B.A.H.M.A.N ارسال شده در فروردین 10، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 10، 2013 با یه قالب دیگه در خدمت کاربران عزیز هستیم قالب حرفه ای و زیبای کرشمه که وقت زیادی برای طراحی اون صرف شده ، با گرافیک چشم نواز منتشر شد . کاربرانی که امکانات و حرفه ای بودن رو همراه گرافیک جذاب میخوان این قالب رو از دست ندن ! http://bazaar.presta-shop.ir/img/cms/kreshmeh.jpg مشخصات قالب کرشمه به شرح زیر میباشد : - قالب دو ستونه- ساختار و عرض ثابت ( 980 پیکسل )- سازگار با مرورگرهای : اینترنت اکسپلورر 7 به بالا ، فایرفاکس 3 به بالا ، اپرا و کروم- حداقل رزولوشن تصویر برای درست نشان دادن قالب : 1024*768 پیکسل- مناسب برای فروشگاه های پوشاک ، جواهرات ، کیف و کفش ، عطرفروشی و کادویی میتونید دموی قالب رو از این لینک ها ببینید و از گرافیک و سرعت اون لذت ببرید: دموی صفحه اصلی دموی صفحه محصول این قالب رو میتوانید از بازارچه با قیمت مناسب خریداری کنید خرید قالب از بازارچه ، اینجا کلیک کنید ( نسخه 1.4 ) خرید قالب از بازارچه ، اینجا کلیک کنید ( نسخه 1.5 ) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در فروردین 10، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 10، 2013 سلامواقعا قالب قشنگیه و افکت های جالبی داره و کاملا مشخصه که زحمت زیادی براش کشیده شده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در فروردین 11، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 11، 2013 مرسی بهمن جان فقط یه نکته دکمه "اضافه به سبد خرید "شده "سبد خرید" و اگه هم هدفت درشت و جا شدن باشه که شاید هدفت این بود خرید رو حذف کنی بهتره و بشه اضافه به سبدنظر من اینه که این به لینک سبد خرید برید و نه اضافه کردن محصول و مشتری هم گیج میشه این نکته به نظرم اومد بگم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در فروردین 11، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 11، 2013 مرسی بهمن جان فقط یه نکته دکمه "اضافه به سبد خرید "شده "سبد خرید" و اگه هم هدفت درشت و جا شدن باشه که شاید هدفت این بود خرید رو حذف کنی بهتره و بشه اضافه به سبدنظر من اینه که این به لینک سبد خرید برید و نه اضافه کردن محصول و مشتری هم گیج میشه این نکته به نظرم اومد بگمشروین جان همه چیز رو تو دمو که نمیذارن ، قالب اصلی هیچ موقع رو دمو نصب نمیشه قالب اصلی 25 درصد با قالب دمو فرق داره ( به عبارت دیگه دمو نسخه ای از قالب هست که اصلاحات و بازبینی نهایی روش انجام نشده ) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
معظمی ارسال شده در فروردین 17، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 17، 2013 سلامبهمن جان توی دمو موقع تکمیل فرایند خرید یک بیرون زدگی توی کادرها وجود دارهاین مورد توی نسخه نهایی رفع شده؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در فروردین 17، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 17، 2013 سلامبهمن جان توی دمو موقع تکمیل فرایند خرید یک بیرون زدگی توی کادرها وجود دارهاین مورد توی نسخه نهایی رفع شده؟چنین موردی دیده نشد ( مرورگرهای اپرا ، کروم ، فایرفاکس ، اینترنت اکسپلورر 7 و 8 ) اگه از غیر این مرورگرها استفاده میکنید نوع مرورگر و نسخه آن را ذکر کنید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
معظمی ارسال شده در فروردین 17، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 17، 2013 سلاماز کروم و فایرفاکس استفاده میکنم. هر دو آخرین ورژن. با آی ئی تست نکردم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
member99 ارسال شده در فروردین 17، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 17، 2013 من با موزیلا تست کردم همچین مشکلی که دوستمون گزارش کردن ندیدم و اوکی بودآقا عجب سرعتی داره این قالبت!!!! تبریک! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در فروردین 17، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 17، 2013 خودم هم از آخرین نسخه های همین مرورگر ها استفاده میکنم ولی مشکلی دیده نمیشه ، چون بیرون زدگی با توجه به اینکه عرض اون قسمت یک مقدار ثابت گذاشته شده نمیتونه اتفاق بیفته . البته به سیستم عامل هم شاید مربوط باشه . به هر حال ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 17، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 17، 2013 بنده هم چک کردم مشکلی ندیدم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
معظمی ارسال شده در فروردین 17، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 17، 2013 چی بگم الآن که تست میکنم درسته و مشکلی نیست. با آی ئی هم تست کردم نسخه9 سالم بود خیلی هم خوب کار کرد.حالا چی بود که تمام دفعات قبلی به اون شکل باز میشد نمیدونم دلیلش چیه چون ویندوزم هم وین7 آپدیت 2013 اورجیناله.حالا خداروشکر ظاهراً مشکل از سمت من بوده. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laserayaneh ارسال شده در اردیبهشت 21، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 21، 2013 سلام این قالب ها برای نسخه 1.4 هستند و برای این نسخه هم خیلی خوب هستند چون هم ساده و هم شیک و هم سریع هستند. آقای بهمن جان میشه برای نسخه 1.5.2 هم قالب های خوب طراحی کنید ! من منتظر قالب های خوب فارسی شده / طراحی شده هستم تا ببینم و بخرم ... موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
vogonee ارسال شده در خرداد 22، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 22، 2013 سلام قالب فوق العاده ای باید باشه...! سفارش دادم منتظرم دوستان برام بفرستند خیلیی خوشگله مرسی از طراحش... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
vogonee ارسال شده در خرداد 25، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 25، 2013 سلام ! قالب رو گرفتم دوستان فوق العادست مرسی از طراح فقط یه مشکل داره ، تو دمو هم هست ممنون میشم حلش کنن اصلاحیشم برا من ارسال کنن ، اونم اینه که : تو ترکیبات وقتی قیمت رو تعغییر میدید با تغییر قیمت قیمت عوض نمیشه در واقع دینامیک نیست! ولی وقتی اضافه به سبد خرید رو میزنی با قیمت کم یا زیاد شده اضافه میشه! مثله : http://p30gs.com/11--windows-8-enterprise-32and64-bit.html ممنون میشم حلش کنن ، یا روش حلش رو بگید.... سربلند باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در خرداد 26، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 26، 2013 اگه با قالب پیش فرض مشکلی نداشتید و الان روی قالب پیش فرض یبزارید و تغییرات اعمال میشهمشکل از قالبه و می تونید از طراحش پشتیبانی بگیرید برای ایجاد تغییرات نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در شهریور 26، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 26، 2013 نسخه سازگار با 1.5.4.1 این قالب در حال آماده سازی میباشد و در طی چند روز آینده ارائه میگردد . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مهر 7، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 7، 2013 قالب با آخرین نسخه پرستاشاپ پارسی انجمن سازگار شد و هم اکنون میتوانید برای نسخه 1.5.1 تا 1.5.4.1 مورد استفاده قرار دهید . قیمت قالب نیز به صورت محسوس برای هر دو نسخه کاهش پیدا کرد . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
the punisher ارسال شده در آبان 1، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 1، 2013 سلام دوست عزیز ، بهتون تبریک می گویم بابت طراحی فوق العاده این قالب ، آیا تخفیف در قیمت هم امکان پذیر هست ؟ نسخه 1.4 . لطفا قیمت نهایی و راحت ترین نحوه خرید را به من اطلاع دهید . با تشکر از شما [email protected] نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در آبان 2، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 2، 2013 برای خرید از بازارچه اقدام نمایید . قیمت نهایی و مقطوع هم زده شده و تخفیفی شامل هیچ محصولی در بازارچه نمیشه . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
her00 ارسال شده در آبان 11، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 11، 2013 با سلام وعرض خسته نباشید خدمت طراح قالب بنده درخواست سفارشی سازی این قالب را داشتممیخواستم بدونم امکانش هست که قالب به صورت تم سفید صورتی در بیاد؟مثلا به جای بک گراند بنفش بک گراند صورتی باشه و منو ها رنگش سفید صورتی بشه؟ اگر هزینه کمی داشته باشه سفارش میدم در صورت امکان با بنده تماس حاصل کنید Y! : [email protected]E-Mail : [email protected] نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در آبان 11، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 11، 2013 با سلام وعرض خسته نباشید خدمت طراح قالب بنده درخواست سفارشی سازی این قالب را داشتممیخواستم بدونم امکانش هست که قالب به صورت تم سفید صورتی در بیاد؟مثلا به جای بک گراند بنفش بک گراند صورتی باشه و منو ها رنگش سفید صورتی بشه؟ اگر هزینه کمی داشته باشه سفارش میدم در صورت امکان با بنده تماس حاصل کنید Y! : [email protected]E-Mail : [email protected] درود ، کار قالب رو بهمن جان انجام میدن شما باید برای شخصی سازی از بازارچه درخواست بدید از این لینک : http://bazaar.presta-shop.ir/contact-us موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
bita ارسال شده در آبان 31، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 31، 2013 با سلام بهمن جان عزيز تو قالب كرشمه امكان مقايسه كالا نيست ؟من پيداش نكردم لطفا راهنمايي كنيد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در آبان 31، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 31، 2013 بررسی خواهد شد . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
bita ارسال شده در آبان 31، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 31، 2013 بررسی خواهد شد .ممنون از زحمتهايي كه ميكشيد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
bita ارسال شده در آذر 3، 2013 گزارش Share ارسال شده در آذر 3، 2013 سلام اقا بهمن گفتم حتما سرتون شلوغه يادتون رفته بخش مقايسه كرشمه رو برسي كنين ...لطفا زحمتشو بكشين نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .