new_sra ارسال شده در خرداد 3، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 3، 2013 خوبسلام می کنم به همه دوستان و بعد از مسافرت کاری که داشتم و غیبتی که داشتم شاهد پیشرفت هر چه بیشتر پرستا هستم و از این بابت خیلی خوشحالم که حداقل به عنوان دومین نفری که پرستا رو در ایران معرفی کرد و جا انداخت و تلاش گسترده ای در این مورد کرده بودم خوشحالم که به ثمر نشست و این پیشرفت به گردن دیگر کاربران خواهد افتاد از اولین نفری که سایت PRESTASTORE.IR رو پایه گذاری کرده بود و بنده که دومین نفر مدیر انجمنش بودم تا اینجا که شاهد گسترش همه جانبه پرستا در میان تمامی ایرانیان هستم و واقعا از صمیم قلب خوشحالم و به همه تبریک می گم خواستم همینجا اولا گپی خودمانی با تمام دوستان و دست اندرکاران و مدیرانش بزنم و هم اینکه بازنشتگی خودمو اعلام کنم تا کمی ازادتر به دوستان خدمات بدم و مسیولیت کمتری در انتظام انجمن به گردن بنده باشه راستی همه که گرم 1.5 هستید نسخه 1.4.10 هم با کلی تغییرات از طرف سایت اصلی منتشر شده یا سپاس - ماتریکسمنتظر کارهای جدید ماتریکس باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در خرداد 3، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 3، 2013 با سلامبنده هم به عنوان عضو کوچکی از خانواده پرستا شاپ از زحماتی که شما کشیدید, تشکر میکنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .