jabera ارسال شده در اسفند 9، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 9، 2013 2تا سوال:1)آیا مشکلات ماژول نماد برطرف شده!؟!؟-یعنی همون که سایت نماد میگفت نمایش داده نمیشه و از این حرفا...2)میخوام نماد بجای اینکه فقط در صفحه اصلی نمایش داده بشه،در کل قسمتهای سایت نمایش داده بشه-باید چیکارش کنم!؟ ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اسفند 9، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 9، 2013 یه نفر به من پیام داده که میگن فقط باید تو صفحه اول باشه ) وقاعا تعجب میکنم ،شما هم میگین تو همه صفحات باید باشه ! این احتمالا تقصیر مسئولین این نماد هست که خودشون هم نمیدونن چی کار دارن میکنن ، کاربرا رو هم سردرگم کردن . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در اسفند 10، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 10، 2013 در همایش کسب و کارهایی اینترنتی ( نماد اعتماد الکترونیکی ) که شرکت کرده بودم در مورد اینکه توی صفحه اصلی باشه یا تمام صفحات گفته شد که هر طوری باشه مشکلی نداره و ما تایید میکنیم نظر شخصی من توی تمام صفحات باشه بیشتر توی چشم میاد شما اگه میخواهید توی تمام صفحات باشه 2 راه دارید راه اول اینکه از ماژول بلاک استفاده کنید و کد نماد رو در اون قسمت قرار بدید راه دوم اینکه همین ماژول نماد که توی بازارچه هستید تغییر بدید که توی تمام صفحات نمایش داده بشه . موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mamad.noise ارسال شده در اسفند 10، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 10، 2013 در همایش کسب و کارهایی اینترنتی ( نماد اعتماد الکترونیکی ) که شرکت کرده بودم در مورد اینکه توی صفحه اصلی باشه یا تمام صفحات گفته شد که هر طوری باشه مشکلی نداره و ما تایید میکنیم نظر شخصی من توی تمام صفحات باشه بیشتر توی چشم میاد شما اگه میخواهید توی تمام صفحات باشه 2 راه دارید راه اول اینکه از ماژول بلاک استفاده کنید و کد نماد رو در اون قسمت قرار بدید راه دوم اینکه همین ماژول نماد که توی بازارچه هستید تغییر بدید که توی تمام صفحات نمایش داده بشه . موفق باشید آره جواد جان بنده هم که شرکت کرده بودم همین رو گفتن !اما در عمل اینطور نیست!و باید حتما در صفحه اصلی باشه فقط تا تایید کنن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jabera ارسال شده در فروردین 7، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 7، 2014 یه مشکل جالب برایم پیش اومده!: من این ماژول را نصب کردم حدود 1ماه پیش-و نماد موقت بهم تعلق گرفت!یعنی کاملا تایید شد الان نماد دائم بنده تایید شده-و مجددا درخواست تایید بررسی وضعیت نصب کد در وب سایت شد.که تا میزنم ارور میده:دی نمیدونم چرا نکته جدید اینه که دیگه یک شخص نمیاد کد را در سایت بررسی کنه-بلکه ازین به بعد بررسی به صورت سیستمی چک میشهدر عرض 10ثانیه سایت را بررسی میکنه و میگه کد درسته یا نه!که از من مدام این پیغام میاد:متقاضی گرامی؛بدین وسیله به اطلاع می رساند که نصب کد در صفحه اول وب سایت کسب و کار شما دارای نقص می باشد. خواهشمند است کد نماد را مطابق راهنما در صفحه اول قرار داده و عملیات بررسی را مجدداً تکرار نمایید. حتی به صورت دستی هم کد را قرار داده ام!-ولی فایده نداره! شما راه حلی دارید!؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در فروردین 7، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 7، 2014 مطمئنید این کارها رو درست انجام دادید : دستی به این صورت انجام بدید ابتدا فایل iframe.htm رو توی public_html آپلود کنید سپس میتونید از یک بلاک مثل این استفاده کنید و کد : درون ماژول قرار بدید . پس از وارد شدن به فروشگاه احتمالا یه بلاک که صفحه خالی داره میبینید به اینماد بگید دوباره چک کنند . کار خاص دیگه ای نداره . . . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jabera ارسال شده در فروردین 7، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 7، 2014 مطمئنید این کارها رو درست انجام دادید : دستی به این صورت انجام بدید ابتدا فایل iframe.htm رو توی public_html آپلود کنید سپس میتونید از یک بلاک مثل این استفاده کنید و کد : درون ماژول قرار بدید . پس از وارد شدن به فروشگاه احتمالا یه بلاک که صفحه خالی داره میبینید به اینماد بگید دوباره چک کنند . کار خاص دیگه ای نداره . . . آره جواد جان مطمئنم درسته!آخه من نماد موقت داشتم تا همین الان هم دارممدارکم تایید شده و نماد دائم بهم داده شد-که مجددا گفت باید چک بشهکد نماد دائم یکم فرق کرده: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jabera ارسال شده در فروردین 9، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 9، 2014 دوستان کدهای نماد تغییر کرده یکم لطفا ماژول را آپدیت کنید!eNamadLogo.htm نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 10، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 10، 2014 چه تغییری ایجاد شده دوست من؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
babygood ارسال شده در فروردین 10، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 10، 2014 چه تغییری کرده واسه ما همچنان درست کار میکنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jabera ارسال شده در فروردین 10، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 10، 2014 چه تغییری ایجاد شده دوست من؟تغییر خاصی نیست!فایل و کدش را در پست قبلی زدمآدرس را به این تغییر دادند:src="/eNamadLogo.htm من از خود نماد پرسیدم-گفتتد کد تغییر کرده!:حالا یا کلا کد جدیدا این شدهیا برای تبدیل موقت به دائم این تغییرات صورت گرفته!!! البته تغییر خاصی نیست ها-یعنی در اصل هیچ تغییری نیستولی وقتی من به نماد گفتم چرا تایید نمیشه،گفت کد جدید را بذارید و کد تغییر کرده(البته با کد جدید هم کار نداد:دی)چه تغییری کرده واسه ما همچنان درست کار میکنهقبلی ها کار میده هنوزولی جدید هرکی بخواد با کد جدید کار میده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jabera ارسال شده در فروردین 12، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 12، 2014 کارشناس نماد این را گفت:کد صحیح عبارت frameborder="0" scrolling="no" allowtransparency="true" style="width: 150px; height:150px;"> هست بعد من هم ماژول را اینطوری ویرایش کردم:{if $page_name == 'index'} {l s='E-namad' mod='enamad'} {/if} بازم تایید نمیشهنظر شما!؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amiralib ارسال شده در اردیبهشت 17، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 17، 2014 این ماژول برای من هم تایید نشدولی ماژول HTML به نام superblock هم کد iframe رو قبول نمیکنهپس من چه کنم ! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amir9944 ارسال شده در اردیبهشت 23، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 23، 2014 سلامچطور باید این متنی که گفته اجباریه رو در صفحه اول قرار بدم؟ «تمامي كالاها و خدمات اين فروشگاه، حسب مورد داراي مجوزهاي لازم از مراجع مربوطه ميباشند و فعاليتهاي اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوري اسلاميايران است.» نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 24، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 24، 2014 با استفاده از ماژول ویرایشگر متن صفحه اصلی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
oktay ارسال شده در خرداد 7، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 7، 2014 از ماژول تبلیغات در همه جا استفاده کنید یا هر ماژولی که html میتونی وارد کنی با کدی که دادن با یه نرم افزار html بسازید و بعد قرار بدین داخل ماژول نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m.riyahi ارسال شده در خرداد 12، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 12، 2014 یه مشکل جالب برایم پیش اومده!: من این ماژول را نصب کردم حدود 1ماه پیش-و نماد موقت بهم تعلق گرفت!یعنی کاملا تایید شد الان نماد دائم بنده تایید شده-و مجددا درخواست تایید بررسی وضعیت نصب کد در وب سایت شد.که تا میزنم ارور میده:دی نمیدونم چرا نکته جدید اینه که دیگه یک شخص نمیاد کد را در سایت بررسی کنه-بلکه ازین به بعد بررسی به صورت سیستمی چک میشهدر عرض 10ثانیه سایت را بررسی میکنه و میگه کد درسته یا نه!که از من مدام این پیغام میاد:متقاضی گرامی؛بدین وسیله به اطلاع می رساند که نصب کد در صفحه اول وب سایت کسب و کار شما دارای نقص می باشد. خواهشمند است کد نماد را مطابق راهنما در صفحه اول قرار داده و عملیات بررسی را مجدداً تکرار نمایید. حتی به صورت دستی هم کد را قرار داده ام!-ولی فایده نداره! شما راه حلی دارید!؟ مشکل مشابه دارم.لطفا در صورت رفع مشکل راهنمایی نمایید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در خرداد 12، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 12، 2014 درود ، لطفا توجه کنید برای اینکه به مشکلات احتمالی بر نخورید توصیه میکنم بجای این ماژول ، ابتدا از یک ماژول بلاک اچ تی ام ال استفاده کنید و دقیقا کدی که به شما میده رو بذارید توی اون قسمت و سپس درخواست بدید تا بررسی کنند . اگر مراحل رو به درستی انجام بدید قطعا نماد شما تایید میشه اما اگر یه جای کار رو اشتباه پیش برید مسلما تایید نخواهد شد . پس این بستگی به شما داره . در حال حاضر بسیاری از فروشگاه های پرستاشاپی نماد اعتمادشون تایید شده و تعداد اندکی با چنین مشکلاتی مواجه هستند پس به این نکات کاملا دقت کنید . موفق باشید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
MoReNu ارسال شده در مرداد 1، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 1، 2014 سلامجناب ادمین چطور می شه متن «تمامي كالاها و خدمات اين فروشگاه، حسب مورد داراي مجوزهاي لازم از مراجع مربوطه ميباشند و فعاليتهاي اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوري اسلاميايران است.» در خود بلوک جای داد؟ توسط ماژول ویرایشگر متن صفحه اصلی سایت کلا بهم می ریزهتشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در مرداد 1، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 1، 2014 اون متن رو بذارید ادرس سایت رو بدید تا ببینیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI MRT ارسال شده در مرداد 24، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 24، 2014 با سلام خدمت کلیه بچه های زحمت کش انجمن پرستاشاپبعد از مطالعه کامل 4 صفحه مربوط به نحوه نصب نماد ، متوجه شدم که ماژول نماد اعتماد دارای مشکلاتی است که در صورت نصب ممکن است مورد تایید قرار نگیرد ؟! دوست دیگری به نام جواد مدام به این نکته که از یک بلاک اچ تی ام ال باید استفاده کرد اشاره داشت که می بایست اول فایل دریافتی از نماد الکترونیک را داخل هاست کپی و بعد آن را ادیت کنی و متن داخل آن را با توجه به متنی که برایت سازمان نماد الکترونیک ارسال کرده جانشین کنی ؟! از دانوش و مهرشاد عزیز خواهش می کنم بفرمایند که ماژول نماد اعتماد موجود در فروشگاه به روز و بدون هیچ گونه مشکلی است >؟ یا مشکل دارد و باید از روش آقا جواد استفاده کرد که بلاک اچ تی ام ال را معرفی کردند ؟ در صورت استفاده از روش ایشان با توجه به تازه کار بودن من این روش و بلاک مربوطه و کپی کردن آن در هاست را شرح کامل بفرمایید تا این مبحث برای تمامی عزیزان کاملا روشن شود ...با تشکر از شما ... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI MRT ارسال شده در مرداد 24، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 24، 2014 بار دیگر سلام لازم به ذکر است که بعد از تمامی مراحل اخذ نماد اکنون ای نماد فایلی را برای من فرستاده که در یکی eNAMAD_Code.txt و دیگری eNamadLogo.htm است که در فایل txt آن ......iframe src="/eNamadLogo.htm" frameborder="0"> می باشد لطفا در دجه اول ماژول ای نماد را به روز رسانی کنید تا بتوان از آن به راحتی استفاده کرد و مشکلاتی که برای دوستان در صفحه 2و 3 همین بخش ایجاد شده برطرف گردد . در صورت استفاده از روش اقا جواد نیز مراحل را به صورت مجزا توضیح دهید تا بتوانیم به عنوان یک تازه کار این نماد را در سایت نصب کنیم و منتظر بمانیم تا ای نماد آن را تایید کند .... آقا جواد اگر شما هم می توانید در این خصوص راهنمایی کاملی کنید ممنونتان هستیم ....با کمال تشکر ... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI MRT ارسال شده در مرداد 27، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 27، 2014 آقا من خواهش می کنم جواب من را بدید یا ماژول نماد اعتماد را به روز رسانی کنید با توجه به تگ ...iframe src="/eNamadLogo.htm" frameborder="0"> خواهشاً یک جوابی به این سوالات بدهید ... منتظریم ...؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مرداد 27، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 27، 2014 سلامبه زودی ماژول جدیدی برای این منظور منتشر خواهد شد موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI MRT ارسال شده در مرداد 27، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 27، 2014 جناب رامتین مرسی از جواب شما ...بی صبرانه منتظریم تا شما این ماژول را به روز رسانی کنید تا بتوانیم بعد از آن به سراغ بانک برای دریافت درگاه بانکی برویم ، جدیدا به هیچ عنوان بدون داشتن نماد درگاه بانکی را واگذار نمی کنند ... ممنون می شوم که این ماژول هر چه سریعتر به روز شود ...با سپاس از شما نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .