mossi ارسال شده در تیر 3، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 3، 2013 سلام تصمیم گرفتم این ماژول را برای همه بزارم تا استفاده بشه. از این به بعد میخوام ماژول ها را ترجمه کنم هر کی کار داره درخدمتم. لظفا منو حمایت کنید. درضمن تشکر هم یادتون نره کار با این ماژول بسیار آسون هست و فقط آن را نصب کنید نیاز به تنظیم کردن هم نداره موفق و پاینده باشیدalldownloads(www.viva-design.ir).zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در تیر 3، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 3، 2013 دوست عزیز نباید در tpl مربوطه دست ببرید برای ترجمه این طوری عملا و رسما دو زبانه و یا چند زبانه بودن ماژول رو از بین می بیرید باید بعد از نصب از بخش ترجمه و سپس ترجمه ماژول اقدام به ترجمه کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
esi_n2002 ارسال شده در تیر 3، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 3، 2013 برای نسخه 1.4.7 کار نمیکنه یعنی ؟اینم مشکل سایدبار دارهhttp://www.pajoohesh.in/modules/alldownloads/alldownloads-page.php نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در تیر 3، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 3، 2013 برای هر سخه ای نباید به tpl کاری داشته باشید و از بخش مربوطه خودش اقدام به ترجمه کنید این طوری طرف روی انگلیسی بزاره سایتشو ماژول فارسی نشون داده میشه و تک زبانه از مسیری که نوشتم باید اقدام کنید برای ترجمه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
esi_n2002 ارسال شده در تیر 3، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 3، 2013 برای هر سخه ای نباید به tpl کاری داشته باشید و از بخش مربوطه خودش اقدام به ترجمه کنید این طوری طرف روی انگلیسی بزاره سایتشو ماژول فارسی نشون داده میشه و تک زبانه از مسیری که نوشتم باید اقدام کنید برای ترجمهمشکل سایدبار رو از کجا باید برطرف کنم و البته فوتر ببینید : http://www.pajoohesh.in/modules/alldownloads/alldownloads-page.php نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
esi_n2002 ارسال شده در تیر 3، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 3، 2013 کسی نمیدونه از کجا باید درستش کنم ؟! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در تیر 3، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 3، 2013 ماژول اصلی رو نصب کردید یاترجمه شده رو ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
esi_n2002 ارسال شده در تیر 3، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 3، 2013 ماژول اصلی رو نصب کردید یاترجمه شده رو ؟هر دو همین مشکل رو داشتند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در تیر 3، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 3، 2013 باید دیباگ رو روشن کنید تا ببینید چه خطایی میده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mossi ارسال شده در تیر 3، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 3، 2013 من از اون طریقی که شما گفتیم بلد نیستم اگه میشه راهنماییم کنید تا درست کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در تیر 4، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 4، 2013 من از اون طریقی که شما گفتیم بلد نیستم اگه میشه راهنماییم کنید تا درست کنمدر بالا توضیح دادم دوست عزیز بخش ترجمه می رید و ترجمه ماژول نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
esi_n2002 ارسال شده در تیر 4، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 4، 2013 استاد مشکل قالب رو میگندشما گیر دادی به فارسی سازی ؟! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mossi ارسال شده در تیر 4، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 4، 2013 اینجا جای ماژول دانلود های من هست نه مکان رفع مشکل قالب شما لطفا جای دیگه بحث کنید و تاپیک را خراب نکنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
esi_n2002 ارسال شده در تیر 7، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 7، 2013 عزیز صفحه ای که توسط ماژول دانلودهای من ایجاد میشه مشکل دارهسایدبار چپ و فوتر نمیاد اعصاب نداریابخون ببین چی نوشتیم بعد بگو نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
galina ارسال شده در تیر 8، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 8، 2014 كسي هست اين ماژول رو براي نسخه 1.6 داشته باشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .