terme ارسال شده در فروردین 9، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 9، 2013 سلاممن در صفحه اصلی سه ماژول بنامهای زیر استفاده میکنم که پیشفرض در قالب بودند:Slideric - JQuery Nivo SliderFeatured Products on the homepageFeatured Products in 3D و برای عکسهام از یک دوربین و تنظیمات ویرایشی ثابت استفاده میکنم.پس ابعاد عکسهام ثابت خواهد بود اما در این ماژولها سایز اونها تغییر کرده و به سایز اصلی نمایش داده نمیشوند و همونطور که در سایت میبینید کادر متناسب نبوده و از بالا و پایین اضافی دارد.در پیکره بندی هم تنظیمات لازم موجود نیست.آیا میشود از طریق دیگری ماژولها را طوری تنظیم کنم که کادرها دقیقا با عکس منطبق شوند؟(بجای اینکه مجبور باشم عکس رو منطبق کنم)و آیا ماژولهای مشابه با تنظیم دلخواه کادر عکس هستند برای جایگزینی اینها؟سایت در امضا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در فروردین 9، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 9، 2013 سلامعکسها سایزهای متفاوتی دارند و کاملا غیر معقوله که با سایز اصلی نمایش داده بشن. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
terme ارسال شده در فروردین 9، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 9، 2013 سایز عکسهای فعلی رو درنظر نگیرید.من میخوام کادر متناسب باشه.مثلا در وسط صفحه کادرها 30 در 30 هستند در حالیکه من عکسهام واید هستند.عکسهای بعدیم بک گراند جدا ندارند که بشه راحت ویرایش کرد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
terme ارسال شده در فروردین 11، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 11، 2013 دوستان لطفا راهنمایی کنید که چطوری کادر عکسهارو به اندازه دلخواه دربیارم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mousanajafi ارسال شده در فروردین 11، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 11، 2013 سلام دوست عزیز این کار باید با تغییرات CSS انجام بشه باید کلاس مورد نظر رو که اگه اشتباه نکنم .boxgrid هست رو پیدا کنید و مقدار width و height دلخواه رو بهش بدین. موفق باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
terme ارسال شده در فروردین 11، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 11، 2013 ممنون ولی چنین فایلی در هاست اصلا ندارم.دقیقا میخوام همین کار رو انجام بدم ولی نمیدونم روی چه فایلی و کجا.مسیر دیگری میشناسید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
terme ارسال شده در فروردین 13، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 13، 2013 یه سوال کلی تر دارم:دستورات کلی برای هر صفحه درچه فایلی نوشته شده؟مسیر دقیق رو لطفا بگید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در فروردین 13، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 13، 2013 تو فایل global.css داخل پوشه تم بگردین هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
terme ارسال شده در اسفند 11، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 11، 2013 سلام دوستانمن مجددا با این مشکل مواجه شدم که سایز عکسهام با کادر مطابقت ندارند.(در صفحه اول کاملا مشخصه: http://www.bazarcheh-termeh.com )با تغییرات از داخل مدیریت فروشگاه هم مشکل حل نشد.الان من میخوام در ماژول Featured products on the homepage ابعاد کادرهای ماژول رو تغییر بدم.لطفا مسیر دقیق فایلی که باید ویرایش بشه را به همراه دستور کامل مربوطه راهنمایی کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
terme ارسال شده در اسفند 16، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 16، 2013 یه راهنمایی کنید... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اسفند 21، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 21، 2013 دوست من این کار بسته به قالبتون ممکنه با تغییر سایز عکس در بخشتنظیمات » تصاویر انجام بشهاینجا تصاویر رو واید کنید و مجدد از پایین صفحه همه رو مجدد ایجاد کنید.اگر هنوز تصاویر درست نیستن باید از فایل css هم تغییر بدید Sent from my Xperia using tapatalk 4 Pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .