omid مهمان ارسال شده در آبان 10، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 10، 2011 لطفا مراحل زیر را طی کنیدماژولها-->blocks ماژولها-->بخش شاخه ها آیا این قسمت تیک سبز رنگ دارد ؟اگر دارد روی پیکر بندی کلیک کنید و ببینید قسمت پویا نیز فعال است یا خیر ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
edomanoo ارسال شده در آبان 10، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 10، 2011 بله تیک سبز زنگ است و گزینه پویا تیک خورده . عمق عدد 3 می باشد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
omid مهمان ارسال شده در آبان 10، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 10، 2011 دوست عزیز این ماژول رو رو هاستتون آپلود کنید و نصبش کنید و ببینید مشکل حل میشه ؟blockslidingcategories.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
edomanoo ارسال شده در آبان 10، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 10، 2011 نصب کردم . یک گزینه کتگوری تو سایت اضافه شد . ولی هیچی توش نیست . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 10، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 10، 2011 دوست عزیزم از قسمت ماژول ها ماژول بخش شاخه ها رو یکبار روی گزینه "حذف" و دوباره روی نصب کلیک کنید ببینید مشکلتون حل میشه یا خیر. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
edomanoo ارسال شده در آبان 10، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 10، 2011 حذف و نصب کردم . اما هیچ تغییری نکرد . بازم شاخه والد هیچی توش نیست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 10، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 10، 2011 دوست خوبم باید ببینیم سایر دوستان می تونن کمکی بکنن یا خیر. اگر مشکلتون تا فردا حل نشد مشخصات پنل ادمینتون رو برای من پ.خ کنید تا نهایتا فردا ظهر یا بعد از ظهر نگاه کنم ببینم مشکل از کجاست. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
edomanoo ارسال شده در آبان 11، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 11، 2011 امروز تازه متوجه شدم که مشکل از هاست و سرور بوده که فروشگاه روش نصب بوده . دریغ از یک پشتیبانی درست و حسابی . تو تاپیک زیر شرح ماجرا هستhttp://www.shopkeeper.ir/forum/showthread.php?t=7261&page=1از تمامی دوساتنی هم که دیروز پیگیر حل مساله من بودن بسیار متشکرم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
omid مهمان ارسال شده در آبان 11، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 11، 2011 دوست عزیز خوشحالم که مشکلتون برطرف شدبعضی مواقع از این مشکلات پیش میاد و طبیعی هستبه هر حال موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeidghodrati ارسال شده در دی 3، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 3، 2011 اين مشكل براي منم پيش اومده بود ولي دليشو بعد از كلي كلنجار رفتن پيدا كردم .البته براي من اينطوري حل شدو قضيه از اين قرار بود كه وقتي من تصميم گرفتم محصولاتم رو داخل 4 يا 5 شاخه قرار بدم اين مشكل برام پيش اومد و اولش متوجه نشدم و بعد از چند روز خماري فهميدم چون چند تا محصول حدود 10 تا 15 رو داخل 4 يا 5 تا شاخه قرار دادم اين مشكل برام پيش اومده الان 1 محصول رو بيشتر از 3 شاخه قرار نميدماخه براي بعضي از محصولاتم مجبورم كه اونارو داخل شاخه هاي بيشتري بزارم.حالا نميدونم اين به هاستم مربوطه يا يه مشكل تو پرستا شاپه اگه كسي از دوستان چنين تجربه اي داره راهنمايي كنه ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در دی 3، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 3، 2011 الان پست رو دیدم و بهتون اطمینان می دم مشکل صد در صد از هاسته دوست عزیزیکی از مشتری ها هم همین مشکلو داشت که صد بار گفتم از هاستته باور نکرد و بالاخره که به نتیجه نرسید هاست عوض کرد و بدون هیچ تغییری همه چی درست شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
partotelecom ارسال شده در اردیبهشت 9، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 9، 2014 اين مشكل براي منم پيش اومده بود ولي دليشو بعد از كلي كلنجار رفتن پيدا كردم .البته براي من اينطوري حل شدو قضيه از اين قرار بود كه وقتي من تصميم گرفتم محصولاتم رو داخل 4 يا 5 شاخه قرار بدم اين مشكل برام پيش اومد و اولش متوجه نشدم و بعد از چند روز خماري فهميدم چون چند تا محصول حدود 10 تا 15 رو داخل 4 يا 5 تا شاخه قرار دادم اين مشكل برام پيش اومده الان 1 محصول رو بيشتر از 3 شاخه قرار نميدماخه براي بعضي از محصولاتم مجبورم كه اونارو داخل شاخه هاي بيشتري بزارم.حالا نميدونم اين به هاستم مربوطه يا يه مشكل تو پرستا شاپه اگه كسي از دوستان چنين تجربه اي داره راهنمايي كنه ممنون مهندس جان، این مشکل چطوری حل شد؟ بکاپ قبلی را ریستور کردین؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .