mohebbi310 ارسال شده در فروردین 22، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 22، 2013 من نسخه 5 رو نصب کردم و موقع ساخت ایمیل در ارسال ایمیل در موقع نصب خطا گرفتم . نصب رو به اتمام رسوندم ، و در پارامترهای پیشرفته در قسمت ارسال آزمایشی ، ایمیل رو زدم و باز به ایمیلم هیچی ارسال نشد. متشکر میشم اگر کسی به این مشکل خورده من رو راهنمایی کنه . مرسی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در فروردین 22، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 22، 2013 نیازی به پارامترهای پیشرفته و ست کردنش ندارید اگر ارسال نمی کنه احتمالا هاستتون توابع میلینگ رو بسته بعد از نصب سفارش تست بزنید ببینید براتون میل میشه یا نه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 23، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 23، 2013 ممکنه تست خطا بده و برای تست باید یک پیام از طریق فرم تماس با ما ارسال کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .