naseria_1364 ارسال شده در تیر 5، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 5، 2013 با سلاممن دنبال ماژولی برای راه اندازی سایت خرید گروهی هستم ایا همچین ماژولی وجود داره ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در تیر 5، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 5، 2013 منظورتون واضح نیست بیشتر توضیح بدید و یا مثالی بزنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
naseria_1364 ارسال شده در تیر 5، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 5، 2013 منظورتون واضح نیست بیشتر توضیح بدید و یا مثالی بزنیدیک چیزی مثل سایت نت برگ که مشتری بعد از خرید براش یک کوپن ارسال میشه و میتونه با اون از فرونشده تخفیف بگیرهاگرم بشه برای هر محصول یک تایمر معکوس گذاشت که بهتر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
naseria_1364 ارسال شده در تیر 5، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 5، 2013 حتی با خودم گفتم شاید بشه با استفاده از همین سیستم دانلود به ازای پرداخت که بازارچه پرستاشاپ هم داره میشه اینکارو کردینی مشتری بعد اینکه پولو پرداخت کرد کد تخفیف براش ارسال شه فقط مشکلش ایجاد کد تخفیف به ازای هر مشتریه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در تیر 5، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 5، 2013 برای این کار اسکریپت های مخصوصی وجود داره و بهتره از اونا استفاده کنید . اسکریپت های خارجی که فقط کافیه بدین به یکی براتون به جای پی پال درگاه بانکی بذاره توش . کافیتو گوگل جستجو کنید . تبدیل پرستاشاپ به سایت خرید گروهی امکان داره ولی هزینه زیادی باید بکنید . اگه میتونید هزینه کنید دوستان ماژول نویسی هستند که میتونن کمکتون کنند . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
naseria_1364 ارسال شده در تیر 7، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 7، 2013 اسکریپت اختصاصی منظورتون چیه دقیقن؟ جوری هستش که اگه بخام بعدا چیزی بهش اضافه کنم خودم ار پسش بر میام یا باید برای هر قابلیت خاصی به یک برنامه نویس نیاز داره؟برای پرستاشاپ هم من سرچ کردم و ماژول مخصوصش وجود داره فقط باید فارسی سازی بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sharif854 ارسال شده در تیر 7، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 7، 2013 اگر برای پرستاشاپ شما ماژولش رو دیدید اگر رایگانه اینجا قرار بدید تا فارسی سازی بشه اگه نیست و میخواید تهیه کنید با بازارچه تماس بگیرید تا براتون اقدام بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .