admin ارسال شده در اردیبهشت 18، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 18، 2013 http://bazaar.presta-shop.ir/235-thickbox/e-namad-free-module.jpg ماژول نماد اعتماد الکترونیکی یا همان E-namad ماژولی است که نماد اعتماد را در سایت شما نشان میدهد و باعث اعتماد بیشتر مشتریان از خرید خواهد شد. قابلیت های این ماژول: * نمایش فقط در صفحه اول (مطابق با قوانین سایت ای نماد)* سازگار با انواع قالب های دو و سه ستونه* امکان تنظیم نمایش ماژول در ستون چپ یا راست از طریق پیکربندی* سازگار با پرستا شاپ 1.4 و 1.5* رایگان نکته: ماژول بعد از آپلود در قسمت ماژول های (امنیت پرداخت) قرار میگیرد سپس آن را نصب کنید و از پیکربندی آن نمایش در ستون چپ یا راست را مطابق با نیاز خود انتخاب کنید و ذخیره را بزنیدنکته: تا زمان فعال نشدن ای-نماد از طرف سایت آن سازمان هیچ لوگویی در سایت شما نمایش داده نخواهد شد دریافت از بازارچه: http://bazaar.presta-shop.ir/front-office-modules/139-e-namad-free-module.html موفق باشید واکنش ها : rahha 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramezon ارسال شده در اردیبهشت 23، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 23، 2013 با درود و سپاس از ارائه اين ماژول كاربردي ، به استحضار ميرسانم اخيراً ايميل زير از [email protected] برايمان ارسال گرديد كه ميتوان نماد را در تمامي صفحات فروشگاه داشت:نماد اعتماد الكترونيكي فروشگاه هاي اينترنتيبا سلام، با توجه به فراهم شدن امكان درج لوگوي نماد اعتماد الكترونيكي در تمامي صفحات وبسايت فروشگاههاي اينترنتي، دارندگان نماد موقت و دائم ميتوانند در صورت تمايل نسبت به درج نماد اخذ شده در تمامي صفحات فروشگاه خود اقدام نمايند. مركز توسعه تجارت الكترونيكي وزارت صنعت، معدن و تجارتمركز توسعه تجارت الكترونيكيوزارت صنعت، معدن و تجارت سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 23، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 23، 2013 با تشکر از اطلاع رسانی شما. در اولین فرصت امکانی رو به این ماژول اضافه میکنم که بشه این مورد رو هم انتخاب کرد که فقط در صفحه اول باشه یا تمامی صفحات موفق باشید واکنش ها : rahha 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در اردیبهشت 24، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 24، 2013 با سلام من تو سایت نماد اعتماد 2 روز پیش ثبت نام کرده ام و سایتم رو ثبت کرده ام امروز ماژول رو نصب کردم اما لوگویی نمایش داده نمیشه.. مشکل کجاست!؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 24، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 24، 2013 دوست عزیز توضیح داده شده بود در پست اول:نکته: تا زمان فعال نشدن ای-نماد از طرف سایت آن سازمان هیچ لوگویی در سایت شما نمایش داده نخواهد شد موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehrzad ارسال شده در مرداد 2، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 2، 2013 من این ماژول رو نصب کردم و طبق قوانین enamad زیر logo قرار دادمولی این ایمیل رو دریافت کردم:جایگاه نماد در سایت دیده نشد *کد نماد را مطابق راهنما بر روی سایت خود قرار دهید لطفا راهنمایی بفرمایید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehrzad ارسال شده در مرداد 4، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 4، 2013 کسی جواب سوال منو نمیدونه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مرداد 4، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 4، 2013 وقتی سوالی مپرسین شکیبا باشید و از تکرار اون یا استفاده از عبارت کسی نبود و چی شد و چرا کسی جواب نمیده خودداری کنید ، پست هایی با این مضمون پاک خواهند شد . جواب سوال شما رو admin میدونه چون اون این ماژول رو نوشته و دسترسی ایشون به اینترنت فعلا محدوده . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Rabinhood ارسال شده در شهریور 23، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 23، 2013 سلام ادمین عزیز شما که زحمت کشدید و این ماژول رو نوشتی یه پیشنهاد هم من خدمتتون میدم اگه امکان داره اینم لحاظ کنید :بالای بلوک نماد الان خالی قرار داده شده طوری که اگه لوگوی نماد داخلش نباشه هرکسی ببینه فکر میکنه این قسمت خالیه! و بعضی مواقع هم به مشکله دیدن نشدن جای نماد از طرف سایت eNamad بر میخوریم لطفا بالای بلوک یه متنی مثل " نماد اعتماد الکترونیکی " قرار بدید که این مشکل هم برطرف بشه. با سپاس فراوان نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 23، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 23، 2013 درود فعلا دسترسیم به اینترنت محدوده و وقتم خیلی کمه. ایشالا برگردم در اولین فرصت به این مشکلات رسیدگی خواهم کرد موفق و پیروز باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Rabinhood ارسال شده در شهریور 29، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 29، 2013 خدا خیرت بده ادمین جان!بعد 12 روز از سایت نماد تشریف آوردن تو سایت و چون یخورده چشماشون ضعیف تشریف داشت محل نماد رو مورد تایید قرار ندادن و دوباره روز از نو، روزی از نو!!!اگه ممکنه یه کاریش بکنید این جای نماد یه خورده نمایان تر بشه.ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
babygood ارسال شده در مهر 20، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 20، 2013 یک پیشنهاد هم من دارم نماد در بلوک مختص به خودش در سمت راست قرارداره اگه بشه طوری طراحی کنین که نماد در وسط بلوک نمایش داده بشه شکیل تر میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ice_life_2012 ارسال شده در مهر 22، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 22، 2013 سلام من نماد موقت رو گرفتمیه کدی داده که نوشته در سمت راست یا چپ در فایل اصلی قالب بگذارید. چیکار باید بکنم؟ در این ماژول گذاشتم اما چیزی نشون نمیده. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
babygood ارسال شده در مهر 23، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 23، 2013 سلام من فکر میکنم نیاز به کد ندارین چون من فقط یک ماژول (ماژول نماد اعتماد الکترونیکی) که رایگان بود از بازارچه گرفتم نصب کردم بعد به روز رسانی کردم و در نهایت به گوشه بالا سمت راست بردم و تایید شده و الان نمایش داده میشه البته به قسمت پایین صفحه اولم اوردمش بازم نمایش داده میشه.موفق باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ice_life_2012 ارسال شده در مهر 23، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 23، 2013 سلام من فکر میکنم نیاز به کد ندارین چون من فقط یک ماژول (ماژول نماد اعتماد الکترونیکی) که رایگان بود از بازارچه گرفتم نصب کردم بعد به روز رسانی کردم و در نهایت به گوشه بالا سمت راست بردم و تایید شده و الان نمایش داده میشه البته به قسمت پایین صفحه اولم اوردمش بازم نمایش داده میشه.موفق باشید. سلام من چون نماد موقت میخوام بگیرم مرحله اول کارشه. کدی که داده رو در فایل اصلی قالب بذارم و بهشون اعلام کنم تا تایید کنن لوگو نمایش داده بشه. اینم کدشه یه بنده خدا کمکم کنه نوشته نو راهنما کدی که داده شده رو در صفحه اصلی سایت قرار بدم و بهشون اعلا کنم. نمیدونم کدو تو کدوم فایل رو هاست باید بذارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
babygood ارسال شده در مهر 23، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 23، 2013 سلام من فکر میکنم نیاز به کد ندارین چون من فقط یک ماژول (ماژول نماد اعتماد الکترونیکی) که رایگان بود از بازارچه گرفتم نصب کردم بعد به روز رسانی کردم و در نهایت به گوشه بالا سمت راست بردم و تایید شده و الان نمایش داده میشه البته به قسمت پایین صفحه اولم اوردمش بازم نمایش داده میشه.موفق باشید. سلام من چون نماد موقت میخوام بگیرم مرحله اول کارشه. کدی که داده رو در فایل اصلی قالب بذارم و بهشون اعلام کنم تا تایید کنن لوگو نمایش داده بشه. اینم کدشه یه بنده خدا کمکم کنه نوشته نو راهنما کدی که داده شده رو در صفحه اصلی سایت قرار بدم و بهشون اعلا کنم. نمیدونم کدو تو کدوم فایل رو هاست باید بذارم نیازی نیست همون ماژولو نصب کنین و به ای نماد اعلام کنید من که همین کارو کردم و هیچ مشکلی هم نداشتم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 7، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 7، 2013 دوستان ماژول به روز شد میتونید از بازارچه دوباره دریافت کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
babygood ارسال شده در آبان 7، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 7، 2013 خیلی خیلی متشکرم واقعاً عالیه ولی جسارتاً میشه بگین چه طوری میتونم کاری کنم که لوگوی ای نماد وسط بلوک قرار بگیره؟ بازم از زحماتتون ممنونم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 7، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 7، 2013 منظورتون از وسط بلوک کجاست؟ بلوک وسط؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
babygood ارسال شده در آبان 7، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 7، 2013 سلامببخشید منظورم تو همون بلوکی که قرارداره و بالاش نوشته شده نماد اعتماد الکترونیکی سایت منو ببینین babygood.ir میخوام مثل لگوی پارسیان وسط باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در آبان 8، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 8، 2013 سلامببخشید منظورم تو همون بلوکی که قرارداره و بالاش نوشته شده نماد اعتماد الکترونیکی سایت منو ببینین babygood.ir میخوام مثل لگوی پارسیان وسط باشه درود کد رو در هر دو طرف اخر قرار دهید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
babygood ارسال شده در آبان 8، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 8، 2013 ببخشید این کد کجا هستن و یک کمی توضیح بیشتری بدین واسه من مبتدی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آبان 8، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 8، 2013 سلامهمون کدی که نماد بهتون میدهموفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 8، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 8، 2013 فایل enamad.tpl رو ویرایش کنید میبینید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
babygood ارسال شده در آبان 8، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 8، 2013 خیلی ممنونم مرسی درست شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .