tnt747 ارسال شده در تیر 30، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 30، 2013 سلام دوستان....قالب سایت من بعد از نصب چند روزی خوب بود اما در اخرین دسترسی به هم ریخته نشان داده می شود و همه ی قسمت ها کشیده شده اند تا کل صفحه را بپوشانند.ادرس سایتم هم www.denizcharm.ir می باشد..ممنون می شم اگر دوستان منو راهنمایی کنند.کش مرور گر رو پاک کرده ام اما تاثیری نداشت...ایا باید کش پرستا را روی کامپایل اجباری بگذارم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در تیر 30، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 30، 2013 از فایل زیپ پرستاشاپ که از انجمن دانلود کردین ، قالب رو دربیارین و در پوشه قالب تو هاست جایگزین کنید حل میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tnt747 ارسال شده در تیر 30، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 30، 2013 بهمن جان من نصب رو از طریق بسته ی بازارچه انجام داده ام...و انها تنظیمات اولیه را برایم انجام داده اند...ایا اگر این کار را بکنم اطلاعات قبلی پاک نمی شود؟اخه الان سایز فولدر theme 5 مگابایت است اما فولدرtheme که من دانلود کرده ام حدود 2 مگابایت است؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در تیر 30، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 30، 2013 مشکلی ندار ه شما با خیال راحت جایگزین کنید . حجم پوشه به خاطر کش بالا رفته . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .