farzad_sh_2020 ارسال شده در فروردین 5، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 5، 2013 سلاممن هرکار میکنم به بخش مدیریت وارد نمیشهیوزر و پس هم میزنم ولی دوباره برمیگرده به همون صفحه لاگین مدیریت مشکل چی هست ؟ من نسخه قبلی سایتم را به پوشه old انتقال دادم و تا دیشب هم به راحتی لاگین میشدامروز اینجوری شده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mousanajafi ارسال شده در فروردین 5، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 5، 2013 سلام مدیریت کدوم پرستا کار نمیکنه اونی که به پوشه old انتقال دادید؟ اگه منظورتون همینه که باید برید داخل پوشه config و فایل settings.inc.php رو باز کنید و خط کد زیر رو پیدا کنیدdefine('__PS_BASE_URI__', '/');و پارامتر دوم تعریف یعنی / رو به این صورت /old/ تغییر بدید یعنی کد شما مثل زیر میشهdefine('__PS_BASE_URI__', '/old/'); موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farzad_sh_2020 ارسال شده در فروردین 7، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 7، 2013 سلام مدیریت کدوم پرستا کار نمیکنه اونی که به پوشه old انتقال دادید؟ اگه منظورتون همینه که باید برید داخل پوشه config و فایل settings.inc.php رو باز کنید و خط کد زیر رو پیدا کنیدdefine('__PS_BASE_URI__', '/');و پارامتر دوم تعریف یعنی / رو به این صورت /old/ تغییر بدید یعنی کد شما مثل زیر میشهdefine('__PS_BASE_URI__', '/old/'); موفق باشیدممنون بابت پاسخگویی ولی قبل از ایجاد تاپیک خودم انجمن های خارجی گشته بودم و این راه پیدا کردم ولی متاسفانه لاگین نمیشهکش هم پاک کردم ولی فرقی ندارهدائم بر میگرده صفحه اول لاگین بدون خطا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 8، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 8، 2013 این اتفاق وقتی میفته که شما لاگین بوده باشید و کوکی مرورگرتون باعث این مشکل میشه.کوکی مرورگر رو پاک کنید و یا از حالت private در فایرفاکس و incognito در کروم استفاده کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farzad_sh_2020 ارسال شده در فروردین 8، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 8، 2013 این اتفاق وقتی میفته که شما لاگین بوده باشید و کوکی مرورگرتون باعث این مشکل میشه.کوکی مرورگر رو پاک کنید و یا از حالت private در فایرفاکس و incognito در کروم استفاده کنید.من حتی اوومدم تغیرش دادم دوباره و کروم دانلود کردم و نصب کردم ولی بازم همینجوری هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .