emzziper ارسال شده در تیر 11، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 11، 2013 با سلامدوستان گرامی لطفا راهنمایی بفرمائید بخشی که هنگام سفارش حداقل مبلغ سفارش رو نشون میده رو چه طور ویرایش کنم؟ بنده حداقل مبلغ سفارش رو 20.000 تومان قرار دادم ولی در داخل فروشگاه هنگامی که مبلغ زیر 20 هزار تومان هستش می نویسه برای تایید سفارش شما، حداقل میزان خرید 200 مورد نیاز است. از کجا می تونم ویرایش کنم این موضوع رو ؟ کلا متنش هم باید ویرایش بشه چون قسمت "حداقل میزان خرید 200 مورد نیاز است" مشکل جمله بندی داره.. با سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mousanajafi ارسال شده در تیر 12، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 12، 2013 سلام دوست گرامی از قسمت بومی سازی -> ترجمه ها این کار قابل انجام هست موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
emzziper ارسال شده در تیر 12، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 12، 2013 مرسی دوست عزیز.این ترجمه بود خطای نوشتن اشتباه حداقل مبلغ رو چه طور درست کنم؟ 200000 ریال رو می نویسه 200 مورد نیاز است.فایل ترجمه این هست : برای تایید سفارش، حداقل میزان خرید %d ریال می باشد.به جای %d می خواستم به صورت دستی عدد جایگزین کنم.. ولی 100% جایی برای رفع ایراد اصولی هست.. لطفا اون مورد رو بفرمائید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
emzziper ارسال شده در تیر 12، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 12، 2013 جدا از بحث بالا دوستان لطفا راهنمایی کنید چه طور فایل ویدئویی داخل توضیحات بیشتر یک محصول قرار بدم.. خوده پرستا ویدئو پلیر داخل ادیتور داره ولی کار نمیکنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 13، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 13، 2013 سوال دوم رو در بحث جدا مطرح کنیددر مورد ترجمه هم ممکنه مشکل از خود پرستا باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .