ali_nioton ارسال شده در خرداد 8، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 8، 2013 این قالب رو پرستا فارسی 1.5 قابل نصبه و تقریبا با راست چین سازگاره فقط نو صفحه نمایش محصول یه باگ داره چطور میشه مشکلش رو حل کرد http://www.leotheme.com/prestashop/themes/234-leo-converse.html تو دموی سایت اصلی هم باگ مشخصه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 8، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 8، 2013 چه باگی؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ali_nioton ارسال شده در خرداد 8، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 8، 2013 چه باگی؟متن و تصویر قاطی میشه رو پرستا فارسی این در هم رفتگی بیشتر میشه و کلا متون میافته رو تصویر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 8، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 8، 2013 میشه یه عکس از این مشکل بذارید؟ احساس میکنم مرورگرتون قدیمیه! کرورگرتون چیه و چه نسخه ایه؟من مشکلی نمیبینم! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
معظمی ارسال شده در خرداد 9، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 9، 2013 با کروم نسخه نهایی تست کردم قالب مشکل داره.با هیچ مرورگر دیگه ای تست نکردم. سایت لئو به شدت کنده! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ali_nioton ارسال شده در خرداد 9، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 9، 2013 من با فایر فاکس و کروم دیدم مشکل داره قدیمی ؟؟!!!این هر روز به نت وصله آپدیت میکنه چطوری قدیمیچطور شما مشکلی نمی ینیدکاملا مشخصهیه محصول رو انتخاب کنیدتو صفحه محصول کاملا مشخصه حالا رو پرستا فارسی که میاد متن و تصویر کاملا میافته رو هم اول فک کردم عرض قسمت نمایش متن زیاد تعریف شده که اینطوری شدهولی وقتی رو پرستا نصب شد دیدم کلا تصویر زیر تمام عناصر قرار میگیره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در خرداد 9، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 9، 2013 این مشکل ممکنه از این باشه که در فایلهای tpl قالب یکی از تگها بسته نشدهکلا قالب رایگان و بدون پشتیبانی این مشکلات رو داره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در خرداد 9، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 9، 2013 عکس بزاری بهتر هدفت روشن میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ali_nioton ارسال شده در خرداد 9، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 9، 2013 خب این تصویر رو پرستا فارسیه http://upcity.ir/images/86141276822447287841.jpg تو دموی سایت هم که رو نسخه انگلیسی مشخصه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .