SoheilSmart ارسال شده در اردیبهشت 15، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 15، 2013 نسخه بومیشده قالب برای دریافت قالب راستچین شده به صورت رایگان به یکی از لینکهای زیر مراجعه کنید.http://1drv.ms/1kKSxNWیاhttps://drive.google.com/file/d/0B8bBDgzVWZiMRnJZc2R2RnhiOTQ/edit?usp=sharing قالب برای فروش در بازارچه قرار گرفت برای خرید قالب از بازارچه کلیک کنید برای دریافت لینک دمو فارسی این قالب به من پیام خصوصی بدهید.عکس های با کیفیت از قالب عکس 1عکس 2عکس 3عکس 4عکس 5 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- نسخه اصلی قالب دمو قالب : http://demo.omegatheme.com/prestashop/ot_purestyle/index.php عکس صفحه اول قالب : http://www.omegatheme.com/images/stories/ps_hooks/ot-purestyle-hook.jpg دانلود : https://docs.google.com/file/d/0B8bBDgzVWZiMOFJVejljVk12RzQ/edit?usp=sharing نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
member99 ارسال شده در اردیبهشت 15، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 15، 2013 این یک سوپر تم پرستا هست D: موندم چرا مجانی رلیز شده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اردیبهشت 15، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 15، 2013 نه ، مطمئنا هیج سوپر تمی رایگان منتشر نمیشه ، تم خوبیه ولی نه اونقدر که سوپر تم باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
member99 ارسال شده در اردیبهشت 15، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 15، 2013 نه ، مطمئنا هیج سوپر تمی رایگان منتشر نمیشه ، تم خوبیه ولی نه اونقدر که سوپر تم باشه بهمن جان. رفتم نگاه کردم تم 49 دلار قیمتش هست.. دوستان لطف داشتن و رایگان انتشارش دادند... به سلامتی هر چی قانون کپی رایت و حمایت از حقوق مولفه.... بی بیــــ هووراااا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SoheilSmart ارسال شده در اردیبهشت 15، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 15، 2013 دوست عزیز نسخه رایگان محدودیت هایی داره ولی توسط خود سایت سازنده برای دانلود منتشر شده این هم تاپیک اصلی : http://www.omegatheme.com/ot-purestyle-for-prestashop/download-fashion-store-prestashop-theme-ot-purestyle.html توضیحات: Download Free OT PureStyle Theme (Free member can download theme only, No include quickstart demo package, psd, no support)کافیه که توی سایت ثبت نام کنید (Free Membership) بعدش می تونید دانلود رو انجام بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m1o2o3o4 ارسال شده در مهر 3، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 3، 2013 کسی از دوستان این تم رو فارسی نمی کنند؟؟؟ حتی بدون ماژول هاش هم خیلی زیباست. خیلی منتظرم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SoheilSmart ارسال شده در مهر 3، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 3، 2013 شاید من این قالب رو فارسی کنم و در بازارچه قرار بدم باید مطمئن بشم که خواهان زیادی داره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mamal190 ارسال شده در مهر 3، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 3، 2013 شاید من این قالب رو فارسی کنم و در بازارچه قرار بدم باید مطمئن بشم که خواهان زیادی دارهقالب جالبیه. اگر قیمتش معقول باشه من هم خریدارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مهر 3، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 3، 2013 نیاز به مطمئن شدن نداره ، قالب رایگانه ، هزینه معمول راستچین سازی و قرار دادن در بازارچه برای فروش همگانی 5 تا ده تومنه . من تا 2 روز صبر میکنم اگه کسی گذاشت گذاشت ، نذاشت اطلاع بدین براتون راستچین کنم و بذارم تو بازارچه در عرض 24 ساعت . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SoheilSmart ارسال شده در مهر 4، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 4، 2013 قالب در حال راستچین شدن هست و بهزودی در بازارچه قرار میگیره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SoheilSmart ارسال شده در مهر 5، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 5، 2013 کار راستچین و بومی سازی قالب به پایان رسیده و تا پایان وقت امشب در بازارچه قرار میگیرد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SoheilSmart ارسال شده در مهر 5، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 5، 2013 قالب برای فروش در بازارچه قرار گرفت برای خرید قالب از بازارچه کلیک کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m1o2o3o4 ارسال شده در مهر 5، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 5، 2013 خیلی ممنون از دوستان به خاطر سرعت عملشون. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SoheilSmart ارسال شده در مهر 5، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 5، 2013 برای دریافت لینک دمو فارسی به من پیام خصوصی بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m1o2o3o4 ارسال شده در مهر 17، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 17، 2013 من که از خریدش راضی هستم. یکم هم تغییرات انجام دادم. خوشحال میشم نظرتونو بدونم :http://www.offhome.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مهر 18، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 18، 2013 در بخش معرفی فروشگاه های پرستاشاپی سایتتون رو معرفی کنید تا نظر داده بشه نه اینجا . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m1o2o3o4 ارسال شده در مهر 18، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 18، 2013 همونطور که می دونید این تم سرچ باکس نداره. چه پلاگینی برای اضافه کردنش هست ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Soheil_jafari ارسال شده در دی 5، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 5، 2013 دوستان برای جستجو باید چیکار کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
[email protected] ارسال شده در دی 8، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 8، 2013 با سلام و ادبو تقدیر از فارسی سازی شما بنده این قالب را خریداری کرده ام و در حال خصوصی سازی آن می باشم برای استفاده از متن پیغامی در پایین اسلایدر که در کروشه قرار دارد باید از کجا اقدام کرد و چکونه با این امکان کار کرد؟با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
[email protected] ارسال شده در دی 8، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 8، 2013 txt هم نام با نام ماژول قرار گرفته است را پس از قرار دادن ادیتور در حالت مشخص شده در عکس در ان کپی کنید(متن پیش فرض را با ٓان جایگزین کنید)ٓ blockhtmlfooter o blockhtmlbottomcontent o blockhtmlbottom o blockhtmltopbox o blockhtmlsocial oبرای نصب قالب مراحل زیر را طی کنیدبرای ماژول Footer Logo tile ، subheading ، Maintitle ، blockhtmlfooter را خالی بگذارید ولی لینک حتما پر باشد. سلام مجدد، از پنل مدیریت پرستاشاپ وارد منوی ماژولها/ماژولها شده ام، اما هرچه نام ماژولهایی که داده اید را سرچ می کنم چیزی پیدا نمی کنم. آیا فارسی شده اند؟ می شود از قسمت مدیریت فایل در هاست خود آن ها را تغییر دهم؟ضمن اینکه خط آخر که فرموده اید برای آن ماژول ها خالی بگذاریم ولی لینک حتما پر شود، چه چیز خالی شود و لینک کجا گذاشته شود؟ -در این قسمت نام ماژول blockhtmlfooterرا هم در بالا ذکر کرده اید که جایگزین شود و هم در این قسمت که خالی باشد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SoheilSmart ارسال شده در دی 9، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 9، 2013 همزمان با نصب قالب یک سری ماژول برای شما نصب خواهند شد . بعد از نصب قالب این ماژول ها رو باید در قسمت ماژول ها بیابید و تغییرات رو اعمال کنید من سعی کردم که توضیحات نصب قالب تا حد ممکن گویا باشه ، در صورت مشکل به من پیغام خصوصی بدید. با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 10، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 10، 2013 نام ماژول ها رو با استفاده از کادر جستجو چه فارسی و چه انگلیسی بزنید پیدا میکنه Sent from my LT25i using Tapatalk 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
canon ارسال شده در دی 11، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 11، 2013 من که از خریدش راضی هستم. یکم هم تغییرات انجام دادم. خوشحال میشم نظرتونو بدونم :http://www.offhome.ir ما که چیزی ندیدم تا نظر بدیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SoheilSmart ارسال شده در تیر 8، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 8، 2014 قالب راستچین شده برای عموم به صورت رایگان قابل دانلود کردن است.Ot_Purestyle_Install_Package.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
dalili_s ارسال شده در مرداد 29، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 29، 2014 برای اعمال تغییرات زمانیکه blockhtmltopbox رو تغییر میدی و میخوای ذخیره سازی کنی خطا میدهاسلایدر برای من کار نکرد ما پرستاشاپ رو از صفر نصب کردیم بدون هیچ ماژول اضافه ای و بعدش تم رو طبق فایل راهنما نصب کردیم اما این قضایا وجود داره================مساله حل شد باید Force compilation رو فعال میکردم سوالی که دوستان دیگه هم پرسیدن اینه که سرچ باکس نداریم توی این تم ؟ چه پیشنهادی دارید براش؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .