mosisms ارسال شده در فروردین 2، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 2، 2013 سلامبخدا اینبار سرچ کردم و به نتیجه ای نرسیدم بعد پست دادمدو تا سوال داشتمچجوری قسمت فروشگاه های ما رو حذف کنم یا اسمشو عوض کنم به یه چیز دیگه و بعدش کاری کنم نقشه روی حالت پیش فرض یه جای دیگه رو نشون بده؟یه سوال دیگمم اینه که چجوری میتونم کاری کنم که فقط بشه یکی از کد های تخفیف رو استفاده کردمثلا اگه من تو چن جا کد تخفیف دادممشتری بتونه فقط از یکیش استفاده کنه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در فروردین 2، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 2، 2013 برگه ماژول ماژول فروشگاه ما تنظیم مکان هم در تنظیمان قابل تنظیم هست و مغازه ها وقع ساخت بن تخفیف انواع ویژگی های در حین ساخت برای مدیر در دسترس هست که بسته به امکاناتی که داره می تونید تنظیم کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mosisms ارسال شده در فروردین 2، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 2، 2013 من همچون ماژولی نداشتمنسخه من 1.4.9کدوم قسمت بن؟راستش اینجا یه سری گزینه هست که متوجه نمیشممثلا:استفاده یکجاباکاهش قیمتیا استفاده یکجا باتخفیف های دیگرو...تو قسمت استاد راهنما هم گزینه هارو توضیح ندادهمیشه لطف کنین از اول بگین کار هر گزینه چیه؟مثلا قسمت:رفتار به چه درد میخوره؟ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 3، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 3، 2013 در بخش ابزارها > مغازه ها میتونید طول و عرض جغرافیایی مورد نظرتون رو از گوگل مپ بگیرید و وارد کنید تا مکان پیش فرض عوض بشه. استفاده یک جا با تخفیف های دیگر همان خواسته شماست که با تخفیف های دیگر قابل جمع باشد یا خیر. کاهش قیمت هم منظور محصولات دارای تخفیف هست. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mosisms ارسال شده در فروردین 3، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 3، 2013 میشه یه لطف کنین و عملکرد هر گزینه رو در قسمت بن ها به صورت کامل با عکس توضیح بدین؟تو استاد راهنما هم نبودممنون میشم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 4، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 4، 2013 میتونید از مستندات انگلیسی کمک بگیرید که کامل تر هست. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
oshay ارسال شده در شهریور 26، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 26، 2013 ..... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .