feizol65 ارسال شده در فروردین 3، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 3، 2013 سلام دوستان.شرمنده ، اما هر چی سرچ کردم جواب سوالم رو پیدا نکردم.میخوام تخفیف روی مبلغ کل سفارش مشتری بزنم.مثلا اگه بیشتر از 50 هزار تومان خرید کرد ، 10 درصد تخفیف بخوره و اگه کمتر ، هیچی تخفیف نخوره.چطوری میتونم این مورد رو اعمال کنم؟ممنون. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در فروردین 3، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 3، 2013 یکی از روش های استاندارد اینه که تخفیف رو روی حمل رایگان قرار بدید که مثلا کسی بالای 50 هزار خرید کرد حملش رایگان باشه در برگه حمل و "حمل رایگان شروع شود از" در باقی اهدافتون برگه تخفیف در حین ساخت محصول خاصیایجاد کوپن تخفیفنصب و پیکربندی ماژول وفاداری مشتری و امتیازها و ... میتونه روش های جلوی شما باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
feizol65 ارسال شده در فروردین 3، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 3، 2013 ممنون دوست عزیز.من هدفم اینه که روی "مجموع مبلغ یک سفارش" تخفیف قرار بدم و اونهم بصورت درصدی.مثلا یکی میاد 5 تا محصول میخره. میخوام اگر مجموع مبلغ 5 محصول بیشتر از مثلا 50 هزار تومن شد ، 10% تخفیف بدم.امکان این امر وجود داره ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در فروردین 3، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 3، 2013 امکان این امر وجود دارد ولی نه در نسخه 1.4 ، اگه تمایل به اسفتاده از این نوع امکانات هستین اینا در نسخه 1.5 پرستاشاپ موجوده . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .