معظمی ارسال شده در فروردین 16، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 16، 2013 سلامسرور انجمن پرستاپارسی جزو ضعیف ترین سرورهاییه که من تابحال دیدم سایتی روش بارگزاری شده. در طول شبانه روز هربار که به این انجمن میام داون شده و صفحه آبی تبلیغ دیتاسنتر نمایش داده میشه.برای این مشکل لطفاً به فکر راه چاره باشید.دیروز توی تاپیکی پاسخ یک نفر رو کامل نوشتم و زمان ارسال سرور داون شد نوشته های منم پاک شد و تا چندساعت هم انجمن بالا نمیومد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در فروردین 16، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 16، 2013 سلام منم همین نظر رو دارم2 ماهی میشه که مشکلات این سرور خیلی زیاد شده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
member99 ارسال شده در فروردین 16، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 16، 2013 بعد سمت چپ ایندکس سایت نوشته شده این سایت توسط سرور های قدرتمند میزبانی میشه، بعد که داون میشه، خود تبلیغ هم زیر سوال میره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 16، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 16، 2013 دانوش جان باید زحمت بررسیش رو بکشن. فکر میکنم مشکل از Cloud Cache باشه. ممنون از گزارش و انتقاد دوستان موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
milad207590 ارسال شده در فروردین 16، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 16، 2013 دانوش جان باید زحمت بررسیش رو بکشن. فکر میکنم مشکل از Cloud Cache باشه. ممنون از گزارش و انتقاد دوستان موفق باشیدخوب مشکل من که حل نشد ولی من یک سروز خوب بهتون معرفی میکنم مال یکی از دوستام مس گم باهتون ارزون حساب کنه ولی سرورش عالیه http://compiler.ir/ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در فروردین 16، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 16، 2013 با راه اندازی بخش vip میتونید به سرور مجازی هم فکر کنیدالبته اگه استقبال خوب باشه که من فکر میکنم باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 17، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 17، 2013 مشکل از سرور cloud بود و موقت غیرفعال شده تا بررسی بشه. سرور اصلی مشکل نداشت. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
معظمی ارسال شده در فروردین 17، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 17، 2013 قبل از هر چیز تشکر.من به اندازه شما دوستان اطلاعات ندارم و نمیفهمم انجمن چرا دوتا سرور داشته و فرق سرور اصلی با ابری توی چی بوده ولی امیدوارم این مشکل واقعاً حل بشه چون خیلی حیفه انجمن درطول روز اون هم در پرترافیک ترین ساعت هاش داون شده باشه.هرچند انجمن و مرجع پرستا پارسی توی ایران فقط یکی داریم و همه جستجوها به اینجا منتهی میشه اما بازم توی این موارد سر به سر آقای گوگل گذاشته نشه بهتره تا در اخذ رنک و رتبه بالاتر برای انجمن خللی وارد نشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeidghodrati ارسال شده در فروردین 17، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 17، 2013 این مشکل منم چند بار دیدم ولی دلیلش رو نمیدونم اگر مشکل با هاست ایران سرور هست که باید بر طرف کنند ایراد رو منم از ایران سرور فضا گرفتم و مشکل دان شدن وب سایتم برام شده دردسر . و یا ایرادات جزیی که داره اگر واقعا مشکل از هاستینگ آقا دانوش یه اخطار یا گوشزدی بهشون بکنید. با این هزینه سنگینی که با یت هاست پرداخت میشه فکر میکنم باید سرورس خوبی هم داده بشه.! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در فروردین 17، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 17، 2013 بارها به دوستان هم مدیریت و دانوش اعلام کردم ولی انگار منتظر سربرگی بودن تا عقده دل همه وا شه انگار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 18، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 18، 2013 یکی از مشکلات ما اینه که روی سرور ایران هستیممزیتش اینه که سرعت بالایی داره ولی مشکلات هم دارهبه طور مثال قطع اینترنت در سرور! که فکر کنم فقط در ایران اتفاق میفته! این شامل یک خدمات دهنده هاست در ایران هم نمیشه و هرکس ادعا کنه در ایران سرور 99 درصد آپتایم داره بدونید که دروغی بیش نیست.شاید به سرور خارجی نقل مکان کنیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
معظمی ارسال شده در اردیبهشت 3، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 3، 2013 سرعت اجرا و لود انجمن بسیار عالی شده و توی این چند روز در ساعاتی هم که مراجعه کردم دیگه با خطای سرور مواجه نشدم.سپاس بابت جابجایی سرور و رفع مشکل. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .