AloneGRL ارسال شده در تیر 17، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 17، 2013 با سلام و خسته نباشيد من در فروشگاه جديدا وقتي ميخوام عكس محصول رو ذخيره كنم اين خطا رو ميده چيكار كنم لطفا كمك كنيد خطاFatal error: Call to undefined function imagecreatefromjpeg() in /home/sbn/public_html/images.inc.php on line 210 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در تیر 17، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 17، 2013 این نسخه دیگه پشتیبانی ندارهپیشنهاد میکنم به 1.4.9 ارتفاء بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AloneGRL ارسال شده در تیر 17، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 17، 2013 سلام ممنون لطفا راه حلي بديد بتونم مشكل رو حل كنم فعلا امكان ارتقا براي من وجود نداره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AloneGRL ارسال شده در تیر 17، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 17، 2013 كسي نيست كمك كنه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در تیر 18، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 18، 2013 هاستتون سازگار نیست احتمالا و توابعی در هاستتون بسته هست میتونید به هاست سازگار مهاجرت کنید و یا دسترسی پوشه هاتون در هاست درست نیست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .