sara ارسال شده در دی 15، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 15، 2011 سلاممن میخوام یه تب جدید در کنار اطلاعات بیشتر محصولاتم اضافه کنم.مثل تصویر پایین خیلی برام واجبه لطفا راهنماییم کنید. من فقط میخوام یه تب مثل اطلاعات بشتر باشه تا یه سری از مطالب رو هم اونجا بیان کنم من اینو از فروم اصلی پرستا شاپ دانلود کردم وقتی که داشتم به بحث مربوط به این فایل نگاه میکردم متوجه شدم که خیل روش کار شده.ولی متاسفانه وقتی فایل ها رو جایگزین میکنم سایت بالا نمیاره.از اساتید اگه کسی وقتشو داره نگاه کنه ببینه این دردش چیه. extratabs_ps143.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 16، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 16، 2011 دوست عزیز شما باید طبق فایل راهنما عمل میکردی. محتویات فایل readme رو براتون ترجمه میکنم 1) پایگاه دادهها 1.1) از پایگاه دادهها یک پشتیبان بگیرید - ممکن است در هنگام تغییرات اشتباهی انجام دهید 1.2) در phpMyAdmin - به ps_product_lang بروید و از "description" با نامهای "description2" و "description3" (با دقیقا همان TYPE, COLLATION و غیره) نسخه برداری کنید، آنها رت بعد از جدول "description" قرار دهید 2) فایل "Product.php" را در پوشهی "/override/classes" قرار دهید. 3) در پوشهی "admin/tabs" ، یک کپی از از فایل اصلی "adminproducts.php" بگیرید (فقط برای احتیاط) و آن را با فایل جدید جایگزین کنید. 4) در پوشهی theme، یک کپی از فایل اصلی "product.tpl" بگیرید (فقط برای احتیاط) و و آنرا با "product.tpl" جدید جایگزین کنید. تغییرات در این فایلها به صورت زیر مشخص شدهاند /******* ADDING EXTRA TABS *******/ یا البته از مرتضی عزیز تشکر می:نم من ارسالش رو ندیدم و دوباره ترجمه کردم. نحوهی ساخت جدول: وارد جدول ps_product_lang شوید.از بالا روی ساختار (structure) کلیک کنید. لیست جداول موجود را میبینید.در زیر جداول نوشته شده : add 1 fields بعد از Description (انتخاب کنید). روی تأیید کلیک کنید.به ترتیب با این مقادیر فرم را پر کنید:Description2TEXTخالیnullخالیutf-8_general_ciخالیتیک بزنیدبقیه همگی خالی واکنش ها : Hamid2day 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 16، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 16، 2011 به علت داشتن آموزش به بخش آموزشها منتقل شد. ارسالهای اضافه پاک شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در دی 18، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 18، 2011 اگر براتون جواب داد بازگو کنید تا دوستان هم بهره مند شن از این ماژول نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 18، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 18، 2011 البته ماژول نیست اما توسط آقا مرتضی تست شده و جواب میده. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
emzziper ارسال شده در اردیبهشت 6، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 6، 2013 سلام بنده اوایل کارم هست با پرستاشاپ و سوالاتم بسیار هست..طبق آموزش داده شده عمل کردم ولی محصولاتم بهم ریخته شد و هیچ تبی هم اضافه نشد.. حتی در پوشه admin/tabs فایلی با نام adminproducts.php ندارم اصلا ! لطفا راهنمایی بفرمائید سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اردیبهشت 6، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 6، 2013 این آموزش برای نسخه 1.4 هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
emzziper ارسال شده در اردیبهشت 6، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 6، 2013 این آموزش برای نسخه 1.4 هستبرای ورژن 1.5 نمیشه از هیچ روشی استفاده کرد ؟ چون به یک تب جداگانه برای نوشتن سیستم مورد نیاز محصولات شدیدا نیاز دارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zahed919 ارسال شده در اسفند 24، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 24، 2014 این تب رو در پرستا 1.6 هنوز اماده نیست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اسفند 25، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 25، 2014 سلاماین گونه کارها به هیچ وجه استاندارد نیستند و توصیه نمیکنیم که در جداول پرستاشاپ دستکاری کنید.برای افزودن تب باید از ماژولهای مربوطه استفاده کنید. البته در پرستاشاپ 1.6 تب صفحه محصول برداشته شده و اطلاعات رو زیر هم نشون میده. با این حال ممکنه برخی از قالبها این بخش رو به صورت تب داشته باشند. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SILENCE ارسال شده در اسفند 31، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 31، 2014 سلامم دوستانامیدوارم سوال تکراری نباشهبرای ورژن 1.6 که حالت تب ها نیست دیگه. اگر بخوایم فیلد اضافه بشه و توی محصول مثلا علاوه بر توضیحات کوتاه و توضیحات، فیلد یا اصطلاحا تب دیگه هم داشته باشیم، سیستم چجوریه؟ممنون بابت وقتتون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
fmmajd ارسال شده در اسفند 31، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 31، 2014 سلامم دوستانامیدوارم سوال تکراری نباشهبرای ورژن 1.6 که حالت تب ها نیست دیگه. اگر بخوایم فیلد اضافه بشه و توی محصول مثلا علاوه بر توضیحات کوتاه و توضیحات، فیلد یا اصطلاحا تب دیگه هم داشته باشیم، سیستم چجوریه؟ممنون بابت وقتتونماژولخارجی برای این کار هست. البته یه ماژول رایگان هم هست که یه تب اضافه میکنه و محتویات یکی از صفحات مدیریت محتوا رو نشون میده. تب ویدئو هم فک کنم ماژول رایگان داشته باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SILENCE ارسال شده در اسفند 31، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 31، 2014 سلامم دوستانامیدوارم سوال تکراری نباشهبرای ورژن 1.6 که حالت تب ها نیست دیگه. اگر بخوایم فیلد اضافه بشه و توی محصول مثلا علاوه بر توضیحات کوتاه و توضیحات، فیلد یا اصطلاحا تب دیگه هم داشته باشیم، سیستم چجوریه؟ممنون بابت وقتتونماژولخارجی برای این کار هست. البته یه ماژول رایگان هم هست که یه تب اضافه میکنه و محتویات یکی از صفحات مدیریت محتوا رو نشون میده. تب ویدئو هم فک کنم ماژول رایگان داشته باشهممنون بابت پاسختونمشکلی که هست منبع درست و حسابی و قابل اعتماد برای دریافت ماژول ها هیچ وقت معرفی نشده و تنها منبعمون بازارچه است. اونجا هم چیزی پیدا نکردم ممنون میشم آدرس بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
fmmajd ارسال شده در فروردین 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 1، 2015 سلامم دوستانامیدوارم سوال تکراری نباشهبرای ورژن 1.6 که حالت تب ها نیست دیگه. اگر بخوایم فیلد اضافه بشه و توی محصول مثلا علاوه بر توضیحات کوتاه و توضیحات، فیلد یا اصطلاحا تب دیگه هم داشته باشیم، سیستم چجوریه؟ممنون بابت وقتتونماژولخارجی برای این کار هست. البته یه ماژول رایگان هم هست که یه تب اضافه میکنه و محتویات یکی از صفحات مدیریت محتوا رو نشون میده. تب ویدئو هم فک کنم ماژول رایگان داشته باشهممنون بابت پاسختونمشکلی که هست منبع درست و حسابی و قابل اعتماد برای دریافت ماژول ها هیچ وقت معرفی نشده و تنها منبعمون بازارچه است. اونجا هم چیزی پیدا نکردم ممنون میشم آدرس بدیداین ماژول خارجی پولیه:http://codecanyon.net/item/extra-product-tabs-for-prestashop-1516/8003716البته میتونید جاش این ماژولو بخرید که توش ماژول قبلی رو هم داره:http://codecanyon.net/item/prestashop-short-code/8470937 با این ماژول میتونید ویدئو اضافه کنید. ولی تب نیست:http://www.prestashop.com/forums/topic/387922-free-module-demo-video-for-product/ برای ماژولای رایگان فروم پرستا انگلیسی رو زیرورو کنید کلی چیزای جالب داره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .