morteza021 ارسال شده در تیر 9، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 9، 2013 با سلام و خسته نباشیدچطوری از دست اطلاعات جداول زیر برای همیشه راحت بشیم ؟ آیا راهی هست ؟ TRUNCATE `ps_connections` ; TRUNCATE `ps_connections_page` ; TRUNCATE `ps_connections_source` ; TRUNCATE `ps_guest` ; نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 9، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 9، 2013 این جداول ضروری هستند و نمیشه پاکشون کرد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
morteza021 ارسال شده در تیر 11، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 11، 2013 دوست عزیز .. ممنون از پاسخ شما .. من نگفتم خود جدول رو پاک کنم .. گفتم اطلاعات جدول هارو پاک کنم .. آیا کدی هست که هر یک ساعت یک بار اطلاعات این جداول رو پاک کنه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در تیر 11، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 11، 2013 آمار / تنظیمات / پاک سازی خودکار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
koroshcomputer ارسال شده در شهریور 17، 2022 گزارش Share ارسال شده در شهریور 17، 2022 سلام این مسیر آمار / تنظیمات / پاک سازی خودکار برای من وجود نداره باید چیکار کنم ؟ ورژن من 1.6.20 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .