prestabaz ارسال شده در تیر 2، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 2، 2013 با درود و تبریک سال نو من وقتی از یک محصول کپی می کنم کد ارجاع محصول کپی شده تغییر نمی کنه. مثلا کد D11 برای محصول مادر بوده بعد من کپی میگیرم از این محصول و کد ارجاع محصول کپی شده رو به D12 تغییر میدم. این کد تو بخش مدیریت تغییر میکنه ولی تو نمایش فروشگاهی همون کد D11 نشون داده میشه. مشکل مربوط به کش مرورگر هم نیست گفتم شاید از اون باشه اون و هم تست کردم ولی نشد. اگه راه حلی داشته باشید بگید ممنون میشم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
prestabaz ارسال شده در تیر 4، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 4، 2013 دوستان من اصلا بی خیال شدم کد ارجاع کل محصولاتم و از بخش مدیریت محصولات پاک کردم ولی باز تو بخش کاربری و نمایش محصولات، کد ارجاع رو نشون میده ؟ چیکار کنم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zoupir ارسال شده در آبان 22، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 22، 2015 من هم همین مشکل رو دارم. قبلا درست کار می کرد ولی الا یه مدته که هرچی کپی می کنم تو بخش کاربری کد محصول رو تغییر نمیده ولی تو خود مدیریت تغییر میکنه.کسی از دوستان نمیدونه چیکارش کنیم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 22، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 22، 2015 به بخش کارایی ها برید و روی پاک کردن حافظه نهان یا کش در بالای صفحه کلیک کنید ببینید حل میشهاگر حل نمیشه از انتهای همین صفحه کش رو فعال کردین که باید غیرفعال کنید Sent from my Xperia using Tapatalk pro واکنش ها : asasoal 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zoupir ارسال شده در آبان 23، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 23، 2015 به بخش کارایی ها برید و روی پاک کردن حافظه نهان یا کش در بالای صفحه کلیک کنید ببینید حل میشهاگر حل نمیشه از انتهای همین صفحه کش رو فعال کردین که باید غیرفعال کنید Sent from my Xperia using Tapatalk proکش خالی شده. در واقع روزی چند بار هم خالی میشه. تو تنظیمات فعال هم نیست. ولی نمی دونم چرا اینطوری شده یهوhttp://interspire.ir/what-to-put-in-the-bag/292-mobile-case-for-apple-iphone-samsung-huawei-lg-sony-htc-code-cp29.htmlالان این باید cp29 باشه. ولی cp121 میزنه تو سایت. ولی تو مدیریت درسته نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آبان 24، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 24، 2015 سلامممکنه یه باگ باشه. نیاز به بررسی داره موفق باشید واکنش ها : zoupir 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zoupir ارسال شده در آذر 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 1، 2015 جالب اینه که محصولی که از اون کپی میشه رو ویرایش کنی باز هم تغییر نمی کنه. ممکنه ماژول خاصی این مشکل رو به وجود بیاره؟ یا اصن چه ماژولی هست که این بخش رو کنترل میکنه؟ شاید با تنظیم مجدد درست بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در آذر 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 1، 2015 این بخش ماژول نیست ، جزو سیستم خود پرستاشاپ هست . عین همون بخشی که توضیحات رو مینویسید یا اسم محصول واکنش ها : zoupir 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zoupir ارسال شده در آذر 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 1، 2015 این بخش ماژول نیست ، جزو سیستم خود پرستاشاپ هست . عین همون بخشی که توضیحات رو مینویسید یا اسم محصولپیشنهادی برای حل مشکل ندارید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در آذر 2، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 2، 2015 نه متاسفانه چنین مشکلی رو تا به حال ندیدم ، تو فروم های خارجی باید ببینیم چنین چیزی هست یا نه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zoupir ارسال شده در آذر 2، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 2، 2015 نه متاسفانه چنین مشکلی رو تا به حال ندیدم ، تو فروم های خارجی باید ببینیم چنین چیزی هست یا نهمن یه چیزی متوجه شدم. فک کنم مشکل رو فهمیدم.اصولا چون ترکیبات محصولات سایت من زیاده من ترکیب رو با ابزار ترکیب ساز درست میکنم.زمانی که یه محصول با ترکیب درست می کنم این اتفاق میفته. اگه از این محصول کپی بگیرم و به ترکیبش دست نزنم کد مرجع عوض نمیشه ولی اگه ترکیب رو ویرایش کنم با کد مرجع جدید نشون داده میشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ali126770 ارسال شده در بهمن 21، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 21، 2016 نه متاسفانه چنین مشکلی رو تا به حال ندیدم ، تو فروم های خارجی باید ببینیم چنین چیزی هست یا نه یه سر به این سایت بزنید،شاید جواب سوال رو بگیرید: قاب گوشی LG V10 http://farsmob.com/ShopProductDetail.aspx?Id=1131 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .