mt1360 ارسال شده در خرداد 28، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 28، 2013 باسلام http://www.gamekala.ir در سایت من هر یکی دو هفته این اتفاق میفته به این ترتیب که وقتی مشتری کالایی به سبد خرید اضافه میکنه بعد که گزینه پرداخت را میزنه در صفحه جدید میزنه سبد خرید شما خالی است و عملا نمیتونه خرید کنه. در ضمن بعضی مواقع با کروم و بعضی مواقع با فایر فاکس یا با هم اینجوری میشه . بطور مثال دیروز تو سیستم خودم درست بود با کروم اما در سیستم یکی از دوستان که تا بحال هم سایت من را باز نکرده بود این مشکل بود . امروز تو سیستم خودم هم با کروم مشکل داره ولی با فایر فاکس خوبه . قبلا از راهنمایی شما سپاسگزارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
omidmeftahi ارسال شده در خرداد 29، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 29، 2013 سلام من زمانی که بر روی افزودن محصول به سبد خرید کلیک می کنم هیچ اتفاقی نمی افته مشکل از کجاست؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mt1360 ارسال شده در خرداد 29، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 29، 2013 سلام من زمانی که بر روی افزودن محصول به سبد خرید کلیک می کنم هیچ اتفاقی نمی افته مشکل از کجاست؟؟سلام منظورتان همین سایته یا با سایت خودتان مشکل دارید؟ البته در سایت من با کروم که وارد سایت میشم و بر روی افزودن به سبد خرید کلیک میکنم اتفاقی نمیافته ولی محصول به سبد خرید اضافه میشه و مشکلی نداره ولی با فایر فاکس نشون میده یه عکس به سبد خرید میره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mosimosi ارسال شده در تیر 8، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 8، 2013 من هم همین مشکلو دارم مشکل کش مرور گره ولی نمیدونم چیکار کنم کلا حل بشه امید وارم یکی پیدا بشه کمک کنه حل بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirnano ارسال شده در مرداد 27، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 27، 2013 کسی نیست حل کنه!مشکا اساسی هستلطفا سریعا رسیدگی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hosien ارسال شده در مرداد 27، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 27، 2013 منم این مشکل رو داشتم اما خودش رفع شد! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مرداد 28، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 28، 2013 خودآ رفع نمیشهاین مشکل بیشتر با تغییر آدرس رخ میدهزیاد در موردش توضیح دادم کافی هست جستجو کنید Sent from my LT25i using Tapatalk 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hosien ارسال شده در مرداد 28، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 28، 2013 فکر کنم اگر www رو از دامنه اصلی فروشگاه بردارید درست میشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mt1360 ارسال شده در آبان 19، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 19، 2013 فکر کنم اگر www رو از دامنه اصلی فروشگاه بردارید درست میشه.با سلام چطور باید اینکار رو انجام داد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .