، 2013 بعضی سوال هاش اصلا نمیشه نمره داد بعضی هاش من اصلا دقیقا منظورشو نفهمیدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در فروردین 2، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 2، 2013 برخی سوال هاش مثلا نصب رایگان ، اینو باید 20 بدین ، چون پرستاشاپ رایگانه و پولی نیست که فروشندش واستون نصب رایگان انجام بده و بقیه سوالات هم همینطور لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
معظمی ارسال شده در فروردین 3، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 3، 2013 در تأیید فرمایشات بهمن عزیز، به سوالاتی که مربوط به اسکریپت های تجاری هست عدد 20 بدید.مثلاً قیمت فروشگاه ساز و... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده