admin ارسال شده در دی 10، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 10، 2013 نسخه 2.7 با نسخه 2.6 موجود در بازارچه جایگزین شد پیروز باشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
abbassh ارسال شده در دی 20، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 20، 2013 سلام من یه فروشگاه با درگاه ملت میخوام راه بندازم اما بعد نصب وصل نمیشه یه درگاه هاستم رایگانه لطفا کمک کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 20، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 20، 2013 پرستاشاپ در هاست رایگان عمل کرد چندانی نخواهد داشت Sent from my Xperia using tapatalk 4 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farzad6631 ارسال شده در بهمن 9، 2013 گزارش Share ارسال شده در بهمن 9، 2013 با سلام من ماژول بانك ملت نسخه 1.6 رو نصب كردم.وقتي پرداخت انجام ميشه ومجددا به سايت بر ميگردم با اين پيغام رو ميگيرم: تأييد پرداخت شما توسط درگاه بانگ ملتشناسه تراکنش: 4312013113204کد مرجع بانک: 16086453899براي اطمينان، لطفاً اين اطلاعات را نزدخود نگهداري کنيد.تراکنش با موفقیت انحام شدخطايي روي داد اما سفارش شما ثبت شده است.با پشتيباني سايت تماس بگيريد و در مورد خطاهاي روي داده توضيح دهيد. شما بايد شناسهسفارش و کد مرجع را نزد خود نگه داريد. توي بخش مديريت براي اين سفارش ها وضعيت رو زده "خطاي پرداخت".در ضمن با هر دو حالت جديد و قديم هم تست كردم.همين پيغام رو ميگيرم.جالب اينه كه پول به حسابم واريز هم شده و مثل بعضي از دوستان تا الان هم برگشت نخورده.من خريد رو با كارت پاسارگاد خودم انجام دادم.ميشه لطفا راهنمايي كنين مشكل از كجاست؟ يه سوال ديگه هم داشتم.از كجا ميشه تراكنش هاي درگاه رو مشاهده كرد و گزارش گرفت.چون بانك پاسارگاد ميشه اينكارو كرد وآخرين سئوال ايني كه دوستان ميگن دستي ستل ميكنيم يعني چي؟ هر سه گزینه را روی خیر قراردهید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
gladiators1980 ارسال شده در بهمن 17، 2013 گزارش Share ارسال شده در بهمن 17، 2013 با سلام وخسته نباشید . من درگاه گرفتم رمز و پسورد و ترمینال ای دی هم گرفتم ماژول 2.7 رو هم نصب کردم اما موقع خرید بالای سایت این پیغام میاد Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/shopgsel/public_html/classes/Tab.php on line 261 وسط صفحه هم مینویسه به سایت بانک متصل نشد علت چیه ؟ ولی با ورژن 2 درگاه درست کار میکند؟؟؟؟ علت ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 17، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 17، 2013 نسخه پرستاشاپ شما چنده؟چک کنید که ۱.۵.۲ به االا باشه این پیام یک هشدار معمولیه و ربطی و هم به ماژول ملت ندارهتنظیمات وب سرویس رو تغییر بدید شاید درست کار کنه. Sent from my Xperia using tapatalk 4 Pro لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sepahan ارسال شده در بهمن 18، 2013 گزارش Share ارسال شده در بهمن 18، 2013 با سلاممن قبلن این ماژول را رو ورژن 1.4 پرستا داشتم مشکلی هم نبودالان پرستا شاپ ارتقا داده شد به 1.5.4 و من ماژول 2.7 را نصب کردم و با این خطا مواجه می شوم 1 خطا وجود دارد نمی توان به بانک متصل شدالبته باید بگم همه تنظیمات را هم چک کردم مشکلی نداشتهممنون میشم اگه راهنمایی کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 18، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 18، 2013 کامپایل رو روشن کنید و دوباره امتحان کنید.اگر مشکل باقی است دو راه داریداز بانک درخواست کنید بررسی کنندیا درخواست بررسی فنی کنید تا براتون بررسی کنیم Sent from my Xperia using tapatalk 4 Pro لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
narinkala ارسال شده در بهمن 21، 2013 گزارش Share ارسال شده در بهمن 21، 2013 سلام لطفا میشه یه توضیحی درباره فعال کردن تابع Fsockopen و cURL وsoapclient روی هاست بدین؟؟؟؟کجا باید برم فعالشون کنم . مدیریت هاست من دایرکت ادمین هست لطفا کمک کنید... یه توضیحی هم خودم بدم این که درگاه پرداخت v2 رو روی پرستای 1.5.4.1 نصب کردم همه چیز کامل انجام میشه /پرداخت کامل/ و بدون هیچ مشکلی ولی در مدیریت مینویسه خطای پرداخت . . . الان مشکل از توابع هاست یا چیز دیگه فی امان الله لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 22، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 22، 2013 نسخه ۲:۷ ماژول رو نصب کنیدمواردی که گفتید دست شما نیست و مدیریت و پشتیبان هاست میتونند فعال کنند Sent from my Xperia using tapatalk 4 Pro لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
narinkala ارسال شده در بهمن 22، 2013 گزارش Share ارسال شده در بهمن 22، 2013 نسخه ۲:۷ ماژول رو نصب کنیدمواردی که گفتید دست شما نیست و مدیریت و پشتیبان هاست میتونند فعال کنند Sent from my Xperia using tapatalk 4 Proسلام من ماژوال درگاه اینترنتی v.27 رو نصب کردم و به واحد پشتیبانی هاست هم درخواست رو ارسال کردم ولی بازم همین مشکل... http://www.narinkala.ir/Capture1.GIF http://www.narinkala.ir/Capture2.GIF میشه لطفا یه بررسی دیگه بکننین ببینید مشکل کجاست؟؟؟؟!!!! چرا کسی جواب نمیده؟؟؟... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
narinkala ارسال شده در بهمن 23، 2013 گزارش Share ارسال شده در بهمن 23، 2013 چرا کسی جواب نمیده؟؟؟... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
newepco ارسال شده در بهمن 24، 2013 گزارش Share ارسال شده در بهمن 24، 2013 سلام من امروز ماژول بانک ملت رو از سایت شما دانلود کردم و نصب و پیکربندی کردم ماژول هم درست کار میکنه ولی وقتی که پرداخت انجام میشه بر نمیگرده به سایت و یه صفحه سفید میاره وقتی هم رفرش میکنم مینویسه سبد خرید شما خالی است مشکل از کجاست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasserheidary ارسال شده در بهمن 24، 2013 گزارش Share ارسال شده در بهمن 24، 2013 با توجه به توضیحات جامعی که دانوش عزیز در پست اول برای این ماژول قید کرده اند و همچنین با توجه به موارد مورد نیاز برای عملکرد صحیح این ماژول به نقل از پست اول (وجود برخی تنظیمات و توابع مثل allow_url_fopen ، openssl , curl و غیره برای استفاده از این ماژول توصیه می شود) و همچنین تست های متعددی که از این ماژول ها بعمل آمده تصور بنده از مشکلاتی که برای 2 یا 3 نفر از کاربران به وجود آمده این است که احتمالاً تغییراتی در ماژول ها و یا کد های اسکریپت داده اند و یا اینکه موارد ذکر شده برای عملکرد صحیح ماژول از طرف هاست به درستی فعال یا غیر فعال نشده اند .از دوستان گرامی خواهشمندم که برای تست عملکرد ماژول نسخه ای از پرستا شاپ که تمایل دارند با آن کار کنند مثل نسخه 1.4 و یا 1.5 را در یک هاست رایگان مثل xzn.ir که تمام موارد مورد نیاز را دارد ، نصب کرده و بدون اینکه تغییرات خاصی در فروشگاه انجام دهند بلافاصله پس از تنظیم حامل و ارز ماژول بانک ملت را در فروشگاه نصب کرده و خرید تستی انجام دهند.و نتیجه را اینجا درج کنند تا انشالله به کمک هم بتوانیم مشکل را حل کنیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 25، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 25، 2013 مشکل صفحه سفید توضیح داده شده. تا دیباگ رو روشن نکنید هیچ کمکی نمیشه کردخواهش میکنم جستجو کنید و بعد سوال کنید Sent from my Xperia using tapatalk 4 Pro لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Wild Eagle ارسال شده در اسفند 3، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 3، 2013 با سلامامروز ایمیل " اطلاعات کاربری پایانه های مجازی شرکت به پرداخت ملت" برام اومد و اطلاعات :شماره پایانهنام کاربریرمز عبور برام ارسال کردن ( البته خبری از ارسال فرم قرارداد و ... نشد ! ) من هم ماژول بانک ملت نسخه 2.7 رو نصب کردم( ورژن پرستا: 1.5.4.1 ) اطلاعات ارسال شده از طرف بانک رو وارد کردم و در هر صورت و تغییرات گزینه ها این پیغام رو بعد از کلیک روی پرداخت از طریق بانک ملت رو میده:1 خطا وجود داردپذیرنده نامعتبر استتوی انجمن سرچ زدم و موارد مشابهی که وجود داشت رو راه حلش رو انجام دادم ولی در هر صورت این پیغام میاد!لطفا راهنمایی بفرمایید که مشکل از کجاستبا تشکر **ویرایش پست** ترمینال شما تا دریافت تفاهم نامه غیر فعال می باشد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اسفند 3، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 3، 2013 سلامبه انجمن خوش اومدیدبا به پرداخت تماس بگیرید تا قرارداد رو بفرستند براتونهنوز شما تائید نشدید موفق باشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Wild Eagle ارسال شده در اسفند 3، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 3، 2013 سلامبه انجمن خوش اومدیدبا به پرداخت تماس بگیرید تا قرارداد رو بفرستند براتونهنوز شما تائید نشدید موفق باشیدسلام دوست منممنون از پاسخ شمابله یک ایمیل به همراه تفاهم نامه ارسال کردن چند ساعت بعد، که بعد از امضا و ارسال فرم درگاه فعال میشهتشکر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Wild Eagle ارسال شده در اسفند 5، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 5، 2013 با سلامامروز ایمیل " اطلاعات کاربری پایانه های مجازی شرکت به پرداخت ملت" برام اومد و اطلاعات :شماره پایانهنام کاربریرمز عبور برام ارسال کردن ( البته خبری از ارسال فرم قرارداد و ... نشد ! ) من هم ماژول بانک ملت نسخه 2.7 رو نصب کردم( ورژن پرستا: 1.5.4.1 ) اطلاعات ارسال شده از طرف بانک رو وارد کردم و در هر صورت و تغییرات گزینه ها این پیغام رو بعد از کلیک روی پرداخت از طریق بانک ملت رو میده:1 خطا وجود داردپذیرنده نامعتبر استتوی انجمن سرچ زدم و موارد مشابهی که وجود داشت رو راه حلش رو انجام دادم ولی در هر صورت این پیغام میاد!لطفا راهنمایی بفرمایید که مشکل از کجاستبا تشکر **ویرایش پست** ترمینال شما تا دریافت تفاهم نامه غیر فعال می باشد.دیروز تفاهم نامه رو امضا و برای به پرداخت پیک کردم و توی پیگیری سایت به پرداخت عبارت " تایید نصب و راه اندازی بوسیله شرکت به پرداخت ملت " درج شدهولی همچنان موقع خرید همون خطای پذیرنده نامعتبر رو میزنهداخل ماژول هم که تست رو میزنم به هیچ کدوم از وب سرویس ها متصل نیستآیا عمل خاصی باید انجام بشه غیر از وارد کردن ترمینال آی دی ، یوزر و پسورد داخل ماژول؟به پرداخت هم جواب نمیده جند بار که تماس گرفتم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasserheidary ارسال شده در اسفند 5، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 5، 2013 توضیحات کامل موارد پیش نیازها را دانوش عزیز در پست اول این تاپیک با جزئیات کامل نوشته اند موارد را لیست کرده و به بخش پشتیبانی هاست خود ارسال فرمائید تا از فعال بودن آنها اطمینان حاصل کنید .ضمناً با توجه به خطایی که نوشته اید من فکر میکنم شما آدرس آی پی سرور هاست تان را به بانک اشتباه داده اید حتماً این مورد را هم با پشتیبانی هاست تان بررسی کنیدیا علی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Wild Eagle ارسال شده در اسفند 5، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 5، 2013 توضیحات کامل موارد پیش نیازها را دانوش عزیز در پست اول این تاپیک با جزئیات کامل نوشته اند موارد را لیست کرده و به بخش پشتیبانی هاست خود ارسال فرمائید تا از فعال بودن آنها اطمینان حاصل کنید .ضمناً با توجه به خطایی که نوشته اید من فکر میکنم شما آدرس آی پی سرور هاست تان را به بانک اشتباه داده اید حتماً این مورد را هم با پشتیبانی هاست تان بررسی کنیدیا علیموضوع رو با پشتیبان هاست در میون گذاشتمکه تابع fsockopen رو به گفته خودشون برام فعال کردن و بعد از اینکار تست اتصال به وب سرویس جدید و قدیم بانک از درون ماژول مثبت بود ولی همچنان در عمل اتصال به درگاه خطای "پذیرنده نامعتبر است" مشاهده میشهپشتیبان هاست هم گفت که با سازندگان ماژول درمیون بگذارم که اگر احتیاج به تنظیمات خاصی داره انجام بدنآدرس آی پی هم درست بودممنون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
gladiators1980 ارسال شده در اسفند 6، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 6، 2013 با سلام بنده ماژول 2.7 رو روی پرستا 1.5 نصب کردم پرداخت رو میزنم میره تو سایت بانک پرداخت با موفقیت انجام میشه ولی وقتی برمیگرده به سایت این پیغام میاد خطا وجود داردخطایی در ثبت سفارش روی داد. مبلغ به حساب شما بازگشت داده شد.اطلاعات پرداخت در زیر آمده است. چنانچه مایلید می توانید به جهت پیگیری آن ها را یادداشت نمایید......و مجددا پول به حساب برگشت داده میشه به نظرتون مشکل از کجاست ؟ ولی با ورژن 2 این ماژول اصلا مشکل ندارم و پرداخت انجام میشه. میشه یه کاری کنید که در ورژن 2 هم کد پیگیری سفارش مثل ورژن 2.7 به کاربر نشون داده بشه بعد از پرداخت. با تشکر ((تو ورژن 2.7 با وجود کلیک برروی وب سرویس جدید میزنه نه ولی تو ورژن 2 جلوی وب سرویس جدید بله مینویسه )) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Wild Eagle ارسال شده در اسفند 7، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 7، 2013 با سلامماژول روی سایت من بخوبی نصب و فعال شدهفقط الان بعد از خرید و برگشت به سایت صفحه سفید معروف! میاد که بعد از روشن کردن دیباگ این ارور رو نمایش میده:Fatal error: Allowed memory size of 67108864 bytes exhausted (tried to allocate 1966080 bytes) in لطفا راهنمایی بفرماییدبا تشکر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Wild Eagle ارسال شده در اسفند 8، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 8، 2013 با سلامماژول روی سایت من بخوبی نصب و فعال شدهفقط الان بعد از خرید و برگشت به سایت صفحه سفید معروف! میاد که بعد از روشن کردن دیباگ این ارور رو نمایش میده:Fatal error: Allowed memory size of 67108864 bytes exhausted (tried to allocate 1966080 bytes) in لطفا راهنمایی بفرماییدبا تشکرکسی از دوستان اطلاعی نداره؟!!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اسفند 8، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 8، 2013 سلامفکر میکنم memory_limit هاستتون رو باید افزایش بدید موفق باشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده