LuckyPed ارسال شده در آذر 12، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 12، 2014 این که ارزش قایل میشید ممنونم. اما شاید بد نباشه که بدونید تا به حال حتی یک ریال به صورت حمایت دریافت نکردیم ولی بازهم داریم خدمات رایگان میدیم و این تفاوت کار رایگان در ایران و سایر نقاط ایران هست! Sent from my Xperia using Tapatalk proبله میدونم ، و واقعا هم از زحماتتون ممنونم .تو ایران ، خیلی کم پیدا میشه کسی بی پول کاری کنه ...باز فروم های خارجی زیاده ، در هر صورت اگه این مشکل سبد خریدی که اخر بعد واریز پول ، موقع برگشت از درگاه ، میده رو درست کنید ! من تا 40 هزار تومن حاظرم بدم ! بازم ممنون راستی اگه کسی اینجا از Steam استفاده میکنه ، برای 7 روز اینده داخل گروپ استیمم ، هر روز 4 تا بازی ارحینال مجانی میدم بیرون ، فقط 1 نظر باید بدین تو event !اینجا لینک نمیزارم چون بی ربطه ، خواستیم PM کنید Edit :هههههههههه ! انگار مشکل پیلاین خودش رفع شد ! یکی از مشتریام با payline پرداخت کرد کارم کرد تا اخر ، اروری هم میگه نداد ! پیغامشم برای من امد ! حالا چطوری حذف شد نمودونم ، من فقط پلاگینهایی که 3 روز اخیر تازه امده بودو از تو خود Prestashop اپدیت ال کردم ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
majidman77 ارسال شده در آذر 13، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 13، 2014 با سلام بعد از پرداخت با درگاه پی لاین وقتی به صفحه سایت برمیگردیم این پیغام خطا داده می شود: Cart cannot be loaded or an order has already been placed using this cart لطفاً راهنمایی بفرمایید نسخه پرستا prestashop_1.5.4.1 نسخه پی لاین 1.9 آدرس سایت : http://mah-ana.ir/shop----------------------------------------------------------------------------------به چند دقیقه نکشید که مشکل برطرف شدبا نصب نسخه قدیمی تر پی لاین حالا مشکل جدید اینه که محصول مجازی به طرف خریدار ایمیل نمیشه!!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آذر 13، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 13، 2014 سلامبا ایمیلی به جز یاهو و جیمیل ثبت نام و تست کنید موفق باشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
LuckyPed ارسال شده در آذر 14، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 14، 2014 من 17 تا فروش داشتم ، این چند روز اخیر ، 16 تاش کار کرد ، یکیش ولی به خریدار گفت تو پی لاین ، نا موفق ! و پولی هم به من نرسید ! ولی تو سایت نوشت موفق ! خریدار دوباره انجام داد و موفق بود ایندفعه ! یعنی در اخر من تو سایت ، 2 تا سفارش پرداخت شده گرفتم ، ولی تو پی لاین فقط یکی ! یه باز بیگه شم که کلا کار نکرد تو سایت ، بعنی پول به من رسید ، ولی همون خطای قبلی رو داد : Cart cannot be loaded or an order has already been placed using this cart Edit :راستی سایتمم www.Gamers-Shop.net هست ، چیزی اگر خواستید تست کنید ، بگید .و نسخه ی پیلاینم اخرین نسخه ی موجود هست ، مگه اینکه تو این هفته ی اخیر جدیدشو داده باشن ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
LuckyPed ارسال شده در آذر 17، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 17، 2014 کسی میدونه چطوری میشه کاری کرد تومان رو هم قبول کنه ؟ الان برای من ریال هست ، درگاه هست ! تومن میکنم ، میگه درگاهی وجود نداره ! :| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در آذر 17، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 17، 2014 کسی میدونه چطوری میشه کاری کرد تومان رو هم قبول کنه ؟ الان برای من ریال هست ، درگاه هست ! تومن میکنم ، میگه درگاهی وجود نداره ! :|الان دقیقا خواسته تون چیه؟تومن هست؟ ريال هست؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
LuckyPed ارسال شده در آذر 17، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 17، 2014 کسی میدونه چطوری میشه کاری کرد تومان رو هم قبول کنه ؟ الان برای من ریال هست ، درگاه هست ! تومن میکنم ، میگه درگاهی وجود نداره ! :|الان دقیقا خواسته تون چیه؟تومن هست؟ ريال هست؟شاید یک اما باید میزاشتم این وسط الان برای من وقتی ریال هست ، درگاه هست ، اما وقتی واحد پولو به تومن تغییر میدم ، میخوام خرید کنم ، مرحله اخر میگه درگاهی نصب نیست . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در آذر 17، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 17، 2014 کسی میدونه چطوری میشه کاری کرد تومان رو هم قبول کنه ؟ الان برای من ریال هست ، درگاه هست ! تومن میکنم ، میگه درگاهی وجود نداره ! :|الان دقیقا خواسته تون چیه؟تومن هست؟ ريال هست؟شاید یک اما باید میزاشتم این وسط الان برای من وقتی ریال هست ، درگاه هست ، اما وقتی واحد پولو به تومن تغییر میدم ، میخوام خرید کنم ، مرحله اخر میگه درگاهی نصب نیست .خب حالا می شه مشکل رو حل کردبه ماژول ها- پرداخت - برینو اونجا تیک تومان هم برای ماژول پی لاین بزنین، یا اگه می خواین واحد پیش فرض رو به تومان تغییر بدین، بعد از تغییر ، تیک ارز پیش فرض رو بزنین و سیو کنین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
LuckyPed ارسال شده در آذر 17، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 17، 2014 کسی میدونه چطوری میشه کاری کرد تومان رو هم قبول کنه ؟ الان برای من ریال هست ، درگاه هست ! تومن میکنم ، میگه درگاهی وجود نداره ! :|الان دقیقا خواسته تون چیه؟تومن هست؟ ريال هست؟شاید یک اما باید میزاشتم این وسط الان برای من وقتی ریال هست ، درگاه هست ، اما وقتی واحد پولو به تومن تغییر میدم ، میخوام خرید کنم ، مرحله اخر میگه درگاهی نصب نیست .خب حالا می شه مشکل رو حل کردبه ماژول ها- پرداخت - برینو اونجا تیک تومان هم برای ماژول پی لاین بزنین، یا اگه می خواین واحد پیش فرض رو به تومان تغییر بدین، بعد از تغییر ، تیک ارز پیش فرض رو بزنین و سیو کنینوای چه تابلو بود ممنون کل تنطیمات واحد پولو پی لاینو تمام ماژول های نصب شده که ممکن بود مرتبط باشه رو چک کردم ، اون قیمت پرداخت اصلا توجه نشد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saman_e_rsa ارسال شده در آذر 17، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 17، 2014 سلام بعد از پرداخت و در برگشت به سایت این ارور Cart cannot be loaded or an order has already been placed using this cart وجود داشت من هیچ تظیماتی انجام ندادم ولی مثل اینکه خود به خود درست شده و بدون مشکل به سایت برمیگرده دوستانی که این مشکل را داشتنند لطفاً تست کنند شاید مشکل اونها هم حل شده باشه ! صرفاً جهت اطلاع با تشکر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
LuckyPed ارسال شده در آذر 17، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 17، 2014 سلام بعد از پرداخت و در برگشت به سایت این ارور Cart cannot be loaded or an order has already been placed using this cart وجود داشت من هیچ تظیماتی انجام ندادم ولی مثل اینکه خود به خود درست شده و بدون مشکل به سایت برمیگرده دوستانی که این مشکل را داشتنند لطفاً تست کنند شاید مشکل اونها هم حل شده باشه ! صرفاً جهت اطلاع با تشکرآره برای منم چند روز پیش خود به خود درست شد اینجام گفتم ، ولی بعد که به مشتریا گفتم ازش استفاده بکنند، از بین 17 تا یکیش باز این ارور رو داد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
LuckyPed ارسال شده در آذر 18، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 18، 2014 اقایون من شرط میبندم به احتمال 99% مشکل از فایر فاکس هستش ! من دیروز ، از فروشگاه خودم ، بالای 10 تا خرید داشتم با فایر فاکس ، با انواع حالت ها ! با ریال یا تومن ! با متن پیقام یا بی متن ! با ایمیل اختیاری یا بی ایمیل ! با اکانت های مختلف ! همشون ارر همیشگی رو داد ! Cart cannot be loaded or an order has already been placed using this cart امروز یکی از مشتریا که قبلا ازم 2 بار هم خرید کرده بود و موفع بود ، ارر گرفت ! وقتی پرسیدم چه فرقی دادی ، گفت فقط ایندفعه فایر فاکس بودم ! بهش گفتم با اوپرا بکنه ،و گفت که درست کار کرد ! خودمم با چروم یه خرید زدم ، و اونم کار کرد ! پس فقط مشکل فایر فاکس هست ! حالا کسی از عزیزان اینجا نظری برای فیکس این مشکل داره ؟ ممنون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ayjoonn ارسال شده در آذر 24، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 24، 2014 سلام،قبلا هم این مشکل رو گفتم ولی حل نشدپرستا 1.6اولا که اصلا برا من تیک ریال و تومان رو نمیاره بعد هم یا مینویسه مبلغ اشتباس یا به api گیر میدهمشکل از کجاس؟تو حالت تست مشکلی ندارهدرگاه وجود ندارد یا نامعتبر است این ارور رو میده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 25، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 25، 2014 تیک ریال و تومان رو کجا چک میکنین که نمیاره؟مبلغ اشتباه هم به خاطر مبلغ اشتباه هست که ممکنه از همون تنظیمات ریال و تومان باشه Sent from my Xperia using Tapatalk pro لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ayjoonn ارسال شده در آذر 26، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 26، 2014 تیک ریال و تومان رو کجا چک میکنین که نمیاره؟مبلغ اشتباه هم به خاطر مبلغ اشتباه هست که ممکنه از همون تنظیمات ریال و تومان باشه Sent from my Xperia using Tapatalk proببخشید اشتباه گفتم تیک ریال و تومان توی قسمت ماژول--پرداخت زده بودم از قبل ولی مشکل پرداخت پا بر جاستفروشگاه بر مبنای تومانهبا پلاگین جهان پی مشکلی نداره و میره صفحه ی بعد حتی با همین ماژول هم وقتی حالت تست فعال میشه مشکلی ندارهبه نظرتون مشکل از api نیست؟(سایت فعلیم با همین api داره کار میکنه و مشکلی نداره) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در آذر 26، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 26، 2014 تجربه ای که بنده دارم اینه که نسخه 1.8 ماژول پی لاین تقریبا بدون مشکل است و نسخه 1.7 و 1.9 موقع بازگشت از درگاه خطای زیر رو میدن :Cart cannot be loaded or an order has already been placed using this cart البته روی نسخه 1.5.4.1 دارم استفاده میکنم . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ayjoonn ارسال شده در آذر 26، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 26، 2014 تجربه ای که بنده دارم اینه که نسخه 1.8 ماژول پی لاین تقریبا بدون مشکل است و نسخه 1.7 و 1.9 موقع بازگشت از درگاه خطای زیر رو میدن :Cart cannot be loaded or an order has already been placed using this cart البته روی نسخه 1.5.4.1 دارم استفاده میکنم .اقا مشکل من برطرف بشه یا نهش فقط میتونم بگم دمتون گرم دم سایتتون و انجمنتون و خودتون گرم بخصوص BAHMAN عزیزم که این چند وقت سنگ تموم گذاشتن برا من.خیلی پشتیبانیشون عالیهدمت گرم بهمن جون خسته نباشیدالبته شاید منو نشناسید چون ای دیم تو یاهو چیز دیگه ایهmehdi682007فقط اینو بگم از سایت پرستــــاتولــــز چیزی نخرید دزدنداشتن سایتمو میدزدیدن که بهمن جان بموقع تذکر داد و من جلوگیری کردمتوی ادمینم یه ادمین به اسم خودشون ساخته بودن خلاصه یه وضعی بود توی انجمن خودشونم این حرفارو میگم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در دی 1، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 1، 2014 دوستان من بیش از 40 خرید انجام داده مشتری هیچ وقت مشکل نداشت اما چند روزی هست بعد از خرید لینک زیر رو میزنهhttp://www.iroption.com/modules/paylinepayment/validation.phpو ارور معروف Cart cannot be loaded or an order has already been placed using this cartایا ماژول اصلاحیه ای چیزی براش نمیاد ؟ تغییراتی انجام نمیشه تو ماژول ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alfredooo ارسال شده در دی 3، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 3، 2014 با سلام؛ من تازه با پرستا آشنا شدم و 2 روز هست که سایت رو بصورت تست راه اندازی کردمبعد از نصب ماژول payline هنگام بازگشت به سایت، ارور زیر نمایش داده می شود: Cart cannot be loaded or an order has already been placed using this cart همچنین API پی لاین روی تست قرار دارد.ورژن پرستا : PrestaShop™ 1.6.0.6 پارسیلطفاً راهنمایی بفرمایید.پس از نصب ورژن 1.8 مشکل من برطرف شد:http://ipresta.ir/forum/images/attachtypes/zip.gif PaylinePayment_V1.8_PS-14-15.zip (اندازه: 22.76 KB / تعداد دفعات دریافت: 1142) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alfredooo ارسال شده در دی 3، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 3، 2014 یه مشکل جدید که الان متوجه شدم:هنگامی که شما تسویه حساب 5 مرحله ای رو به 1 مرحله ای تغییر میدید،بعد از برگشت از صفحه پی لاین، تمام سایت به هم ریخته هست (بطوری که هیچ قالبی لود نشده و فقط در صفحه نوشته وجود دارد)چون کالا هم مجازی است، لینک دانلود به پرداخت کننده نمایش داده نمی شود. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
h.molavi ارسال شده در دی 18، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 18، 2014 سلام من نسخه 1.9 برای پرستا شاپ 1.6 تست کردم و بدون هیچ مشکلی نمایش داد / لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 20، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 20، 2014 برگشت از بانک هم چک کنید Sent from my Xperia using Tapatalk pro لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahdijahandideh ارسال شده در بهمن 1، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 1، 2014 سلاممتاسفانه ماژول پی لاین مشکل داره و در بازگشت از بانک صفحه درستی رو لود نمیکنه.فایل confirmation.tpl در این ماژول باید وجود داشته باشه که نیست.ضمنا من پرستاشاپ نسخه 1.6 و پی لاین 1.9 نصب کردم. یک فایل آزمایشی در صفحه اول سایت قرار گرفته؛ لطفا تست و راهنمایی کنید.www.s4shop.com سپاس لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 2، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 2، 2014 نسخه ۱.۷ رو تست کنید Sent from my Xperia using Tapatalk pro لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
meisam1366 ارسال شده در بهمن 7، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 7، 2014 سلام چرا در پی لاین بعد از زدن تکمیل فرایند در خرید در هنگام بازگشت به سایت این پیغام را می دهدhttp://8pic.ir/images/gnefv1yaresf6yn4i6zz.jpg لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده