mokarx ارسال شده در خرداد 17، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 17، 2013 هاست را عوض کردمدر قسمت مدیریت وقتی میخام محصولی اضافه کنم یا محصولات قبلی را ویرایش کنم خطای زیر را می دهدFatal error: Uncaught exception 'SmartyException' with message 'Unable to load template file 'controllers/products/multishop/check_fields.tpl' in 'controllers/products/informations.tpl'' in /home/brniceco/domains/hanim.ir/public_html/tools/smarty/sysplugins/smarty_internal_templatebase.php:127Stacktrace:#0 /home/brniceco/domains/hanim.ir/public_html/tools/smarty/sysplugins/smarty_internal_template.php(285):Smarty_Internal_TemplateBase->fetch(NULL, NULL, NULL, NULL, false, false, true)#1 /home/brniceco/domains/hanim.ir/public_html/cache/smarty/compile/fe047e1f375bedb6f1fd701dd3075369501befde.file.informations.tpl.php(118):Smarty_Internal_Template->getSubTemplate('controllers/pro...', NULL,NULL, NULL, NULL, Array, 0)#2 /home/brniceco/domains/hanim.ir/public_html/tools/smarty/sysplugins/smarty_internal_templatebase.php(180):content_5145f0fc5e9790_96671295(Object(Smarty_Internal_Template))#3 /home/brniceco/domains/hanim.ir/public_html/controllers/admin/AdminProductsController.php(3378):Smarty_Internal_TemplateBase- in /home/brniceco/domains/hanim.ir/public_html/tools/smarty/sysplugins/smarty_internal_templatebase.php on line 127 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در خرداد 17، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 17، 2013 سلامببین این دو تا فایلی که گفته تو مسیری که داده وجود دارن \adm\themes\default\template\controllers\productsاگه وجود داره دسترسی اونا رو چک کن و در نهایت اونا رو دوباره آپلود کنپیروز باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mokarx ارسال شده در خرداد 18، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 18، 2013 سلامببین این دو تا فایلی که گفته تو مسیری که داده وجود دارن \adm\themes\default\template\controllers\productsاگه وجود داره دسترسی اونا رو چک کن و در نهایت اونا رو دوباره آپلود کنپیروز باشیدبا تشکرفایل check_fields.tplدر مسیر با پسوند عجیبی ذخیره شده بود جایگزین کردم مشکل حل شدسپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در خرداد 18، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 18، 2013 بد براتون انتقال دادن پس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laserayaneh ارسال شده در مرداد 26، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 26، 2013 سلام دوستان من وقتی کالایی را میخواهم اضافه کنم بعد از کلیک بر روی "ذخیره" صفحه کاملا سفید میشود ! و مجبور میشوم تا بر روی "Back" کلیک کنم تا به صفحه قبل برگردد... در این حالت اکثر اطلاعات صفحه را ناقص ذخیره میکند و در بعضی مواقع چیزی ذخیره نمیکند ! این مورد در مورد کالای جدید و شاخه جدید و بیشتر جاها اتفاق می افتد ! موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مرداد 26، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 26، 2013 دیباگ رو روشن کنید و اگر خطایی نمایش داد مطرح کنید Sent from my LT25i using Tapatalk 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laserayaneh ارسال شده در مرداد 27، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 27، 2013 سلام من در قسمت "پارامترهای پیشرفته - کارایی" تنظیماتی انجام دادم ... آیا منظور شما این قیمت است ؟ اما فرقی نکرد ! یعنی موقع "ذخیره" کردن صفحه ای کاملا سفید نمایش میدهد اما معمولا اطلاعات درج شده در فیلدها را ذخیره میکند ! سپاسگزارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sharif854 ارسال شده در مرداد 27، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 27، 2013 برای فعال سازی دیباگ در انجمن جستجو کنید باتشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .