reza373 ارسال شده در تیر 11، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 11، 2013 با سلام . سایتم رو آپلود کردم اما بالا نمیاد چیکار باید بکنم.ضمنا پوشه config/setting.inc را هم ویرایش کردم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در تیر 11، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 11، 2013 سوالتون رو درست مطرح کنید ، سایتم رو آپلود کردم بالا نمیاد یه چیز کلی هست و معلوم نیست شما پرستاشاپ رو نصب کردین یا اول رو لوکال نصب کردین بعد انتقال دادین یا .... همچنین آدرس سایت همیشه هر موقعی که سوالی می پرسین حتما زیر سوالتون ذکر کنید ( چون اینجوری مثل این میمونه که برین پیش دکتر و بگین پسرم مریضه چیکار کنم ! ) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
reza373 ارسال شده در تیر 11، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 11، 2013 ممنون.بله ابتدا روی لوکال نصب کردم وبعد انتقال دادم به هاست.goldglad.com نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در تیر 11، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 11، 2013 خوب این یه مقدار پیچیده میکنه کار رو . اگه نسخه 1.5 هست ابتدا باید برین به phpmyadmin و تو جدول shop url ادرس سایتتون رو به جای localhostl وارد کنید مشکلتون حل خواهد شد . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
reza373 ارسال شده در تیر 12، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 12، 2013 درسته نسخه 1.5 .زحمت بکشین کدهام رو نگاه بکنین ببینین درسته یا نه؟اگه کار دیگه ای هم نیازه انجام بدم بگین. <?phpdefine('_DB_SERVER_', '127.0.0.1');define('_DB_NAME_', '*******');define('_DB_USER_', '*****');define('_DB_PASSWD_', '******/');define('_DB_PREFIX_', 'ps_');define('_MYSQL_ENGINE_', 'InnoDB');define('_PS_CACHING_SYSTEM_', 'CacheMemcache');define('_PS_CACHE_ENABLED_', '1');define('_MEDIA_SERVER_1_', '');define('_MEDIA_SERVER_2_', '');define('_MEDIA_SERVER_3_', '');define('_COOKIE_KEY_', 'FiWgUahS2sWyV2SKLsbhU8UecMsSU19GIs2Y5A0gnraHCkEuKs1O6pSv');define('_COOKIE_IV_', '3X3FIneJ');define('_PS_CREATION_DATE_', '2013-03-08');define('_PS_VERSION_', '1.5.2.0');define('_RIJNDAEL_KEY_', 'qop9xxddDT5joiWuMfp5zverdVmFda6y');define('_RIJNDAEL_IV_', '5CMWRZ6aPkmNrT6cWqOBSA==');?> نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mousanajafi ارسال شده در تیر 12، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 12، 2013 سلام دوست گرامی مقابل _DB_SERVER_ مقدار 127.0.0.1 رو به مقدار localhost تغییر بدین در ضمن دیباگ پرستا رو هم روشن کنید که مشخص بشه مشکل از کجاست برای فعال کردن دیباگ داخل پوشه config فایل defines.inc.php میتونید دیباگ رو فعال کنید تو انجمن هم یه جستجو بزنید توضیحات کامل تری برای فعالسازی دیباگ راهنمایی شده. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در تیر 12، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 12، 2013 مثل اینکه درست متوجه نشدین ، نمایش ندادن سایت شما به دلیل اینه که آدرس سایت شما تو دیتابیس localhost نوشته شده ، به فایل setting.php هم ربطی نداره . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 13، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 13، 2013 جستجو کنید در انجمن به اندازه کافی برای انتقال مطلب هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
reza373 ارسال شده در تیر 14، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 14، 2013 این عکس فایل shop_url تو دیتابیسه.به این صورت ویرایش دادم اما اتفاقی نیافتاد. http://upload.tehran98.com/img1/2cp666v8nmc3xv99nqcx.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در تیر 14، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 14، 2013 دوست عزیز آدرسو اینجوری که نباید بدین ، آدرس بدون هیچ چیز اضافه فقط اینجوری : goldglad.com نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .