aboozar ارسال شده در فروردین 2، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 2، 2013 با سلام در هنگام انتخاب پرداخت هزینه در هنگام تحویل آتاجوی در پرستا 1.5 ( ورژن نهایی ) با خطای زیر مواجه می شم : Fatal error: Using $this when not in object context in /home/almasinf/public_html/classes/module/Module.php on line 1567 باید چیکار کنم ؟ضمنا برای ذخیره ترکیب در ماژول Ship to Pay با خطای زیر مواجه می شم : Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: Access denied for user 'almasinf'@'localhost' (using password: NO) in /home/almasinf/public_html/modules/shiptopay/shiptopay.php on line 58 Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: A link to the server could not be established in /home/almasinf/public_html/modules/shiptopay/shiptopay.php on line 58 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/almasinf/public_html/modules/shiptopay/shiptopay.php on line 100 باید چیکار کنم ؟ البته هیچ ترکیبی ساخته نمی شه!!!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در فروردین 2، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 2، 2013 مشخصه دوست من این ماژول برای نسخه 1.4 نوشته شده و نه 1.5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aboozar ارسال شده در فروردین 2، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 2، 2013 ممنون برای نسخه 1.5 هم منتشر می شه؟ تا قبل از انتشار باید چیکار کنیم؟ برای ارسال جایگزین هم هست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 3، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 3، 2013 اگر برای استفاده از اتاجوی عجله دارید از نسخه 1.4.9 استفاده کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .