essivision ارسال شده در خرداد 4، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 4، 2013 با سلام خدمت دوستانمن می خوام این ماژول رو غیر فعال کنم ولی نمی دونم یادم نیست مربوط به کدوم ماژول میشه "در صورت در دسترس بودن به من اطلاع بده"این ماژول از طریق ایمیل در صورت موجود شدن به کاربر اطلاع میده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در خرداد 4، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 4، 2013 عزیز این ربطی به ماژول نداره شما موجودی نداری (موجودی کالا) روش افزایش موجودی رو هم در انجمن جستجو کنی به دست می اری نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
essivision ارسال شده در خرداد 7، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 7، 2013 برادر من این ماژول رو فعال کردم ولی الان یادم نیست کدوم بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SoheilSmart ارسال شده در خرداد 7، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 7، 2013 ماژول mailalerts نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
essivision ارسال شده در خرداد 8، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 8، 2013 ماژول mailalertsسلام ممنون از پاسختون . ولی من یه همچنین ماژولی رو توی ماژول هام پیدا نمی کنم. یعنی وقتی این اسم رو سرچ می کنم چیزی پیدا نمی کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
معظمی ارسال شده در خرداد 9، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 9، 2013 باخبر سازی توسط ایمیل نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nikatech ارسال شده در فروردین 25، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 25، 2014 سلام من می خوام متن "در صورت در دسترس بودن به من اطلاع بده" رو تغییر بدم. تو این مسیر رفتم modules/mailalerts/translations/fa.php و متن موردنظر رو تغییر دادم و کامپایل اجباری رو هم روشن کردم ولی متن تغییر نکرد. کسی میدونه چرا؟ و از کجا باید تغییرش بدم؟ با سپاسو همینطور می خوام متن "این محصول در انبار موجود نیست" رو هم تغییر بدم.. ممنون از شما نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در فروردین 25، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 25، 2014 باید از قسمت بومی سازی / ترجمه ها . متن ها رو تغییر بدید . ترجمه ماژول و قالب رایانامه . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nikatech ارسال شده در فروردین 26، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 26، 2014 ممنون از پاسخگویی ولی من قبل از اینکه فایل modules/mailalerts/translations/fa.php رو ویرایش کنم سعی کردم متن های موردنظر را در قسمت بومی سازی/ترجمه ها تغییر بدم ولی متاسفانه در اون قسمت پیداشون نکردم.در تمام ترجمه ها هم سرچ کردم ولی این دو موردرو پیدا نکردم. اگر ممکنه راهنمایی کنید. با سپاس فراوان نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sharif854 ارسال شده در فروردین 26، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 26، 2014 همین مسیری که رفتید در پوشه themes مسیر رو برید مثلا تم شما اسمش هست prestashop به این مسیر برید و تغیراتی که میخواید اعمال کنیدthemes/prestashop/modules/mailalerts/translations/fa.phpترجمه تون درست خواهد شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در فروردین 26، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 26، 2014 به قسمت ماژول ها برید . ماژول " باخبر سازی توسط ایمیل " که در شاخه مدیریت قرار داره . روی پیکربندی کلیک کنید . سپس از بالا روی پرچم ایران کلیک کنید چند لحظه صبر کنید تا قسمت ترجمه ماژول ها کامل بارگذاری بشه سپس ترجمه " ماژول: mailalerts " رو شخصی سازی کنید . برای شخصی سازی ایمیل ها هم همینطور که گفتم قسمت " بومی سازی > ترجمه ها > ترجمه های قالب رایانامه > و در فیلد سمت چپ نیز گزینه " Core No Theme Selected " انتخاب کنید و روی پرچم ایران کلیک کنید . سپس تا بارگذاری کامل صفحه منتظر بمانید بعد از قسمت " رایانامه های ماژول " روی " رايانامههاي ماژول mailalerts " کلیک کنید و شخصی سازی کنید . موفق باشید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nikatech ارسال شده در فروردین 26، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 26، 2014 همین مسیری که رفتید در پوشه themes مسیر رو برید مثلا تم شما اسمش هست prestashop به این مسیر برید و تغیراتی که میخواید اعمال کنیدthemes/prestashop/modules/mailalerts/translations/fa.phpترجمه تون درست خواهد شدسپاس از شمااین مسیری که گفتیدرو رفتم و تونستم متن "در صورت در دسترس بودن به من اطلاع بده" رو تغییر بدم ولی همچنان دارم دنبال "این محصول در انبار موجود نیست" هم می گردم که اون رو هم تغییر بدم ولی پیداش نکردم.. ممنون میشم مسیر این رو هم بگید..به قسمت ماژول ها برید . ماژول " باخبر سازی توسط ایمیل " که در شاخه مدیریت قرار داره . روی پیکربندی کلیک کنید . سپس از بالا روی پرچم ایران کلیک کنید چند لحظه صبر کنید تا قسمت ترجمه ماژول ها کامل بارگذاری بشه سپس ترجمه " ماژول: mailalerts " رو شخصی سازی کنید . برای شخصی سازی ایمیل ها هم همینطور که گفتم قسمت " بومی سازی > ترجمه ها > ترجمه های قالب رایانامه > و در فیلد سمت چپ نیز گزینه " Core No Theme Selected " انتخاب کنید و روی پرچم ایران کلیک کنید . سپس تا بارگذاری کامل صفحه منتظر بمانید بعد از قسمت " رایانامه های ماژول " روی " رايانامههاي ماژول mailalerts " کلیک کنید و شخصی سازی کنید . موفق باشید .ممنون که پاسخ دادید ولی این دو تا متنی که من میخوام تغییر بدم از این مسیرهایی که شما فرمودید قابل تغییر نیستند چون اصلن در این مسیرها وجود ندارند. سرچ کردم و تو این مسیرها پیداشون نکردم.. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 26، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 26، 2014 وارد پوشه ماژول بشید و فایل fa.php رو ویرایش کنید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nikatech ارسال شده در فروردین 26، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 26، 2014 مسیرشم بگید لطفن.. تو اون مسیر قبلی نیستا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در فروردین 27، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 27، 2014 هست دقت کنید : modules\mailalerts\translations\fa.php نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nikatech ارسال شده در فروردین 29، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 29، 2014 هست دقت کنید : modules\mailalerts\translations\fa.phpباور کنید تو این مسیر نیست.. این فایل هست ولی جمله "این محصول در انبار موجود نیست" تو این فایل نیست که بشه تغییر داد... خودتون یه بار چک کنید ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در فروردین 29، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 29، 2014 این مربوط به ترجمه بخش کاربری میشه باید ترجمه های بخش کاربری رو اصلاح کنید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nikatech ارسال شده در فروردین 29، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 29، 2014 قسمت ترجمه هارو زیرورو کردم... واقعن نمی دونم کجاست. خیلی عجیبه که پیداش نمی کنم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nikatech ارسال شده در اردیبهشت 8، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 8، 2014 سلام اگر کسی می دونه خیلی ممنون میشم پاسخ بده.. چون واقعن لازم دارم که تغییری ایجاد کنم. بازم میگم که همه جارو گشتم ولی پیدا نکردم مخصوصن در قسمت ترجمه های بخش کاربری که دوست عزیزمون گفتن. با سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اردیبهشت 14، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 14، 2014 ماژول رو از جایگاه مربوطه حذف کنید اون عبارت حذف میشهExtra leftExtra rightاگه اشتباه نکنم اسم هوک هست Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .